[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
Ok wor

你個名都好ok

幾時再去搵返starbucks女女

等埋你一齊去

Po多啲佢

你自己去識啦
Ok wor

你個名都好ok

幾時再去搵返starbucks女女

等埋你一齊去

Po多啲佢

你自己去識啦

Po你個個 加密
越南係衰在要簽證…同埋飛機個時間又麻麻哋…

簽證宜家33usd就有了

上個月去完芽莊嚟啦,比較之下都係鍾意泰國多啲

下次去峴港啦

會嘅……但要排期
黎緊都想去峴港
溝通方面難唔難
睇D圖又好似都幾多中文
黎緊都想去峴港
溝通方面難唔難
睇D圖又好似都幾多中文

睇你食咩野
食地道d街邊鋪咪難溝通
樓主,黎緊9月去,俾果條女contact我,得唔得先
人在峴港,搵Club都冇資料嘅屌。

噚日去咗Sky36,好彩識到兩件日本妹

kimochi desiga?
lm

kimochi desiga?

身材OK,但我、我朋友、仲有個越南佬問佢歲數,三次都唔同答案
黎緊會9月中會獨遊峴港 第一次獨遊好緊張 有冇人或樓主可唔可以交流下心得

https://t.me/tsun1998

btw,樓主買果隻電話卡係咩類型 淨係上網果啲? (好少去旅行

Sorry for 1999
仲有係咪可以跟樓主帶一張證件相就得 因為簽證嗰個網話要2張 ,同埋嗰邊係用咩插頭 兩腳?
仲有係咪可以跟樓主帶一張證件相就得 因為簽證嗰個網話要2張 ,同埋嗰邊係用咩插頭 兩腳?

屌你老母 影多張有幾難呀?
咩插頭上網揾都揾到啦
放完暑假未

咩插頭上網揾都揾到啦
放完暑假未

就開sem

咩插頭上網揾都揾到啦
放完暑假未

就開sem

一張搞掂,兩腳圓頭
而加去緊會安,樓豬個遊記比左我好多

*幫

*幫

玩得開心d啦

*幫

玩得開心d啦

去左Ching你介紹果間waterfront restaurant l!
好好彩唔洗book有河景位!!

多謝ching個遊記解決左我唔少麻煩!!
想問下峴港多唔多去占婆島浮潛既團 上網見啲游記多數都係會安報

*幫

玩得開心d啦

去左Ching你介紹果間waterfront restaurant l!
好好彩唔洗book有河景位!!

多謝ching個遊記解決左我唔少麻煩!!

搞錯
想問下峴港多唔多去占婆島浮潛既團 上網見啲游記多數都係會安報

答你唔到喎我無留意
聽晚走,搵緊地方boomboom
不過同行fd子都唔去 自己一個又淆淆地

夠薑既你咪去教堂斜對面luxury hotel囉

夠薑既你咪去教堂斜對面luxury hotel囉

諗住問bell boy 邊到有得bom
但隔離果兩間spa定massage10點就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞