[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
有冇咁伏呀

聽說太理想的bombom總不可接觸...

得一次渣? 咁少

無錢 不了

兌返即係幾錢港紙?

四舊幾

其實我諗俾到200萬應該有好貨色
太早比人睇底牌
會唔會係樓主自己去bombom話係少年A呀

清楚到咩燈光,幾多張櫈幾多張檯你都講埋出黎,斷估少年A同你講返經歷唔會細節到咁 ???

我鳩UP咋拿

清楚到咩燈光,幾多張櫈幾多張檯你都講埋出黎,斷估少年A同你講返經歷唔會細節到咁 ???

我鳩UP咋拿

又或者根本成個trip就無少年a衣個人...

我鳩UP咋拿

個段好似係少年A自己打
樓主代佢放上黎

我鳩UP咋拿

個段好似係少年A自己打
樓主代佢放上黎

少年a打左個大概 我再幫佢修飾

我鳩UP咋拿

又或者根本成個trip就無少年a衣個人...

已中樓主

邊有呀

更快D啦 等到耐會射

更完啦

終於睇到尼part
少年A嘅經驗真係值得參考 ,好一本教科書。
好地地係香港搵援交may咪得囉
RIP
其實想知少年A心裡陰影面積幾多

我淨係知佢番到酒店係咁吐口水

開追悼會 哀悼佢個第一次😂

個處咁就冇左
留名
仆你個街,真係有雞

樓豬唔識講大話

樓豬成日明張目膽咁影尻啲女,真係人高藝膽大,在下折服

你係咪想打藝高人膽大,定係想串尻我矮

笑到我仆街
係我累咗你...下次我哋一齊去越南好唔好?
係我累咗你...下次我哋一齊去越南好唔好?

出現了 我細細個就睇你d文
btw係累左少年a
叫雞不如
叫雞不如

追到live
D文筆好正
DAY5

今日行程好簡單,先去粉紅大教堂陪少年a同耶蘇告解,之後去Han market睇下有咩買 由於我地間酒店係附近,所以就行過去 之前都講過,間教堂既斜對面就係個間伏bombom酒店,少年a一經過嚇到走都走唔切

受害人案發地點

由酒店行左10分鐘就到啦

可遇不可求

繼續有韓妹

扮自拍實影個條戰鬥格韓妹

無限輪迴

係到講下我既r囡照相大法,主要係有兩種 第一種,如果你係米八型男爆肌大j之流既男人,你就直接行過去條女到,一手攬佢埋黎等佢個頭挨落你結實既胸肌到,再慢慢係褲袋到拎部手機出黎,記著唔好拎咁快,等佢有時間可以感受你既肌性美 之後佢就會好自然問你,why so long?你就要答,oh, I thought my big jj is my phone!佢聽到衣到已經出哂水,到時你影埋閃卡都仲得。咁以上衣個方式我就無試過,因為我無米八無肌肉但jj係大既,所以就要用第二種方法。

衣個方法好簡單,就係首先叫目標囡囡幫你影一張相先,之後係交接手機既一刻,就懶係順便咁叫埋佢地一齊自拍 ,包萬試萬靈

easy!

之後我地就轉戰han market,入邊一樓主要係賣d亁貨,我地無咩興趣睇,就直接上二樓睇下有無咩老番衫好買 最後比我買左件老番nike dry fit,盛惠30蚊港紙,由於我覺得已經算平加上我唔識講價所以都無壓佢價,但我相信如果講下價會再平d

同街市無分別

都有幾多布

戰利品

買完之後就食左個快lunch(唔記得影相 ),就番番酒店換衫汁野去My Khe Beach昅女游水
追到live
D文筆好正

多謝
衣個方法好簡單,就係首先叫目標囡囡幫你影一張相先,之後係交接手機既一刻,就懶係順便咁叫埋佢地一齊自拍 ,包萬試萬靈

學到野了,下次識做

學到野了,下次識做

你唔係用第一種方法?

學到野了,下次識做

你唔係用第一種方法?

我未試過叫人合照 d女見到我都走避不及
幫推
上年差不多時間去越南,計錯日子,原來係雨季,說好的陽光與海灘呢
上年差不多時間去越南,計錯日子,原來係雨季,說好的陽光與海灘呢

我六月尾去好好太陽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞