[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
樓主有冇Bom bom?

有比越南仔r我去
越南人真係好鐘意呃遊客

一部份啦 有d都幾好既

果時當我中國人 我唔驚佢
屌鳩佢 差啲打起上黎

肩哥
今日唔知有冇Day2睇呢
幾時講到少年A 邪骨個part呀
今日唔知有冇Day2睇呢

有 整緊d圖
幾時講到少年A 邪骨個part呀

佢條友
不怕灰暗伴你逗留 跟你走到異國盡頭
DAY2

因為個枕頭好扁,所以第一晚都唔係訓得咁好 而由於我間酒店係有早餐食既,所以好似我衣d慣左一點食早餐既雙失廢青,係要教定鬧鐘起身的 雖然後尾都放棄左,直接訓到自然醒

good morning vietnam

間餐廳係酒店既7樓,要拎張voucher去先有得食,雖然第二日我憑個人魅力都可以直接入場 早餐係buffet形式,如果想食越南河或者煎炒蛋就可以同廚師哥哥講

普普通通(講緊右邊個職員姐姐)

無錯,中間個舊係壽司黎

越南pho

餐廳環境

食飽之後,少年A個垃圾肚開始曳曳,最後等佢平復完屎眼都十點半,立即出發去今日既目的地 巴拿山 事關樓豬我係地獄黑仔王,係grab唔到既情況下,唯有叫酒店幫我地包起架車去巴拿山啦 咁價錢就好似係900k,大概一人150蚊左右,其實越多人越抵搭 但係毒撚邊有咁多朋友同我去呀 仲有 峴港真係勁多韓妹,淨係我間酒店都有幾班韓國人
估唔到係越南聽得最多既竟然唔係不漏洞奶而係寵寵寵
利申 不反韓

拿 韓妹圖呀
食完m記就等到樓主更新
樓主腦便秘?出下停下嘅
樓主腦便秘?出下停下嘅

f5就爛
八月尾出發留名
樓主幾時去Bom Bom ?
續DAY2

等左陣,個司機叔叔就黎左啦 唔計酒店職員既話,佢都係我第一個接觸深入d既越南人,你知啦,去巴拿山都要成45mins既車程,唔同佢講下野點得呢!佢一見到我地就笑住咁同我地say hi,仲教我地講左幾句簡單既越南話,hello= sing摷 唔該=come(廣東話第六聲)暗 真心要學識講衣兩個字,之後再加上google translate,仲有咩越南妹媾唔到呀!

第一身視點之司機怎可以說不載?

一車在手,天下我有

一路上google translate同司機叔叔都傾得好開心,事關我諗唔到up咩就會讚下越南有咩好,又話下個司機靚仔咁 係我瘋狂幫越南打飛機之下,feel到個司機差d射出黎!點知突然,個司機無啦啦係街邊停低 唔通我真係劣出真火? 好彩個司機都唔是gay,佢只係帶我地去d agent到買飛姐 官網寫一張飛賣 650k,而佢個價都係好似多hkd 2 3蚊,咁就去買啦
之後再搭多兩三個字 就到左巴拿山了!

唔該司機!

張飛

到啦

入到去仲有排行

大家唔好以為去到門口就有得搭纜車,你係門口仲要行一段路先會到達纜車站的 都好似要行三四個字既

到未呀屌

唔知越南妹定佢多水d呢

行多陣,就要搭多幾條電梯先會到。係衣個時候,我既第六感同我講後方有一股淫賤氣息漸漸迫近,我一個三百六轉身,嘩屌!係我眼前出現既係一個著住灰色貼身t shirt既純種越南妹,佢姣好既身材係界波袋既助攻下更加係顯露無遺,衣個組合就好似許冠傑同埋麥嘉衣對最佳拍擋一樣!而佢配戴既口罩幫佢增添左一份神秘感,就好似同我玩緊捉迷藏咁,一路叫我去捉住佢衣個小淫娃又一路不停躲避,對我欲拒還迎!最畫龍點睛既係佢個副掛係頭上既太陽眼鏡,擋既唔係紫外色,係除我之外其他男人對佢既愛慕..... 既然佢對我既暗示已經咁明顯,我無謂再拖拖拉拉,把心一橫向佢示好!一步,兩步,當我踏出第三步之際,突然一聲:Người dịch là ngu ngốc 乍見一米八男子現身,可恥地橫刀奪愛 佢搭住條臭雞個膊頭,向我擺下一個勝利者既姿態就離開左。 我既心情就好似岩瀨健望住吉田禮同多田老師結婚一樣,但係我唔可以回到過去

個副嘴臉
樓主腦便秘?出下停下嘅

出左啦
留名 樓主你覺得安唔安全呀個到

好安全 如果唔計比人老笠打劫既話
起碼我無比人搶野
樓主幾時去Bom Bom ?

想睇就要睇耐d啦
越南仔真係好唔得
越南仔真係好唔得

同我一樣
越南仔真係好唔得

同我一樣

唔會,你好得呀
無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞