[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
巴打們,想請教通常出左新一代IPHONE,上一代會平幾多?

八舊
所以如果急用而又喺街鋪見到平五六舊就可以去馬

咁se咪趺到2k幾

八舊

咁se咪趺到2k幾

SE應該會直接下架
或者被SE2取代(用番舊SE價)
Apple唔會俾iPhone正價去到咁cheap

八舊

咁se咪趺到2k幾

SE應該會直接下架

IPAD 9.7 2017一出就2588都算cheap
有無巴打試過呢類情況

近一個月用任何browser或者app開http://Facebook.com嘅link都係"Safari cannot open the page because it could not connect to the server.", 已經試過閂Adblock, 清cookies and history, 但個情況都係咁

另外就係玩白貓一段時間就會lag, 之後入關彈app, 要重裝先正常返 (但呢個應該係隻game問題?)

利伸: 6s, 10.3.3

白貓一樣

八舊

咁se咪趺到2k幾

SE應該會直接下架

IPAD 9.7 2017一出就2588都算cheap

咁iPad一向都平過iPhone嘛
貪得意上左ios11 beta,依家想請教可以點落返去10.3.3 同係咪降級一定會冇哂資料?
貪得意上左ios11 beta,依家想請教可以點落返去10.3.3 同係咪降級一定會冇哂資料?

iOS 10個時有無Backup?
Between
https://www.youtube.com/watch?v=0E6pVH_Yhiw
有個奇怪既問題,點解淘寶d 3d moon 貼,大部分都係有底色
我未見過一隻係3d包晒邊得黎,係全透明

之前淘過一隻 貼錯少少 就比佢moon 貼個底色cover 左 少少位
有個奇怪既問題,點解淘寶d 3d moon 貼,大部分都係有底色
我未見過一隻係3d包晒邊得黎,係全透明

之前淘過一隻 貼錯少少 就比佢moon 貼個底色cover 左 少少位

全透明你會見到無盡既氣泡邊
本身個凹位感覺好核凸
但假如係咁樣利用show條bar我覺得屌得過
不過唔知入到去本身個時鐘會擺響邊?
本身個凹位感覺好核凸

我估hide carrier 換空間出鐘
本身個凹位感覺好核凸

我估hide carrier 換空間出鐘

呢層就唔知啦, 希望蘋果執靚佢
唔知touch id 仲有無, 如果擺電源鍵我覺得可以接受
HOME鍵又係一個問題, 如果真係係個mon show出黎咁HOME鍵周位留白都幾樣衰

Between
https://www.youtube.com/watch?v=0E6pVH_Yhiw

一直都ota升冇備份呀,咁即係咪降返就一定清哂資料?

Between

一直都ota升冇備份呀,咁即係咪降返就一定清哂資料?

升os咁大件事
點解唔backup
如果冇backup就繼續番喺11啦
反正你遲早都要昇
忍啲bug忍到正式版出都唔係好耐
如果冇backup就繼續留喺11啦
反正你遲早都要昇
忍啲bug忍到正式版出都唔係隔好耐
反正你遲早都要昇

bug都可以忍,但d電倒水咁
反正你遲早都要昇

bug都可以忍,但d電倒水咁

咁你無backup就抵死啦
我覺得apple以後要強制啲iPhone用戶update之前做backup
唔back唔俾升
我覺得apple以後要強制啲iPhone用戶update之前做backup
唔back唔俾升

Good idea
唔back唔俾升

Good idea

太多智障
唔back唔俾升

Good idea

太多智障

唔back唔俾升

Good idea

太多智障

我接受唔到咁多人竟然唔知/唔用iPhone呢個最有用嘅功能
Backup都唔用真係不如用番An機
起碼自由度高啲
唔back唔俾升

Good idea

太多智障

我接受唔到咁多人竟然唔知/唔用iPhone呢個最有用嘅功能
Backup都唔用真係不如用番An機
起碼自由度高啲

不過到班友降番果陣咪又會覆蓋左個舊backup
除非可以選擇保留某幾個咁
我想問各位巴打升左去10.3.3有無自動respring情況出現?我6plus差差下電想wake部機禁極power button無反應,之後無端端重新開機 一日一次咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞