[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
請問
我唔記得左帳號既安全性問題
之後我想重置問題
佢話資料不足重置唔到
應該點算好?
Ps:日帳號

打上APPLE

好煩架, 3條問題起碼答啱一條先會幫你搞

唔係
其實只要登入到個email 有開2步認證就得

我試過
登入icloud ,用電話號碼開雙重驗證可以兜過安全問題

打上蘋果比埋救援pin碼都唔幫我reset
Iphone ios11係咪做唔到drag and drop?
記得之前上網見過有人做到
官方

確認新 iPhone 會用呢個設計

官方

新 iPhone 會有 infrared 面部識別解鎖

以上兩個個 source 係嚟自 apple 發佈嘅 homepod firmware
乜咁快就自爆
官方

荷包已蓄勢待發
官方

即係無左下面home掣
請問
之後我想重置問題
佢話資料不足重置唔到
應該點算好?

打上APPLE

唔係

我試過

我係登入之後改曬所有安全問題
之後再打過去話唔記得密碼但係知道安全問題 有開兩步認證 開到email 就得
不過佢幫你解之前都要你答問題
官方

即係無左下面home掣

傳左好耐啦
係唔知個touch ID最後會變成點
巴打們有冇短既差電線推薦
買條比尿袋用

去開日本既話去100yen店買,上次屌左3,4條番黎

起hk買有冇推薦
想問問各位巴打。自從升左上去10.3.3之後 上網成日會自己斷同埋會冇啦啦變左去no service 要重新開機先得,咁係咪姐係部機開始打柴啦?

6仔 用左2年。
我唔想佢出面部解鎖呀

遲d出街見d大媽係度好似自拍咁unlock部機
我唔想佢出面部解鎖呀

我驚啲韓妹落妝之後部機認唔到佢地個樣
我唔想佢出面部解鎖呀

會唔會好似 Touch ID 咁 set 幾隻手指
面部解鎖就要 set 妝前妝後
面部解鎖好撚on9
而家iphone se 64GB 黑色放到幾錢
我唔想佢出面部解鎖呀

會唔會好似 Touch ID 咁 set 幾隻手指
面部解鎖就要 set 妝前妝後

https://www.youtube.com/watch?v=0QMs-eN02h4
有無人對2017nmb有興趣 想放
官方

即係無左下面home掣

係唔知解鎖係power制定screen Touch ID
請問
之後我想重置問題
佢話資料不足重置唔到
應該點算好?

打上APPLE

唔係

我試過

hi
請問
之後我想重置問題
佢話資料不足重置唔到
應該點算好?

打上APPLE

唔係

我試過

hi

Hi

真係同之前D流出圖一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞