(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區197新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咪係囉 性別歧視,香港就係咁樣先玩到男女關係爛晒 認真應該批鬥佢
就憑你批鬥到佢咩
之後c fu影posing 屌柒pong Chan
咪又係一兩日無晒聲氣
慳返啖氣把啦
睇得出你好想爆佢
堅操嘅都會寧願個位入多部機 整多個platform咁 但事實本來佢個場就已經多人 整埋女性專區就吸埋堆打卡女 都真係贏到盡 會員不滿最直接做到嘅嘢就係唔去 不過九龍東佢都應該無乜競爭對手咁濟?
其實間gym咁多人真係操到野咩
佢有7間247,仲要唔係廢既247,好難避
pr分別幾多
其實都係gimmick 嘢嚟
屌講真間Gym多兩部夾閪機 拉筋area加多兩塊鏡都已經吸引啲女人嚟啦
一係其他area就唔俾女人操
一係就唔好搞咁多嘢
想像唔到已經冇機操之餘仲要等啲港女慢慢撚部leg press/leg extension
背後原因根本就係歧視男人

唔想男人望到,歧視男人視姦

助長呢種排斥心理唔係gimmick

而係discrimination
好奇想知所謂嘅女性專區有啲乜鳩
係真係有機操定係點?
想問下我簽咗一年約但張卡 cut 咗 佢扣唔到錢
如果我一直唔交錢有冇影響?加上我都唔想再去...
求其擺三部leg press咪算
連續2日破pr,叔叔不行了
有冇人知香港邊度買到inzer sleeves?
想試下係咪真係咁勁
想問推膊
一邊唔可以直上直落
會旋住咁上 即係唔穩
係旋轉肌群唔夠力 定純粹膊頭唔夠力
咁又冇講錯喎,一個禮拜168個鐘
就算你操足六日,每日兩個鐘
都係用你0.071%時間咋嘛
點解你覺得健身以外嘅時間唔需要付出?

佢依家講每星期付出少少就足夠好明顯誤導
個個人都以為一星期幾日去gym舉完就好易有變化
上網
硬 但快爛
二頭冇力 內旋肌群
官網買好似唔係好掂聽人講好耐先出貨
咁既話係咪都係SBD好
曲線勿認真
啲人就係咁撚on9
成撚日覺得操完就可以增肌/減磅
係咁喪做有氧
做完有氧睇消咗幾多卡就覺得有quota可以食返咁多
但係問題係食佔7分 操3分
人哋叫你168 你就喺嗰8粒鐘喪食
身邊有人話要減磅
佢減磅每日咖哩牛腩+車仔麵
咁減閪咩
你用黎做咩?人地用inzer係貪佢夠硬用嚟比賽

你蹲兩三餅就求撚奇買隻teamjoined,有得扮下大H,型下咪算囉
係咪手肘向後飛先係旋轉肌群無力
多謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞