[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
續DAY2

同班組伯組嬸一齊dem完beat之後 (係,我有一齊dem,無beat會難到我衣個音樂小鬼才 ),就繼續行下,途中大部分既建築物內籠都係餐廳黎,所以未食晏既大家都可以上黎飲啖茶,食個包先再行
巴拿山最出名既地方,就係所有建築物既風格都係歐陸式既, 準確d就係法式建築風,究竟點解會咁呢!?
原來,早係濕尻世紀 越南就成為左法國既殖民地,所以就留低左衣d法式城堡,而巴拿山衣個小淫娃之後仲多元發展,裏邊又有酒莊又有室內機動樂園,叫人點樣唔幫襯佢!

表面上佢係一庭城堡,實際上佢係一間餐廳黎

陣間就準備去玩揸車去衣條路軌

突然間我既第六感同我講,我既兩點鐘方向又有股邪惡氣息逐漸迫近!我望一望,有兩位身穿越南傳統服飾 (長衫) 既女士行緊埋黎 !長衫同鬼國既旗袍相近,佢地既特色都係剪裁十分貼身,好突顯到女人既身段,盡顯女性既曲線美 。講番條女,目測都有米7幾,高佻既身材配上佢完美既曲線,根本每行一步路都好似model咁行緊catwalk咁 。可惜既係,靚女就好撚醒目既,佢揀d朋友一定都係柒過自己,咁成個差距就高下立見啦。無錯,同行既仲有個肥婆,俗稱豬西,件長衫著係佢身上簡直係自曝其短
都係個句,肥既就唔好搞咁多野啦
埋去問可唔可以影張相既時候我有諗過淨係同個靚女影,但我一諗到我平時食得太多豬肉,當係超渡亡魂就一齊影啦

唔記得講,佢地都係寵寵寵黎...

究竟我番香港前會唔會識到越南妹
樓豬好多廢話

不過我鍾意
繼續

廢親你sorry囉
好想同樓主一齊去旅行
好想同樓主一齊去旅行

黎個連登深度遊?
好想同樓主一齊去旅行

黎個連登深度遊?

蝦我?
續DAY2

行番去水池邊,發現有pair外國人扮鬼扮馬係到同人影相,完全感受到外國人既優等基因,男既起碼米九, 女既著埋高爭鞋都有米八幾,不過樣衰

好Q高

之後去左教堂

有人影結婚相

事業形女性

jesus

你今日反省左未?

教堂好細,如果你唔洗同耶穌傾計其實好快可以行完 之後我地沿住教堂條路上,發現到一座寺

黑人問號

山嶽境關定關境嶽山

又拜耶穌又拜佛,玩哂

jessica c

去到最高係可以睇到少部份既全景

神交完一大輪,心力交瘁,要去食野了
樓主要訓了
同埋聽日要去大球場睇波,夜晚先有更新
個女仔
去過峴港叫越南妹

試左之後已經同自己講以前叫雞淨係去越南同日本

越南:平,d女身材正

日本:貴,但服務200分
去過峴港叫越南妹

試左之後已經同自己講以前叫雞淨係去越南同日本

越南:平,d女身材正

日本:貴,但服務200分

有無一桐咁正先
樓主幾盞鬼
樓主幾盞鬼

多謝你識欣賞我既美

得我同蟲巴係到9推
so9sad 冇人支持

笑左樓主文筆好生動
特別係dem beat

得我同蟲巴係到9推
so9sad 冇人支持

多謝你地對我不離不棄
笑左樓主文筆好生動
特別係dem beat

比番個愛鼓我 好唔好呀!?

得我同蟲巴係到9推
so9sad 冇人支持

多謝你地對我不離不棄

輕輕一推
幫男神推
幾時有 bom bom 睇
樓主文筆生動有趣,笑到我抽筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞