[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
文筆好好 好好笑
加速

打左好多啦今日
聽日啦
等我都去脫青先!
樓主燒著左我搞到我都想去越南
等我都去脫青先!

:咁你叫唔叫雞呀
:好呀 咩質數呀
:有北菇有陀地 百五蚊全套
:試下陀地呀
:好呀
樓主燒著左我搞到我都想去越南

去囉 hk express好似又有平機票
有冇咁伏呀
150萬好貴喎.....我係芽莊佢開我100萬我都唔去馬(因為條女唔掂 )
續DAY3

如果話法包係一段戀愛,咁佢一定有一段驚天地泣鬼神既故意,豬肉同煙肉就係你同我,平平無奇既我地走埋一齊,靠既就係蛋黃醬同越南辣醬。如果一段關係只有一種味道,你好快就會厭。相反,佢地兩隻醬各有特色,一甜一辣相互輝映下產生出更多味道,令到段關係更加可口。除此之外,濕潤既餡料進入乾身既包皮,咬落去既就係層次,包身亦吸收左醬汁既鮮,所以成個法包就係bravo!如果大家有睇日式面包王,入邊個小丑因為食左東和馬既日本面包22號後,竟然好食到令佢生鰓變成魚人,咁如果我話我食左衣個法包令到我變成一個看破紅塵既愛情專家,都唔係好過份姐?
法包,多謝你,令我明白到什麼叫做愛。

聽日行程相對輕鬆,晏就只係去五行山,跟住就去做spa啦 由於我未做過spa,所以都幾蝦碌 請繼續支持小弟

樓豬個法包咁貴
有冇咁伏呀

聽說太理想的bombom總不可接觸...
150萬好貴喎.....我係芽莊佢開我100萬我都唔去馬(因為條女唔掂 )

你就好

樓豬個法包咁貴

我唔準你咁講

樓豬個法包咁貴

我唔準你咁講

街邊檔一定唔過HKD 10

樓豬個法包咁貴

我唔準你咁講

街邊檔一定唔過HKD 10

可能我又比人昆尻
同朋友A既經歷深表同情
同朋友A既經歷深表同情

希望幫到人
我宜家先留意到,原來衣間野既斜對面就係粉紅大教堂,估唔到我係耶穌眼前做左d咁既野,真可笑。

本來都唔覺好笑,因為依d經歷新手成日見

但睇到依句野又令我諗起一陣你返酒店先,我點一點頭,揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩,吱一聲笑左出黎
已中樓主

邊有呀

更快D啦 等到耐會射

更完啦

終於睇到尼part
少年A嘅經驗真係值得參考 ,好一本教科書。
好地地係香港搵援交may咪得囉
RIP
其實想知少年A心裡陰影面積幾多

我淨係知佢番到酒店係咁吐口水

開追悼會 哀悼佢個第一次😂
有冇咁伏呀

得一次渣? 咁少
留名
我宜家先留意到,原來衣間野既斜對面就係粉紅大教堂,估唔到我係耶穌眼前做左d咁既野,真可笑。

本來都唔覺好笑,因為依d經歷新手成日見

但睇到依句野又令我諗起一陣你返酒店先,我點一點頭,揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩,吱一聲笑左出黎

睇黎你係老江湖黎
lm
已中樓主

邊有呀

更快D啦 等到耐會射

更完啦

終於睇到尼part
少年A嘅經驗真係值得參考 ,好一本教科書。
好地地係香港搵援交may咪得囉
RIP
其實想知少年A心裡陰影面積幾多

我淨係知佢番到酒店係咁吐口水

開追悼會 哀悼佢個第一次😂

佢唔肯承認佢已經失左身衣個事實
有冇咁伏呀

得一次渣? 咁少

無錢 不了
笑死我
下年三月去峴港留名
笑死我
下年三月去峴港留名

唔好亂咁比人捉得到你的巨龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞