[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
留名支持下
Spa幾錢

50萬90分鐘
Spa幾錢

50萬90分鐘

幫推
bombom聽日有啦

已經聽日啦,文呢?
Bom bom 呀
Spa幾錢

50萬90分鐘

兩百都唔駛
續DAY4

做完spa之後番酒店沖個涼沖走d油就出番去搵野食了,最後竟然比我地搵到一間食日本野既鋪頭 ,因為入邊有個waitress真係好撚pure,所以就抱住一試無妨既心態入去食

EDO-SUSHI

咁我地叫左個壽司拼盤+幾件壽司同埋炸蝦天婦羅,埋單550K

就咁係到整壽司

呀又幾靚仔

好過爭鮮魚尚,放題質素

好pure

好true

平過香港好多

食完野出番去尻行,諗住落bar hea下啦,點知衣個時候,經過一間睇落好大陸式既豪華裝修酒店門口個陣,突然有個穿著白色裝服既哥哥仔走過黎,係到笑笑口咁同我地講,sir, massage ? 事關我地出發前都有睇過南淫北賤巴打既越南遊記,一聽就知道衣個係一個好明顯既性暗示 衣個時候我望一望我身旁既少年A,見到佢由心而發既暗笑但係又感覺到佢一絲絲既緊張,講左要去bombom破處咁耐,宜家有機會比你去做,你又敢唔敢?

見到少年a咁撚苦惱,我就同個白色制服哥哥講 : later later 打發佢走,之後我地去左一間叫city pub既bar比少年a沉澱心情,亦希望酒精可以同佢壯壯膽

好舒服

我叫左杯the city pub,少年a叫左long island

有人喜歡藍

: 有無益力多呀

叻女識望鏡頭

其實間野都幾relaxing,加上佢又有live band,所以我同少年a都無咩點講野。當杯野飲淨三分一既時候,佢突然同我講:喂,一陣你番酒店先。我望住佢點左個頭,之後佢就開始將自己身上既野比哂我,銀包只係袋150萬,加多部手機有咩事for報警,之後再拎埋之前買落既condom,就準備去結束衣20年來一直追逐既夢....悉日遙不可及既夢,今日終於可以唾手可得了

我地去到一個分岔路,佢要轉右,我就要繼續前行,我地對望左下,我講左句good luck之後,佢就頭也不回咁轉身離開,不帶走一片雲彩... 我望住佢既背影,街燈將佢個影拉得好長,我衣刻覺得佢終於大個仔啦。

我番到酒店之後,hea左陣就沖左個涼,大概用左30分鐘左右,衣個時候我聽到叮噹一聲 ,開門,係少年a。佢一入到房,就大叫:

屌,中伏呀

少年a
佢突然同我講:喂,一陣你番酒店先。我望住佢點左個頭,之後佢就開始將自己身上既野比哂我,銀包只係袋150萬,加多部手機有咩事for報警,之後再拎埋之前買落既condom,就準備去結束衣20年來一直追逐既夢....悉日遙不可及既夢,今日終於可以唾手可得了

我地去到一個分岔路,佢要轉右,我就要繼續前行,我地對望左下,我講左句good luck之後,佢就頭也不回咁轉身離開,不帶走一片雲彩... 我望住佢既背影,街燈將佢個影拉得好長,我衣刻覺得佢終於大個仔啦。

想點呀

我估係飛機快餐,好快打完收工
飛機餐無誤
Gogo
今晚再出 有d野做
留名睇中伏
留名等中伏
lm
忍唔住正評 文筆太正啦,樓主下次有再去旅行記得開新post,一定支持
加速
朋友A:仆你個街 肥芝黎既
忍唔住正評 文筆太正啦,樓主下次有再去旅行記得開新post,一定支持

我都忍唔住正評你個comment
多謝你
已中樓主
知唔知出啲唔出啲好危險
出得慢左好多,都開始冇心機推
仆街live 左
已中樓主

邊有呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞