水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

純偏見,你同我講道理係講唔通

有冇星座係perfect match

好想知水瓶男同咩最match

純個人偏見,一定係獅子女
試過畀三個獅子座女仔征服過

我都識個獅子女 好fd 但無愛

咁就同我一樣,我想識返個水瓶絲打都無

不過好明顯獅子100% 唔係水瓶perfect match

水瓶男女 只係80%左右 睇好多都係水瓶男同雙子最match,但無咩雙子女fd

雙子座女仔以前識過一個,
係幾好,鐘意笑,就算係你攪爛gag
都一樣笑餐死
畀過暗示要我上佢,不過都係無
宜家爆後悔

我係水瓶巴
點解要鐘意一個處女座 成件事錯撚哂

點解又係水瓶同處女 真係好撚煩 處女食屎

唔好啦 我仲好鐘意佢
係我之前賤格,飛起左佢,想返轉頭
茶壺絲打去左邊??仲有無news update?

唉 唔知從邊度講起了 我真係可以徹底死心
琴日佢遲左一個鐘先黎 我地去返以前第一日拍拖既地方 我忍唔住對著佢喊 喊左好耐好耐 佢竟然係瘋狂禁住手機同個鍾意左10日既女仔wts...我喊到痴線佢完全無理
我問佢我地以前既相同record佢仲有無睇 佢話已經唔知塞曬去邊 我聽到心都割埋 佢不斷同我講佢而家鍾意果個 又話佢好有深度 好靚 好想去探究佢 乜乜乜咁 其實佢有無諗過我感受?我以前係佢手機既lock機指模 lock機生日日期等等 wts鈴聲 全部都轉曬果個女仔
其實佢溝女仔有無新意 可唔可以唔好用返曬以前溝我既橋 聽到我好痛 佢瘋狂講個女仔既野 佢為左唔想個女仔吃醋 當眾del左我個wts chat 我同佢一年既chat box 佢二話不說del左 只係為左唔想個一齊左10日既女仔吃醋 我地一年既感情 竟然唔夠佢地果10日...
佢話好想製造驚喜俾個女仔 全程係度諗聽日約佢去邊好 話訂酒店 訂乜訂乜咁 我心諗我以前咁傻 全部堅持aa制 搭摩天輪我都唔捨得佢去曬錢 佢而家竟然花費咁大去為個女仔 我好心痛 亦都好蠢 我為佢設想 但佢從來唔諗我
本來琴日我都預左比最後一次佢 都真係預左 最後令我真係可以徹底死心既係 佢話原來無愛情既性係唔舒服 下 明明佢就舒服到大嗌喎 果一刻我就知道佢已經變左 佢已經唔再係以前既毒撚ex 而家已經變左一個player 玩9我既player 所有拍拖細節 都係我教佢 而家佢一野僑起我 真係多撚謝。
屌原來打左咁多字 希望佢睇唔到
唉繼續去喊了...

明顯佢想玩野,已經唔洗留戀
局外人正面啲睇,我覺得係好事,
最少佢會做衰人,你亦可以睇清楚呢個人。
傷心就一定架啦,最少可以連留戀都唔洗

但我仲癡心妄想 仲覺得佢係衝動先會鍾意個女仔 我同佢一年感情喎 點解可以咁...我係咪好傻

你呢一刻傻就一定架啦,不過點都好ex就係ex,末來架野無人會知道,可能會遇到更好,又可能只有更差,無人知道。
知足會好啲。
你諗你講起呢樣嘢, 我就諗起蘇格拉底談戀愛,
話說有個學生問蘇格拉底:咩係戀爱?
蘇格拉底就話:你宜家面前有一大片麥田,你喺呢一片麥田,只可以向前走,唔可以回頭, 然後揀一棵,你覺得最靚嘅麥穗出嚟。
學生行越過麥田,最後咩都揀唔到無手而回。
蘇格拉底問學生:點解空手而回?
學生就話 我好早見到一棵好正,因為我覺得未來會揀到更加好,所以一直冇揀到,點知行下行下就行完啦,好後悔。
個學生再問老師:咁咩係結婚呀?
蘇格拉底就話同頭先個規則一樣,你再行多一次麥田,你就會知道。今次個學生好快就揀到,佢覺得最靚嘅麥穗。
蘇格拉底問學生:
揀咗呢棵麥穗之後,你有無後悔?
學生話:
揀左呢棵之後見到好多更正靚的麥穗, 好後悔做咩咁早揀咗手上呢棵。

睇完get左一陣先明 好迷茫 今日同朋友去玩左一日 好開心 但而家散場返屋企 自己一個又痛返 唉
茶壺絲打去左邊??仲有無news update?

唉 唔知從邊度講起了 我真係可以徹底死心
琴日佢遲左一個鐘先黎 我地去返以前第一日拍拖既地方 我忍唔住對著佢喊 喊左好耐好耐 佢竟然係瘋狂禁住手機同個鍾意左10日既女仔wts...我喊到痴線佢完全無理
我問佢我地以前既相同record佢仲有無睇 佢話已經唔知塞曬去邊 我聽到心都割埋 佢不斷同我講佢而家鍾意果個 又話佢好有深度 好靚 好想去探究佢 乜乜乜咁 其實佢有無諗過我感受?我以前係佢手機既lock機指模 lock機生日日期等等 wts鈴聲 全部都轉曬果個女仔
其實佢溝女仔有無新意 可唔可以唔好用返曬以前溝我既橋 聽到我好痛 佢瘋狂講個女仔既野 佢為左唔想個女仔吃醋 當眾del左我個wts chat 我同佢一年既chat box 佢二話不說del左 只係為左唔想個一齊左10日既女仔吃醋 我地一年既感情 竟然唔夠佢地果10日...
佢話好想製造驚喜俾個女仔 全程係度諗聽日約佢去邊好 話訂酒店 訂乜訂乜咁 我心諗我以前咁傻 全部堅持aa制 搭摩天輪我都唔捨得佢去曬錢 佢而家竟然花費咁大去為個女仔 我好心痛 亦都好蠢 我為佢設想 但佢從來唔諗我
本來琴日我都預左比最後一次佢 都真係預左 最後令我真係可以徹底死心既係 佢話原來無愛情既性係唔舒服 下 明明佢就舒服到大嗌喎 果一刻我就知道佢已經變左 佢已經唔再係以前既毒撚ex 而家已經變左一個player 玩9我既player 所有拍拖細節 都係我教佢 而家佢一野僑起我 真係多撚謝。
屌原來打左咁多字 希望佢睇唔到
唉繼續去喊了...

死心好事 好過拖拖拉拉

希望呢次真係你ge last , 心唔好再有佢,佢已經唔係以前ge 毒撚 佢係一個player

個女仔都唔會有好結果 因為個女仔係香港 而我ex9月會返uk讀master 佢地會long d
我係水瓶巴
點解要鐘意一個處女座 成件事錯撚哂

點解又係水瓶同處女 真係好撚煩 處女食屎

男女 同女男match 唔同ga wo...

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

已經出事了
點解我喊到咁都無反應 仲可以同個女仔wts到哈哈笑
我係佢一齊左一年既初戀黎 點解佢可以變到咁
佢以前無左我又要自殺 又要死咁 點解而家會變到咁
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!
佢約我出黎係玩我 係玩我 屌佢老母

你終於都屌佢老母啦😉

佢老母係拆散我地既人 我一直都好想屌佢老母

可能係你心存僥倖, 覺得你哋分手係外來因素造成。其實係內因

佢老母話我成日chur住佢 佢本身都係溺愛個仔 如果唔係去外國讀書 而家更加不堪設想 成日話我食住佢個仔 佢老母話如果我唔同佢個仔做愛就係呃佢個仔 屌
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!

你終於都屌佢老母啦😉

佢老母話我成日chur住佢 佢本身都係溺愛個仔 如果唔係去外國讀書 而家更加不堪設想 成日話我食住佢個仔 佢老母話如果我唔同佢個仔做愛就係呃佢個仔 屌

老母咁痴線既

你終於都屌佢老母啦😉

話說 有冇興趣同佢現任講你地琴晚ge 事

佢咁鐘意玩,你都送返份禮俾佢

你唔洗覺得咁做唔好

對佢好 先至係對自己唔好

好多老母唔鐘意女仔大過男,重要雙方都後生

同埋怕你管掂佢,將來個仔唔聽自己話

btw 講白d 即係你同佢有緣無分

佢現任都已經24歲 而佢得20 我都唔明點解個女仔會鍾意佢 佢咁撚on9 又唔係靚仔 死毒撚
佢老母話我成日霸住佢d時間喎 話唔鍾意我成日chur佢 因為我成日要求佢匯報 佢老母就話佢唔尊重屋企人
成日話佢係外國返黎都唔陪下屋企人 淨係陪我
大佬呀 愛情係2個人既事 佢屋企人就偏偏差隻腳埋黎 好黑人憎 成日私底下同個仔講我壞話 咩呢個女人前呢個女人後 我有名架好無 呢d野當然佢無親口講 佢最毒婦人心 如果唔係我問返ex 我都唔會知道佢呀媽咁毒 教個仔屌我 唔屌唔比第一次佢就係呃佢 因為之前都覺得要結婚了 可能知佢個仔毒 我咁好條件都肯受佢 一定有企圖 所以就話一定要攞我處先可以繼續拍拖 我果時都唔知喊左幾多了
佢老母以為佢個仔成日請我 但其實我完全無用過佢個仔一蚊 我堅持aa 未計我一直以黎寄去外國既郵費同不斷買野送比佢添 佢個仔只係買左隻公仔比我炸 就已經比佢老母鬧到傻 話唔好買野比我 好撚仆街 真心其實我係佢個仔身上花既錢仲多過佢花比我 唉
所以其實 我都受左佢老母好多氣 但我一粒聲都無出過 死忍 我覺得自己真係好慘 好委屈 而家仲要咁對我 完全無回報
水瓶男友岩岩主動約我收工仲好熱情,同今日下午個陣啲態度唔同哂 好難捉摸
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶

都廢事再落井下石
肯死心未?

我唔甘心 付出咁多比個毒L 最後係咁既結果
之前諗 唉算啦 雖然同佢唔襯 但係只要2個人真心相愛就得
原來其實唔係咁簡單 如果唔係佢屋企人逼佢同我分手 上年都唔會分手 佢都唔會返去外國就開始social 開始變成第二個人

佢俾條女飛 j 痕咋

傷心一排 del 晒佢地d 野啦 block 晒佢 改埋電話最好

無了 琴日見面佢一直同一齊女wts 話條女肯應返佢 笑到10萬咁口 我喊到仆街佢無理我
而且個wts鈴聲都係同我拍拖果時既鈴聲 係專屬我既鈴聲 而家變左係條女..好痛....

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

同星座 男同女都唔同性格啦

重有外來因素(父母 或教育佢個個)

純偏見,你同我講道理係講唔通

有冇星座係perfect match

好想知水瓶男同咩最match

純個人偏見,一定係獅子女
試過畀三個獅子座女仔征服過

我都識個獅子女 好fd 但無愛

咁就同我一樣,我想識返個水瓶絲打都無

我係水瓶絲打 但係好撚on9 好撚唔正常

你終於都屌佢老母啦😉

老母咁痴線既

唔係講笑 個個fd聽到都o撚曬 竟然有父母逼自己個仔搞人地個女
水瓶男友岩岩主動約我收工仲好熱情,同今日下午個陣啲態度唔同哂 好難捉摸

係架啦 水瓶既態度可以隨時轉
水瓶男
其實我有d擔心ex會睇我呢個post 唉好煩呀
佢今日約左條女出街 去長洲 我記得我地2年前整左個大心心鎖 可能佢今日同條女整lu....我地一年感情 點解會唔夠一個拍左十日拖既女仔 我真係好唔明...唉

你終於都屌佢老母啦😉

你唔洗覺得咁做唔好

佢現任都已經24歲 而佢得20 我都唔明點解個女仔會鍾意佢 佢咁撚on9 又唔係靚仔 死毒撚
佢老母話我成日霸住佢d時間喎 話唔鍾意我成日chur佢 因為我成日要求佢匯報 佢老母就話佢唔尊重屋企人
大佬呀 愛情係2個人既事 佢屋企人就偏偏差隻腳埋黎 好黑人憎 成日私底下同個仔講我壞話 咩呢個女人前呢個女人後 我有名架好無 呢d野當然佢無親口講 佢最毒婦人心 如果唔係我問返ex 我都唔會知道佢呀媽咁毒 教個仔屌我 唔屌唔比第一次佢就係呃佢 因為之前都覺得要結婚了 可能知佢個仔毒 我咁好條件都肯受佢 一定有企圖 所以就話一定要攞我處先可以繼續拍拖 我果時都唔知喊左幾多了
佢老母以為佢個仔成日請我 但其實我完全無用過佢個仔一蚊 我堅持aa 未計我一直以黎寄去外國既郵費同不斷買野送比佢添 佢個仔只係買左隻公仔比我炸 就已經比佢老母鬧到傻 話唔好買野比我 好撚仆街 真心其實我係佢個仔身上花既錢仲多過佢花比我 唉
所以其實 我都受左佢老母好多氣 但我一粒聲都無出過 死忍 我覺得自己真係好慘 好委屈 而家仲要咁對我 完全無回報

會過去的,不過佢老母真係痴撚線。。。。

你個ex 有咩優點,又溝過你,又溝到個大佢4年ge...佢呢一年真係變左好多wo

btw 24歲個條女係咪傻ga 同個20ge 拍拖
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶

都廢事再落井下石
肯死心未?

原來其實唔係咁簡單 如果唔係佢屋企人逼佢同我分手 上年都唔會分手 佢都唔會返去外國就開始social 開始變成第二個人

唔甘心都無法,let it go la

完啦 你同佢無ga la, 你重咁後生,大把時間。。,

我有時都會突然好靜 啲fd以為我唔開心同嬲
其實只不過係因為唔想講野 又或者係講唔出點解既抑鬱 黎m咁
佢今日約左條女出街 去長洲 我記得我地2年前整左個大心心鎖 可能佢今日同條女整lu....我地一年感情 點解會唔夠一個拍左十日拖既女仔 我真係好唔明...唉

仲有 佢為左條女 竟然狠心del曬我地既chat box
我話點解唔可以同佢wts 要係tg傾?佢話唔想wts通知彈我個名出黎 話佢老母同條新女見到我個名唔開心 我心諗 屌你老母你已經del左我個名 仲怕呢樣怕果樣?當我係咩 我係幫你脫毒既ex呀!!!!我而家只係可以tg佢 然後佢琴日話 我而家連tg都要mute埋你 費事比人見到....
又叫我del tag佢ig 佢話我ig public ...怕比佢d fd 起底 怕我影響到佢拍拖 怕鍾意佢既女仔見到會唔好 我心諗 撚有人鍾意你個毒撚咩 而家你古你真係player?唉好撚賤 琴日全晚做每一件事都係hurt我

仲有 佢為左條女 竟然狠心del曬我地既chat box
我話點解唔可以同佢wts 要係tg傾?佢話唔想wts通知彈我個名出黎 話佢老母同條新女見到我個名唔開心 我心諗 屌你老母你已經del左我個名 仲怕呢樣怕果樣?當我係咩 我係幫你脫毒既ex呀!!!!我而家只係可以tg佢 然後佢琴日話 我而家連tg都要mute埋你 費事比人見到....
又叫我del tag佢ig 佢話我ig public ...怕比佢d fd 起底 怕我影響到佢拍拖 怕鍾意佢既女仔見到會唔好 我心諗 撚有人鍾意你個毒撚咩 而家你古你真係player?唉好撚賤 琴日全晚做每一件事都係hurt我

佢唔係the one and not the only one, 你咁後生,又講到咁好條件,為件毒撚 搞到自己咁節朵。。。值咩? 唔值就let go

佢都講到好白啦,佢真係當你免費_咋

如果條24歲無飛佢,佢可能完全唔會搵你。。。

你終於都屌佢老母啦😉

你唔洗覺得咁做唔好

會過去的,不過佢老母真係痴撚線。。。。

你個ex 有咩優點,又溝過你,又溝到個大佢4年ge...佢呢一年真係變左好多wo

btw 24歲個條女係咪傻ga 同個20ge 拍拖

果時都唔係鍾意佢 開始我失戀 又咁啱識到佢 你知啱失戀既時候係最軟弱 只係想搵個人陪 雖然佢唔係我鍾意果type 但我feel到佢真心 佢真係好愛我 佢為我喊 2年前既佢得18歲 咩都唔識 腦筍都未生埋咁 我覺得佢好真心
同埋佢唱歌好好聽 onon99咁
利申 我鍾意d onon99 幽默既男仔
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶

都廢事再落井下石
肯死心未?

唔甘心都無法,let it go la

完啦 你同佢無ga la, 你重咁後生,大把時間。。,

好多人都同我講我大把時間同青春 係佢度浪費左2年點都夠啦...但我真係好傷 好難再重新認識其他人 重新付出咁多野比下一個了

我有時都會突然好靜 啲fd以為我唔開心同嬲
其實只不過係因為唔想講野 又或者係講唔出點解既抑鬱 黎m咁

佢地成日話我黑面 但我只係攰 面部郁唔到咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞