(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區197新手問嘢睇#1

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我覺得似ISSAC加AMANDA MIX埋
係 好難一開始就穩 繼續努力
Free weight同機選擇嚟講 why not both
係咪只教女學生? 佢生完恢復得好快仲大隻過之前
下, 原來係因為咁而DEL
我以為係純粹唔做自己想有返D私隱先DEL, 後尾先知原來佢有自己PUBLIC IG
我自己兩樣都有做,但覺得好似一次操太多動作去到後少少就會無力,推唔到,所以一個部位通常只會做三組freeweight+三組機動作就算 咁樣做會唔會太廢
帶返多D頭盔, 陣間開你名
佢間公司咪得返karl , 其他全部新人 , back office同畫公仔幾靚果個都走埋 真係無人撈得耐
遲早既事
burger個格同樣都似足歐陽修, 都係難相處啦
健身+生意
全部都係risk factors
但好奇佢而家間野係租? 見佢之前比完賽有條片係講捱左好耐終於搬?
個d女教練平咁多, 佢可能抽好多無乜肉食
睇下遲d有無人爆料
karl個d跟狼人好耐, 唔知會唔會唔好意思
但axxxx有料好應該走唔好屈係度
Ivan自己開gym啦
可能你follow錯人
是但啦,再唔accept我,開埋佢個樣
又靚又有料 生完都咁有heart勁鐘意佢
想請教咁多位師兄
斷斷續續都做咗三年gym
一路都發現自己有個問題 是咁的
明架啦我廢呀嘛
通常都係就咁講不再合作呢d字眼好黎好去
咁講到"已被解僱" 之後又又gym請
真.勞資糾紛
要睇咩原因
試吓做幾set輕嘅長tempo 做warm up
feel吓諗下個動作係點
做完warmup啲supporting muscle 已經攰咪佢哋問題
做完好咗就技巧未熟
一時得一時唔得就專心啲做
香港得佢一個搞 但係推廣到既, 比賽個堆都唔得閒搞呢d channel
主要translate jeff nippard個堆人同埋feat其他人
但jeff nippard個唔單止隊d paper出黎, 仲好大隻+big3 勁, 有自己post自己既technique片同埋comment d result係咪真係significance
依家有馬高司
依家越嚟越多寫paper嘅都出嚟做podcast
佢依家同terry Marvin 操野啲片就覺得佢好煩
最廢係佢 最多廢話又係佢
以前實況操笠住個頭齋跟操咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞