[不漏洞奶] 峴港六日五夜尻Fing之旅

628 回覆
320 Like 4 Dislike
留名等睇破處攻略

你重係處
幫推
留名等睇破處攻略

你重係處

留名等睇破處攻略

你又要去bombom

諗緊遲下都去轉越南
留名等睇破處攻略

你又要去bombom

諗緊遲下都去轉越南

快d破啦,活在當下
lm
留名等睇破處攻略

你又要去bombom

諗緊遲下都去轉越南

快d破啦,活在當下

活在當下
樓豬去左邊呀
續DAY4

上左幾分鐘左右,好快就見到雲通洞既入口啦 而個陣出邊都係成三十幾度,所以一入去d洞入邊就會好鬼涼爽

前邊就係

覺唔覺鬼鬼地

再行入去就見到雲通洞了

仰視角度,耶穌光呢

正當我以為衣到就係得咁多野睇既時候,我見到有人開始向上爬 原來衣到既最入係有個好窄好細既窿係可以爬出去既 重點都唔係個窿有幾窄幾緊,重點係我一望過去個陣,爬緊既係一個緊身短褲既女女 由於佢係爬緊上去既關係,所以佢係背對住我,一對白滑美腿同一個渾圓既大屎忽就赤裸裸咁暴露係我眼前 咁我當然唔會錯過機會,即刻拎出我部sony xperia z5鏡頭拍得精彩一刻啦 ,但係當我按下快門個瞬間,佢竟然同我開左閃光燈仲要閃左幾下 個下我真係慌撚左,完全唔知點算 ,心諗仆街了要比人指住黎屌了 而係衣個moment,條女竟然擰轉身同我講thank you : : : : 跟住少年a就話佢係咪以為你同佢打燈呀 跟住我如夢初醒,立即用我最流利既英文同條女講: you are welcome

視覺衝擊

熄左閃光燈再影

之後就到我地爬,因為本身都有睇開喬靖夫d書,所以都輕輕鬆鬆就上到去 一出到去,豁然開朗,開始明白陶淵明既桃花源係咩一回事

睇到好舒服

無左個海差好遠

之後順住條路落番去,忍唔住又屌左支肥仔水了

死圖
死圖

睇到喇
死圖

睇到喇

嚇死我咩
樓主中文學得唔錯
樓主中文學得唔錯

我係魯迅再世
屌呀 停撚左係度嘅 樓主快脆D!
一收工又有更新 正
幫你推一推 等你快d出攻略
樓主中文學得唔錯

我係魯迅再世

屌呀 停撚左係度嘅 樓主快脆D!

收到
一收工又有更新 正
幫你推一推 等你快d出攻略

咸濕仔
續DAY4

飲完支肥仔水就繼續行,去左個叫玄空洞既窿

玄空關

又係佛

其實成個玄空洞就係得尊佛像,不過係幾涼,避暑一流
之後就落番山啦,總括黎講,成個五行山可取既就係佢可以係高處望到峴港既景,而佢入邊其他個d佛我真係無興趣

笑咩呀笑,打撚死你

五行山又名大理石山,周邊都有好多賣大理石既店

之後我地番番一開始落車個到,見仲有時間就決定去埋五行山格離個個陰府洞,結果咪中伏囉屌

水鬼

一入到去,屌你又係睇個d佛教石像,你估加d濕尻燈光就當真係識顯靈咩屌

判你老母呀

鬼妹應該都覺得中伏

今鋪真係我不入地獄,誰入地獄

有條好鬼斜既樓梯

本身諗住上到去可能會多野睇d,但係點知上到去係大伏 。一上到去,個空間係細到無朋友,而佢個景衰撚過五行山十尻幾萬倍,最慘既係我地要原路落番去,真係行到樓豬我腳都震埋

個景就係咁

好驚呀

一落到黎就即刻走人,因為個陣都四點了,而我地book左4點半做spa,所以時間係岩岩好的

因為今日出左好多汗,而樓豬我出名臭到仆街既,所以我地決定番酒店換個衫先再去個到沖番個涼先開始spa ,廢事條女按按下臭撚死左

就係衣間

下篇將會有少年A強勢加盟一段仔講我地做spa既經歷
(事實上佢段野我一開始係睇到打哂冷震,有種小朋友岩岩學講粗口既feel,睇到個腦好痕,大家想我直接post等大家可以笑尻佢定我改少少先出 )
希望大家踴躍d比投票
直接post喇
原汁原味先好J
直出
頂你!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞