[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
直post,想笑尻佢
幫樓主推
笑尻佢!!
少年a話要捍衛佢僅餘既尊重,唔想比你地笑尻佢
宜家話要作出修改,所以請大家再等等
少年a話要捍衛佢僅餘既尊重,唔想比你地笑尻佢
宜家話要作出修改,所以請大家再等等

快啦,褲已除
續DAY4

咁講番點解我地揀衣間charm spa先啦,因為好近我地間酒店,大約100m左右架咋 同埋個陣見佢係tripadvisor排唔知第5定6(最後成功比我燈死左,宜家排第11 )

門面

有茶飲

事不宜遲,將時間交番比少年A

以下內容與樓主無關,如造成不安,敬請屌尻少年a老母

一入到去,已經好大陣香味傳過黎。佢奉上左香茶,我地一路飲住杯茶一路揀plan。我就揀咗佢招牌嘅charm massage ,至於樓主條崇日撚,連massage 都要揀Japanese。揀完plan,就去沖涼先。佢俾咗一條大毛巾我去沖涼。沖完之後,問題黎啦。因爲小弟未做過spa,咁應唔應該著翻衫呢(佢冇俾衫我換)?唔通要我圍住毛巾就尻 fing fing 咁出去?(客串都要點下題嘅)好彩我選擇著番衫先出去。之後佢帶我地上樓上嘅房做(樓下已經好多女女做緊,冇位了)。上到去,換佢好俾我嘅褲,就訓上去張床到,要來了~~

間房係大概有六七張床,燈光好暗,好香,仲播住嗰啲懶係自然feel嘅純音樂,不過個感覺係幾舒服嘅。間房冇其他客,得我同樓豬,再加兩個幫我地按嘅囡囡,唔通…:sir, you want some special service? (大家唔洗期望會加甜,我地呢間係正骨黎架!)(另一個旅遊小貼士,越南嘅spa 係正,massage 先係邪,各位巴絲想要邊種,醒水啦!)

幫我地按嗰兩個囡囡,目測十幾歲,總之係非常之嫩口。

囡囡:sir, please lay down here.

佢嬌嗲嘅聲音更顯佢嘅年輕,更顯佢嘅入世未深!我初嘗按摩床,個頭塞極都塞唔入個窿到嘅屌!我不斷調整我嘅頭嘅位置,包括另一個頭,係男人都知趴係到壓住唔多舒服架嘛。呢個時候!佢突然捉住我隻手放係床邊懸空,個姿勢有啲似趴係到准備俾包大人打三十大板噤。之後我聽到佢搽緊啲嘢,就塞落張床下面,貼住我塊面俾我索,係隻好香嘅精油黎,同港女啲香水差好遠,有咩分别?呢隻係香嘅,嗰隻係臭嘅!

佢一開始都係普普通通嘅按摩,膊頭呀,頸呀,都係嗰幾味嘢啦。唔知佢係咪熱好身啦,按背嗰陣就黎料啦!佢嗰雙未經世面嘅纖纖玉手,再加上滑一滑嘅按摩油,喺我背脊上面遊走,滑嘅程度就好似金妍兒係我背脊溜冰,做出一連串花式動作,而我就好似俾拓也哥含緊嘅清水健噤,舒服到郁身郁勢。講真,少啲心血都吃不消呀。

囡囡突然係我耳邊用氣聲問我:Are you comfortable sir?

你ff下個情景都知幾噤誘惑先得架!我點兩下頭佢就繼續啦。

突然,我聽到樓豬好驚慌咁用廣東話,震住噤講:佢除我條褲呀!我心諗:唔係噤開心呀嘛?!(樓主佢lead住我幾個steps)到我俾人除嘅時候,如果冇樓主俾定心理準備我,我諗我都會震住講:佢除我條褲呀!因爲囡囡一啲猶疑都冇,手起褲落,一嘢就除我條褲,迫我露出屎忽嘅上半部,接受冷氣同風嘅撫摸。佢補一補精油就按摩我嘅屎忽,好彩我個屎忽同梁朝偉嗰個有得比,冇失禮人姐。

突然無端端間房啲燈熄咗,音樂冇埋,冷氣停埋。仆街,唔撚係賊店呀?我腦海即刻模擬黎緊有可能發生嘅情況,plan定逃生路線。再望一望樓豬,仆佢個街舒服到訓著左。我准備有咩就轉身一個批擊就走,理撚得樓豬俾人賣去邊:smiling_imp:,走咗先算。好彩,我依家係到講得故,就知係虛驚一場。massage 繼續!

囡囡開始愈按愈認真,手速亦愈黎愈快,我好似一部鋼琴咁,佢係我身上彈奏一首首樂曲。細心啲感受,竟然係四手聯彈,杰倫同小雨嗰首呀!估唔到杰倫出名到咁。正當我期待下一首嘅時候,佢叫我轉身,我好失望……點知原來仲有更刺激嘅。

轉咗身之後,佢用毛巾遮住我隻眼,囡囡都鬼馬啦,原來鐘意玩呢啲:stuck_out_tongue:佢先係我心口游走一輪先,搞到我都扯扯地,lin旗。之後佢用佢嘅十指同我十指緊扣,係初戀呀!之後,佢幫我啪手指,每啪一隻都差啲忍唔住叫出黎,因為太爽了!按完手,身,腳,就按頭,我已經詞窮了,佢按我個頭已經咁正,如果係按第二個頭仲得了嘅……可能佢發現佢按到我全身發熱,就拎條冰毛巾幫我由頭抹到落腳,就話:sir, the massage is finished. 原來90分鐘已經完左,佢冇偷我地鐘,真係足90分鐘,不錯不錯。

賽後報告:
8分,第一次spa算係咁啦,我本身係唔受得力嘅,所以呢個係按得好舒服。學鄭中基話齋:好閪爽架。我嘅最後感想係同林雪屌完騾仔閪唔想掂條女一樣,試完呢越南嘅massage,要我番大陸揼骨,不了!
大家覺得點呀
突然,我聽到樓豬好驚慌咁用廣東話,震住噤講:佢除我條褲呀!

幾驚佢話我出左喇
突然,我聽到樓豬好驚慌咁用廣東話,震住噤講:佢除我條褲呀!

幾驚佢話我出左喇

我汗都無留過一滴你就知我沙pop啦
幫推
一po完就無人覆...
push
咁耐都未有邪骨睇
等緊 bom bom
Bombom去左邊
bombom聽日有啦
樓主加油 等緊你故仔 文筆好傳神!
樓主加油 等緊你故仔 文筆好傳神!

多謝你
重諗住你召喚術叫少年A出山寫bombom,點知只係正骨 ,你老味
邪骨個part呢
重未加甜
Spa幾錢
推下post先
8月底去會唔會落雨落到仆街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞