[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
轉做FACE ID 真係好on9. 個個都知個face recognition 真係廢架啦.

如果佢冇左touch id第一件事係說服銀行肯繼續玩apple pay
轉做FACE ID 真係好on9. 個個都知個face recognition 真係廢架啦.

如果佢冇左touch id第一件事係說服銀行肯繼續玩apple pay

Face ID 提示動畫

6s raise to wake up 嚇我唔到

睇真啲自己7 plus Apple Pay提示動畫一樣,所以唔代表依個係提示用Face ID,自

其實呢個流出嘅model,似機背貼咗張貼紙落去

不過Apple好少鳩做新function,尤其Apple Pay依樣咁緊要嘅嘢,以Apple一貫作風,Face ID喺security、速度,易用度是但一樣唔達標,佢寧願唔出,繼續用舊嘢,穩穩陣陣
隻Apple Watch S0唔知痴咗乜嘢線 最近兩個禮拜用兩個鐘就無電 watch os4 beta4

不過Apple好少鳩做新function,尤其Apple Pay依樣咁緊要嘅嘢,以Apple一貫作風,Face ID喺security、速度,易用度是但一樣唔達標,佢寧願唔出,繼續用舊嘢,穩穩陣陣

FACEID 可以有幾快
adblock降左級好似真係好好多

2.8.2?

2.8.2?

yes
除左要熄左dummy vpn先玩到白貓之外一切正常
想問下部5s 咁仲有冇得整 mon著仲work到

Home制仲禁到

Home制仲禁到

粒電漲左?

Home制仲禁到

粒電漲左?

係? 但仲開到機 用到
依家Facebook App成日有個圈係咁轉
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/07/135937_6d4a1655dfd83a9a85f82218f9e0ca6c.jpg[/im]

Home制仲禁到

粒電漲左?

係? 但仲開到機 用到

咁咪去換電
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/07/135937_6d4a1655dfd83a9a85f82218f9e0ca6c.jpg[/im][/url]

Home制仲禁到

粒電漲左?

係? 但仲開到機 用到

咁咪去換電

依家拎5s去換會唔會換部SE番黎
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/07/135937_6d4a1655dfd83a9a85f82218f9e0ca6c.jpg[/im][/url]

Home制仲禁到

粒電漲左?

係? 但仲開到機 用到

咁咪去換電

依家拎5s去換會唔會換部SE番黎

發夢
落返2.8.2好似真係慳電左
今朝開始白蘋果無限loop
拎去俾藍精靈撚完firmware都boot唔番起,佢叫我自己去3rd party service provider搞
TSO同WF兩間邊間伏少d?
拎去俾藍精靈撚完firmware都boot唔番起,佢叫我自己去3rd party service provider搞

iPhone?
iPad?
Mac?

iPhone?
iPad?
Mac?

講漏左sor,iPhone 7

iPhone?
iPad?
Mac?

有保都唔俾換?

iPhone?
iPad?
Mac?

有保都唔俾換?

佢話響store淨係可以換電同零件
我直程有埋AC+,不過頭先蛇王出黎趕住番去所以無再問
係唔係應該再去過Store搵第二件精靈試吓逼佢換?
落返2.8.2好似真係慳電左

隔離果個iapd疑似被hack post真係
唔係話冇jb唔驚架咩?

iPhone?
iPad?
Mac?

有保都唔俾換?

佢話響store淨係可以換電同零件
我直程有埋AC+,不過頭先蛇王出黎趕住番去所以無再問
係唔係應該再去過Store搵第二件精靈試吓逼佢換?

Boot唔到機,已經有問題,正常一係幫你整,一係就換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞