[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
幫樓主推一推
聽日就去峴港了
但天氣報告話會落足咁多日雨

我去足咁多日無落過雨
巴拿山值唔值去覺得=
支持樓豬
巴拿山值唔值去覺得=

我覺得都ok
多野睇 有野玩
支持樓豬

宜家打
睇到第十一頁都未fing尻
12點喇
來來來,加速!!!
出黎!
文呢
續DAY2

上回講到我地番到酒店,打算去醫下肚啦,咁就問酒店d姐姐邊到有local野食,一問之下,竟然發現原來越南人最中意食既野係青蛙 !當我聽到吃青蛙時,其實我是拒絕的 。因為你不能叫我吃,我就吃,我要先了解一下才能吃。最後我同個酒店jer jer講,如果唔好食既佢就要扮青蛙跳一下比我睇,佢話ok,咁我就決定去食 。當然老西都話唔好食啦on9
由於間野格我間酒店一條街,好快就到左。

間野叫MI QUANG

入到去,望一望個menu,真係好平,一兜粉好似都係10蚊,咁我就嗌左個青蛙撈粉,少年a叫左個雞,再加兩杯野飲。最後埋單好似30蚊港紙,早知嗌多d啦屌。

屌,咪姐係田雞

其實份量唔多

食落口都ok既,夠淫無毛多水嫩口。

引到隻大厹黎就知隻雞係點

食完野就周圍尻行下,比我地發現左個超市,就諗住入去行下買下零食番去咬下 其實係為左少年a買condom為破處做好準備
而當地condom都好平,好似廿令三十蚊一盒杜記。而少年a唔撚敢買,佢竟然自己出去門口等我幫佢買,正一仆街仔
利申 我比錢個下手都震埋

拎左個冬陰公味

完左買condom大行動後,我地出番去河邊,去左間都幾多人食既甜品鋪到食甜品,叫做Aroi Dessert Cafe

google既

點知去到咩尻甜品都無,得番野飲叫 不過間野d裝修都唔錯既,仲可以坐出露台添

我幾中意

好q甜,似我

我更中意條女

飲完之後就番酒店,以啤酒作結

day 3 會去美山同會安,係成個trip既一大重點之一
DAY3

可能琴日飲左少少酒,所以好撚好訓,有十萬個唔想起身。但係我肚餓,所以都係拿拿林去食早餐算 而今日就坐左係窗邊,可以睇下早上既峴港。

好天到

野食日日都係咁上下

今日目的地係美山+會安,通常d人去得美山都係順便去埋會安,因為都算順路。而如果你去得唔係好多日,而chur d都ok既,我建議你朝早可以去左五行山先,而且咁樣做既話當你去到會安既時間已經係黃昏,個段時間係最靚既。咁食完野就落樓啦,我今日都係叫酒店幫我包車既,價錢唔記得了,不過係可接受既。而不過見個司機靚靚仔仔咁,真係你話幾錢就幾錢啦

我同佢好friend

背多fun

上左車,開始一個鐘既車程。人在越南,歌癮起,於是就係車入邊播放陳奕迅既葡萄成熟時,仲好陶醉咁唱添。咁我之前都講過啦,我係音樂鬼才黎,都有係屋企登下台咁,正當我諗住問個司機點睇我既歌喉時,佢手部突然有d異樣,見佢係褲袋摷下摷下咁,卒之比佢搵到個耳機,然後快速地戴上。我又有個問題啦,咁樣係代表d咩呢?? 咩我唱歌真係咁難聽 ?

下一秒就戴左耳機

沿途都係衣d景色

坐左個令鐘頭之後,終於到美山啦!

加速
幫樓主推一推
聽日就去峴港了
但天氣報告話會落足咁多日雨

巴打可能同機

巴打交流下落雨有咩好做
正評加速
加速
好似你咁甜
夠鐘出文啦!!!!!!
高汁
幾正 下下星期去
幾正 下下星期去

得啦威啦
幾正 下下星期去

得啦威啦

得拉威拉
幫推!

但可否出快d,__ 你!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞