水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
水瓶男友最近工作到好累,好煩躁,我知佢唔係唔愛我,但佢覺得我叫佢一星期出一次街有啲煩,我可以用咩方式支持佢先係最好呢?(我經常同佢講我愛你,我諗佢聽都聽到厭......)

我愛你唔洗成日講 可能而家大個左唔同以前拍拖了 以前細個拍拖就好癡纏 講我愛你伴侶會覺得sweet 而家大個左要返工 癡纏反而係壓力 建議你有時接下佢收工 食下晚飯咁都唔錯呀

我有接佢收工呀,佢面上表示不滿但心入面我知佢好開心,得閒食晚餐,佢話唔想用太多錢啵,都少左食

好節儉 好男人

佢話想搬出黎一齊租屋住,其間申請公屋

nonono!唔好咁快同居呀!!!!!
相見好同住難....但如果上左3字頭大家出左黎做嘢都可以諗下既...畢竟大家都已經成年人 有承擔責任既諗法了

佢過左喇.....其實試下無壞嘅,有啲事要夾清楚

其實都可以試下同居,
仲可以睇清楚可唔可以同佢過到一世
從來都係相見好同住難

我愛你唔洗成日講 可能而家大個左唔同以前拍拖了 以前細個拍拖就好癡纏 講我愛你伴侶會覺得sweet 而家大個左要返工 癡纏反而係壓力 建議你有時接下佢收工 食下晚飯咁都唔錯呀

我有接佢收工呀,佢面上表示不滿但心入面我知佢好開心,得閒食晚餐,佢話唔想用太多錢啵,都少左食

好節儉 好男人

相見好同住難....但如果上左3字頭大家出左黎做嘢都可以諗下既...畢竟大家都已經成年人 有承擔責任既諗法了

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

係呀,試清楚好啲,其實我屋企人都唔鐘意我男朋友,因為我地年紀差好多,然後我同屋企人發生左一啲大問題,佢地話當生少我一個女(唔關男朋友事),所以如果真係夾到我就唔會再返我屋企。

好節儉 好男人

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

係呀,試清楚好啲,其實我屋企人都唔鐘意我男朋友,因為我地年紀差好多,然後我同屋企人發生左一啲大問題,佢地話當生少我一個女(唔關男朋友事),所以如果真係夾到我就唔會再返我屋企。

同住夾到就一世 不過頭半年應該就住 後半年先真章

好節儉 好男人

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
另一個可能就習慣一入屋企衫褲鞋四圍飛,
好似沖涼咁明明有哂玻璃門,
都唔知點解可成個洗手間都濕哂。
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家
茶壺係咪去左搵ex

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

改唔到咪我夾佢,唔緊要,只要大家有愛就得
茶壺係咪去左搵ex

又搵

其實都可以試下同居,
從來都係相見好同住難

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

good gf
有冇人因爲太易信人中過太多伏而變得好有戒心

我好容易就相信人 就算中過伏 都係會容易再次墮入

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

同埋我好容易就心軟...真係改唔到

我都易心軟 感情方情係易d 繼續中伏,但不斷同自己講 佢呃你嫁 催眠自己。。。我真係有咁做,改到的,時間問題

我都係...希望我可以快d忘記..但前提係要佢唔好再失驚無神搵返我.......好似而家咁 我明明已經開始忘記 佢一出現就gg...

一開頭真係難頂 但你要知道 你依家都日日發惡夢 就算之後有咩改變 都會keep住咁 比少少勇氣 del左佢又好block左佢又好 唔好比佢再出現 我最近都同你一樣 角色一樣 最緊要勇氣啊茶壺
搵多d人傾計搵朋友玩 填滿自己個世界 慢慢就會好

http://clickme.net/24038
我覺得佢講得幾好 送比你

成日心裡面都會好抗拒d女 但如果有女同自己傾計 就無晒會事

根本hehe

其實你唔抗拒d 女 你自卑吧?

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

我都易心軟 感情方情係易d 繼續中伏,但不斷同自己講 佢呃你嫁 催眠自己。。。我真係有咁做,改到的,時間問題

我都係...希望我可以快d忘記..但前提係要佢唔好再失驚無神搵返我.......好似而家咁 我明明已經開始忘記 佢一出現就gg...

一開頭真係難頂 但你要知道 你依家都日日發惡夢 就算之後有咩改變 都會keep住咁 比少少勇氣 del左佢又好block左佢又好 唔好比佢再出現 我最近都同你一樣 角色一樣 最緊要勇氣啊茶壺

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

冇野補充

其實你唔抗拒d 女 你自卑吧?

不要再說了!嗚呀呀呀!!
茶壺咁耐唔on 無事吧
又肥又矮既茶壺快啲上水

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

good gf

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

good gf

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

佢口裡說不咋?

條女就咁就俾人扑 唔係因為你ex 勁

因為條女公廁黎咋,好快散

即係佢玩2,3個月就會完,不過好彩到時你ex 係uk,搵你都無用,唔洗你又仆出去

但我見到佢好比心機去製造驚喜俾個女仔 好心痛 明明之前係我 點解而家變左係個女仔掛 好煩呀屌

前日佢仲話佢係uk 我係usa 我地可以飛過去搵對方...

笑左 到時佢係uk 大把女同佢扑 同埋呢句係佢未搞掂24歲個條女先咁講咋

你飛過去就係送上門,佢實唔會飛黎搵你

唉 我覺得佢而家已經同人十日扑七次 遲d返uk一定十日扑一百次

你del 晒佢d contact ig fb tg line etc

同埋最重要係move on, 所有野都係因為你未move on 所以佢一出現就打回原形,呢樣真係要靠自己參透,因為人地講n 次都唔夠自己諗通 你而家係塞住左姐,過一排就諗通嫁啦

唔可以del...我忍心唔到 唉...
我仲不斷睇佢d野...fb佢一早block左我 ig就前幾日unblock

唔係掛

就算瘦到得bmi18 我都有個肚腩

你個肚腩係你幻想出 唔係真的

真係有 我都唔知咩事 所以真係好撚煩 個死人肚腩

你有冇飲酒 無ge 你個所謂肚腩應該好細姐,你咁瘦

好大...一食飽就爆咁制...
唔鍾意飲 好耐先飲一次

爆咁制 no ff la 唔會肚腩大過pat 吧 咁都正常la

女仔成日覺得自己肥 學下男仔明明小肥照鏡都覺得自己大隻

no....我肚真係好唔正常 超級大舊

條女就咁就俾人扑 唔係因為你ex 勁

因為條女公廁黎咋,好快散

即係佢玩2,3個月就會完,不過好彩到時你ex 係uk,搵你都無用,唔洗你又仆出去

但我見到佢好比心機去製造驚喜俾個女仔 好心痛 明明之前係我 點解而家變左係個女仔掛 好煩呀屌

前日佢仲話佢係uk 我係usa 我地可以飛過去搵對方...

笑左 到時佢係uk 大把女同佢扑 同埋呢句係佢未搞掂24歲個條女先咁講咋

你飛過去就係送上門,佢實唔會飛黎搵你

唉 我覺得佢而家已經同人十日扑七次 遲d返uk一定十日扑一百次

應該都唔係遲d , 係佢返hk 之前已經係

今日去左邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞