[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
hello 巴打們求教 近日買左部iphone 但點知有時開啲page佢會自己郁/自己㩒左某啲制 係咪去換新機好啲? 使唔使預約天才巴 唔該巴打
hello 巴打們求教 近日買左部iphone 但點知有時開啲page佢會自己郁/自己㩒左某啲制 係咪去換新機好啲? 使唔使預約天才巴 唔該巴打

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book
唔知7s同8個價會差幾多呢 睇價錢再決定買邊部

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻身?

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

巴打覺得應唔應該換 怕換左部仲衰嘅
巴打們請問宜家有咩通訊apps可以正常咁喺支那send野比其他地方?
有朋友工作需要要去支那幾個月 幫佢問一問
iMessage又得唔得?
no we7

出左先算
都唔知係咪真係出3部
up完10.3.3,開hotspot用ipad/imac連,但上唔到網
求救命方法,屋企冇上網靠開wifi hotspot生活

利申:SE

http://wccftech.com/fix-iphone-personal-hotspot-not-working-issue/
已自已搞掂

出左先算
都唔知係咪真係出3部

我估7s會用番舊7個價
8就貴7s $300美金
今日拎左部se 16gb 去genius bar,話個lightning 插個腳燒左冇得整 換機盛惠$2088 我買部新唔好?
今日拎左部se 16gb 去genius bar,話個lightning 插個腳燒左冇得整 換機盛惠$2088 我買部新唔好?

2088俾部32GB你
有冇人升左ios11之後部機間唔中hand撚左
要等成分鐘先變左解鎖畫面正常返?

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

換啦

咩Version 我pb2成日hand

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

換啦

翻新
有問題就再換

最新個pb
巴打們請問宜家有咩通訊apps可以正常咁喺支那send野比其他地方?
no we7

whatsapp

最新個pb

我都係 pb1同pb2簡直係兩個世界
我部機每次轉emoji都要lag 5秒先轉到 中文轉英文又無問題 淨係轉emoji google過個d方法都係唔得 巴打有無計
我部機每次轉emoji都要lag 5秒先轉到 中文轉英文又無問題 淨係轉emoji google過個d方法都係唔得 巴打有無計

屌佢老尾,中埋我升左pb2之後其中一個令人發炆陣嘅嘢 就係會lag 一lag先
no we7

香港既電訊公司係大陸上網,仲可以上埋fb,但聯通同支那移動唔得,唔好考慮。用大陸電訊公司係大陸iMessage 可以send字但send唔到圖

屌佢老尾,中埋我升左pb2之後其中一個令人發炆陣嘅嘢 就係會lag 一lag先

雖然本身轉emoji都係慢過其他語言
pb2語音輸入點解無廣東話
pb2語音輸入點解無廣東話

入返keyboard setting轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞