[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
14頁 開始打埋今日最後一篇

點解我收唔到你d postcard!

你問下越南郵局 我都想知

你問下越南郵局 我都想知

推post

唔開心
DAY4

今日既行程係五行山+spa (少年a夜晚要bombom破處 )相對上無頭幾日咁chur,而由於day3出左去成十幾個鐘已經筋疲力盡,所以我地決定左今日唔食早餐直接食lunch,咁就可以訓晏d
訓到十一點幾就出去食野了,照舊都係求其入左間餐廳食算

都係好好天

mojito係諾士佛臺一杯要100蚊 衣到25蚊

食完好鬼濟

食完野之後就截的士去五行山啦

佢個18係18K咁解

衣個就係五行山啦

咁中間都有件事發生左,唔知算唔算比人昆啦。咁話說比錢個陣呢,個司機本身要找8000vnd比我地既,但係佢一撚嘴咁唔知係到講咩春,好似無意欲找番錢比我地,經過一番了解之後,我地猜想係個司機話自己無散紙找比我地 其實除番開8000vnd都係幾蚊港紙,所以就無同佢爭論落左車了 究竟佢係咪昆左我地

係到落車

留意番衣到唔係五行山,係到再行右先係五行山既入口,而你可以比錢搭lift上去,又或者行百幾級樓梯上去 我地就揀左行上去

早知搭lift

我佛慈悲

行一陣就會到lift個到,即係話其實你搭左lift都有排你行

君高臨下,士氣高漲

一,二,三,行了!

一點紅

鬼妹係識歎d

相反韓妹淨係識擺埋d懶cute pose

而好快就會去到一個叫雲通洞既地方,聽講好彩既話會見到耶穌光架
我要睇BOM BOM 呀!!!
我要睇BOM BOM 呀!!!

衣一兩日架啦
出多幾篇啦師父
出多幾篇啦師父

出左4篇啦
day3嗰晚你地響酒店個分店訓?

唔係呀 最尾搭番車番峴港呀

咁近架原來

咁近架原來

係呀 峴港去會安一條大直路架咋其實
8月底去。留個靚名先
lm
幾千蚊VND唔駛計啦
上次去我都唔知 坐係到等個司機找番3000比我
司機個樣:
搞到我都唔好意思
樓豬今日諗住出幾多篇呀
留名等睇破處攻略
幾千蚊VND唔駛計啦
上次去我都唔知 坐係到等個司機找番3000比我
司機個樣:
搞到我都唔好意思

其實我宜家都係咁諗
不過個陣load唔切個到先得個得幾蚊
留名等睇破處攻略

你又要去bombom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞