[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
支持!!!
update快d,期待ing

多謝你
追到甩褲

支持!!!

好感動

續DAY2

上回講到下就3點鐘巴拿山開始多霧,而巴拿山衣隻臭雞都開始係我面前幻化不定
因為約左司機5點半係門口接我地,所以就諗住快快手玩埋過火車就落番山 講少少個過火車啦,其實佢係手動既,可以自己調教快慢 一諗起自己好似藤原拓海咁一手揸軚一手揸JJ,真係忍唔住講番句 你條女三萬蚊 過夜呀

屌你咁多人既喂

但係我就好似衝鋒21咁,見到個條綠色既路 ,但係我唔可以達陣,因為我是有文化的香港人,不能打尖
(講開文化想講少少題外話 香港人成日都自命清高 但係根本就好多人自己都係咁上下低質 話說琴日去大球場睇波 完場個陣成地都係垃圾 真係睇見都覺得低賤)

最後等左一個鐘

其實上邊張圖就真係好大霧既,就好似1萬條友同時呼出煙圈咁撚樣(諗起都臭),如果有,我想吸一支名為無奈既煙,呼出一絲絲哀傷...... 因為當就黎排到我既時候,佢條撚樣竟然同我講話因為太大霧所以無得玩 個刻我真係忍唔住喊左出黎.... 仲好我記得係fb打左句: 天,從未如此在灰過.... (勿起底)

傷心過度,竟然比我地搵到個室內遊樂場 我事前無咩點plan過,所以完全唔知入邊有個咁既野

一入就見到咁既野...

feel唔feel到個種動感

我當然第一時間狗衝啦,而且最重要係唔洗排隊 因為少年A淆底唔敢玩,所以叫佢幫我拎野加影相

呀叔我未撚驚過

玩後感: 高一定就唔係高,所以佢落個陣唔夠長爽,跌一秒又停下咁,唔夠爽 就好似你打飛機,劣一下又停幾秒咁,但你老母又開緊門啦喎,最後咪又焗住射囉
好mk呀你!!!

但我鐘意
續DAY2

其實入邊仲有好多野玩,例如有3d 4d體驗館啦,碰碰車啦,仲有侏羅紀館等等 仲有好多,不能盡錄咁

呀bee

入邊d人好似好驚咁 係咪4d比人女女女 係既我可以去提供5d效果

含完又要奶

個紅衫小妹妹笑得好開心

都幾大隻

冰河世紀

我地玩到咁上下就出留去準備走人 一出,嘩屌,今鋪真係天從未如此的清,而個過山車已經開番,屌佢老母連去旅行都要比人恰,毒撚真係可憐 雖然我唔想再排過,但係玩唔到既車就好似中出左既西,都係明知揼心口無用,但係你都係成日形住形住

公平咩?

有人畫人像 又畫得我幾似 (勿相認)

係落山既時候,比我地同一班越南妹一架車,而當中有個同我一樣咁撚on9既女仔,拎起部手機拍片,一路影住窗外既景色,一路係到用佢個把死人chok聲係到旁述。佢班當然係fd笑撚到仆街,又不時望下我地有咩反應咁。而我又覺得佢幾有趣,咪諗住影番佢轉頭囉,點知佢同我心有靈犀,竟然影番我轉頭,仲同我講左句呀呢哈些唷
跟住我 : : : 之後話我係香港黎既,跟住好自然就係到一齊尻up,佢地好似18定19歲,放暑假黎玩咁上下 upup下就到左

黃昏既巴拿山

j下

4p ok?

女仔扎頭髮真係

一出門口個司機已經係到捕住我地 好快就上車番酒店啦

屌 斜既

下回會去食local野,當地人最中意食既野,竟然係......
無人睇
無人睇

有呀屌你,出文啦 煩唔撚煩呀
無人睇

有呀屌你,出文啦 煩唔撚煩呀

咪係囉
好正呀,繼續推
Bom Bom呢???
出文啦,大把人睇
出文啦,大把人睇

出文啦,都話大把人睇
出文 九月頭去
massage bom bom 幾時有
而家好憎越南 但樓主個遊記幾好睇

但 頂你咩紅衫妹妹
而家好憎越南 但樓主個遊記幾好睇

但 頂你咩紅衫妹妹

點解憎越南
btw你見唔到紅衫妹妹笑咩...

day 4會有
lm

day 4會有

直接DAY 4 唔該.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞