水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上
痴線水瓶巴打新post報到

我認為呢個毒撚竟然可以溝到我真係三生有幸 一開始果時都唔係鍾意佢而同佢一齊 我其實係當佢水泡 之後佢越黎越愛我 我都越黎越愛佢 大家long d 好辛苦 但越辛苦就越愛 因為佢係毒撚 我睇死佢永遠無女鍾意 所以食住佢 係咁當佢係狗咁 要佢成日匯報自己去左邊 做左d咩 可能久而久之 佢覺得我煩 男人一溝到手就唔會同以前未溝到咁對你好 佢開始討厭我 加上佢屋企好溺愛佢 成日話我搞到佢少左同屋企人相處 所以慫恿佢同我分手 最後 我地分手
佢覺得自己唔係真係我講得佢咁差 所以佢分手之後返去外國就努力social 識左好多朋友 落club 去玩 甚至同人扑埋 完全好似忘記左我咁
但係 琴日佢返左香港 搵我出去 就...咁了

佢落club 一定扑左唔小女 重一定有fd 同佢去

你好自為之啦 自己今晚
有冇諗過呢個先係真正嘅佢

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒
巨蟹巴留名 要了解多啲另一半
留個靚名先
認住我個id 小心水瓶座痴線佬

我認為呢個毒撚竟然可以溝到我真係三生有幸 一開始果時都唔係鍾意佢而同佢一齊 我其實係當佢水泡 之後佢越黎越愛我 我都越黎越愛佢 大家long d 好辛苦 但越辛苦就越愛 因為佢係毒撚 我睇死佢永遠無女鍾意 所以食住佢 係咁當佢係狗咁 要佢成日匯報自己去左邊 做左d咩 可能久而久之 佢覺得我煩 男人一溝到手就唔會同以前未溝到咁對你好 佢開始討厭我 加上佢屋企好溺愛佢 成日話我搞到佢少左同屋企人相處 所以慫恿佢同我分手 最後 我地分手
佢覺得自己唔係真係我講得佢咁差 所以佢分手之後返去外國就努力social 識左好多朋友 落club 去玩 甚至同人扑埋 完全好似忘記左我咁

你好自為之啦 自己今晚

佢岩岩tg我話:我不管了我只想有個人陪

一定唔係
佢本身係咩都唔識
拍拖既野 social既野全部我教佢

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

佢無感激之意 所以其實我真係好唔甘心
如果你話我死係一個靚仔手上我願意
但係 佢只係一個 死 毒 撚
樓豬冇計 上晒癮咁 你戒唔甩佢喇
水瓶留名
樓豬冇計 上晒癮咁 你戒唔甩佢喇

我其實好驚今晚 但又好期待 我已經痴撚左線
留個靚名先

夠唔夠我痴線

你好自為之啦 自己今晚

風水輪流轉 佢搵返你做水泡

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

因為你睇唔起佢 佢先轉生

佢而家已經唔再係毒撚

你好自為之啦 自己今晚

風水輪流轉 佢搵返你做水泡

之前買左好多野比佢 諗住等佢返黎一次過送返比佢
我而家係咪要送返曬比佢 但我d朋友話唔好 寧願dom曬佢都唔好益佢

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

佢而家已經唔再係毒撚

佢琴日同我講曬佢食女過程 話咩扑野唔戴套 又點點點咁 我真係越聽越驚 佢已經唔係以前既佢 由佢同第二個扑野開始 我已經知道佢唔再係屬於我 心死
琴日發惡夢係咁諗起佢同果d女人扑 好恐懼
水瓶男想追水瓶女

我同佢識左差唔多兩個月每一日都有whatsapp

佢做咩都會同我講或者會影下相比我睇

同佢好多野好夾,有時以為係另一個我黎

街都有出過但唔多

唔知個水瓶女係點諗我

佢明like 你 講出口就得

我唔肯定佢係咪like我,我怕佢對每個男仔fd都係咁

講左先 最多咪fail 但成功左就

我都想係成功,但有時唔肯定係咪真係like我
水瓶男想追水瓶女

街都有出過但唔多

唔知個水瓶女係點諗我

我同一個男仔都連續傾左3個月wts 都開始依賴佢 女仔係會鍾意每日同佢wts既男仔
其實我無資格話鍾意第二個 因為我而家都自身難保 依賴吧
btw你可以同佢再傾耐d先去馬既

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

佢而家已經唔再係毒撚

佢琴日同我講曬佢食女過程 話咩扑野唔戴套 又點點點咁 我真係越聽越驚 佢已經唔係以前既佢 由佢同第二個扑野開始 我已經知道佢唔再係屬於我 心死

佢係咪痴左線 同你講佢扑野唔用套個d....

佢而家只係想搵人啪咋

你d 野唔好送俾佢啦。。
水瓶男想追水瓶女

街都有出過但唔多

唔知個水瓶女係點諗我

我同一個男仔都連續傾左3個月wts 都開始依賴佢 女仔係會鍾意每日同佢wts既男仔

我自己覺得話曖昧又唔可以話有又唔可以話無
有時想約佢出街都未必得

絲打你都要加油,可能有一日你會自己諗通唔會再理佢

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

佢而家已經唔再係毒撚

佢係咪痴左線 同你講佢扑野唔用套個d....

佢而家只係想搵人啪咋

你d 野唔好送俾佢啦。。

佢仲話佢搞到個女仔要食事後丸好內疚
點解佢要同我講呢d 佢根本唔知道我心被割
我全晚諗住佢地個畫面發惡夢 恐懼到癲
我而家仲寫緊信比佢.........可能佢唔會睇
水瓶男想追水瓶女

街都有出過但唔多

唔知個水瓶女係點諗我

我自己覺得話曖昧又唔可以話有又唔可以話無
有時想約佢出街都未必得

絲打你都要加油,可能有一日你會自己諗通唔會再理佢

點識既?
希望我可以做到 10年後?20年後...
留個靚名先

夠唔夠我痴線

差不多應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞