水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
茶壺絲打去左邊??仲有無news update?

應該琴晚又喊到癲咗
突然眼訓sry 希望你all good la

我喊完先再話你知 我痛到崩潰

而家只係好想瘋狂喊 喊到2046 我比fd屌到我傻 鬧我點解咁蠢仲去見佢

樓豬你咪癲啦 癲撚完未
放低咗你就會覺得 屌我以前做乜鳩 咁架喇
諗下佢唔好嘅地方啦
我發現水瓶都係好鐘意淨係諗人地點好唔理人點差
跟著就盲咗 做埋啲癲野 好癲

分手一年 我真係已經慢慢放低 諗起以前都覺得自己on9 但偏偏準備放低既時候佢出現返 令我一切打回原型喎...

而家只係好想瘋狂喊 喊到2046 我比fd屌到我傻 鬧我點解咁蠢仲去見佢

喊左會舒服d 理性上係蠢 但感性上係正常lo

我喊都唔可以比屋企人面前喊 唔想佢地擔心 只係每晚喊濕枕頭...好痛好痛

見得佢就一定會畀人屌架啦
不過聽樓豬依家咁講,
我諗你過多一排就可以忘記佢。

已經2年 我同佢之間2年既痛 可以真係咁快忘記就好
至少我永遠都唔會忘記呢個仆街 死毒撚 害我一世
接受唔到其他男仔 分手呢1年雖然有同其他人拍拖 但感覺我依然搵唔返...
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

處女對水瓶呢個配搭真係錯撚晒

利申: 初戀係處女座 我係巴

無錯 處女真係好撚小學雞唔諗人感受 我就偏偏好鍾意諗人感受 唔理自己死活
同處女座一齊緊 相處幾良好

水瓶巴

水瓶巴打或者
處女絲打

一開始成日嗌交 現家食住佢
每半個鐘報一次時

我就係以前嚴佢係毒撚 我咁多人溝佢都溝到 所以我食住佢 要求佢每分鐘都要匯報係邊 做緊咩 最後佢話太chur 分手了 直至而家 比佢食住果個係我 完全同2年前岩岩拍拖果時調轉
我係水瓶巴
點解要鐘意一個處女座 成件事錯撚哂

水瓶巴

水瓶巴打或者
處女絲打

每半個鐘報一次時

我就係以前嚴佢係毒撚 我咁多人溝佢都溝到 所以我食住佢 要求佢每分鐘都要匯報係邊 做緊咩 最後佢話太chur 分手了 直至而家 比佢食住果個係我 完全同2年前岩岩拍拖果時調轉

想叫你唔好轉牛角尖,
不過我知好難聽得入耳。
有時失去左先會覺得件事美好。
但係就算再畀你得到,
真相就又會令幻想破滅。
有時感覺就係咁仆街,回憶總係美好
但係人就係活在當下。

見得佢就一定會畀人屌架啦
不過聽樓豬依家咁講,
我諗你過多一排就可以忘記佢。

已經2年 我同佢之間2年既痛 可以真係咁快忘記就好
至少我永遠都唔會忘記呢個仆街 死毒撚 害我一世
接受唔到其他男仔 分手呢1年雖然有同其他人拍拖 但感覺我依然搵唔返...

同其他男仔拍拖,唔同人一定唔同感覺

唉 唔知從邊度講起了 我真係可以徹底死心
琴日佢遲左一個鐘先黎 我地去返以前第一日拍拖既地方 我忍唔住對著佢喊 喊左好耐好耐 佢竟然係瘋狂禁住手機同個鍾意左10日既女仔wts...我喊到痴線佢完全無理
我問佢我地以前既相同record佢仲有無睇 佢話已經唔知塞曬去邊 我聽到心都割埋 佢不斷同我講佢而家鍾意果個 又話佢好有深度 好靚 好想去探究佢 乜乜乜咁 其實佢有無諗過我感受?我以前係佢手機既lock機指模 lock機生日日期等等 wts鈴聲 全部都轉曬果個女仔
其實佢溝女仔有無新意 可唔可以唔好用返曬以前溝我既橋 聽到我好痛 佢瘋狂講個女仔既野 佢為左唔想個女仔吃醋 當眾del左我個wts chat 我同佢一年既chat box 佢二話不說del左 只係為左唔想個一齊左10日既女仔吃醋 我地一年既感情 竟然唔夠佢地果10日...
佢話好想製造驚喜俾個女仔 全程係度諗聽日約佢去邊好 話訂酒店 訂乜訂乜咁 我心諗我以前咁傻 全部堅持aa制 搭摩天輪我都唔捨得佢去曬錢 佢而家竟然花費咁大去為個女仔 我好心痛 亦都好蠢 我為佢設想 但佢從來唔諗我
本來琴日我都預左比最後一次佢 都真係預左 最後令我真係可以徹底死心既係 佢話原來無愛情既性係唔舒服 下 明明佢就舒服到大嗌喎 果一刻我就知道佢已經變左 佢已經唔再係以前既毒撚ex 而家已經變左一個player 玩9我既player 所有拍拖細節 都係我教佢 而家佢一野僑起我 真係多撚謝。
屌原來打左咁多字 希望佢睇唔到
唉繼續去喊了...
我係水瓶巴

點解又係水瓶同處女 真係好撚煩 處女食屎

水瓶巴

水瓶巴打或者
處女絲打

每半個鐘報一次時

想叫你唔好轉牛角尖,
不過我知好難聽得入耳。
有時失去左先會覺得件事美好。
但係就算再畀你得到,
真相就又會令幻想破滅。
有時感覺就係咁仆街,回憶總係美好
但係人就係活在當下。

回憶不是美好 我地一齊一年 傷心回憶更多 long d 好辛苦
我因為比左第一次佢 所以真係好chur佢 chur得太盡 所以最後失去...唉
點解我喊到咁都無反應 仲可以同個女仔wts到哈哈笑
我係佢一齊左一年既初戀黎 點解佢可以變到咁
佢以前無左我又要自殺 又要死咁 點解而家會變到咁
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!
佢約我出黎係玩我 係玩我 屌佢老母

琴日佢遲左一個鐘先黎 我地去返以前第一日拍拖既地方 我忍唔住對著佢喊 喊左好耐好耐 佢竟然係瘋狂禁住手機同個鍾意左10日既女仔wts...我喊到痴線佢完全無理
我問佢我地以前既相同record佢仲有無睇 佢話已經唔知塞曬去邊 我聽到心都割埋 佢不斷同我講佢而家鍾意果個 又話佢好有深度 好靚 好想去探究佢 乜乜乜咁 其實佢有無諗過我感受?我以前係佢手機既lock機指模 lock機生日日期等等 wts鈴聲 全部都轉曬果個女仔
其實佢溝女仔有無新意 可唔可以唔好用返曬以前溝我既橋 聽到我好痛 佢瘋狂講個女仔既野 佢為左唔想個女仔吃醋 當眾del左我個wts chat 我同佢一年既chat box 佢二話不說del左 只係為左唔想個一齊左10日既女仔吃醋 我地一年既感情 竟然唔夠佢地果10日...
佢話好想製造驚喜俾個女仔 全程係度諗聽日約佢去邊好 話訂酒店 訂乜訂乜咁 我心諗我以前咁傻 全部堅持aa制 搭摩天輪我都唔捨得佢去曬錢 佢而家竟然花費咁大去為個女仔 我好心痛 亦都好蠢 我為佢設想 但佢從來唔諗我
本來琴日我都預左比最後一次佢 都真係預左 最後令我真係可以徹底死心既係 佢話原來無愛情既性係唔舒服 下 明明佢就舒服到大嗌喎 果一刻我就知道佢已經變左 佢已經唔再係以前既毒撚ex 而家已經變左一個player 玩9我既player 所有拍拖細節 都係我教佢 而家佢一野僑起我 真係多撚謝。
唉繼續去喊了...

明顯佢想玩野,已經唔洗留戀
局外人正面啲睇,我覺得係好事,
最少佢會做衰人,你亦可以睇清楚呢個人。
傷心就一定架啦,最少可以連留戀都唔洗
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!

你終於都屌佢老母啦😉

唉繼續去喊了...

但我仲癡心妄想 仲覺得佢係衝動先會鍾意個女仔 我同佢一年感情喎 點解可以咁...我係咪好傻

你終於都屌佢老母啦😉

佢老母係拆散我地既人 我一直都好想屌佢老母

唉繼續去喊了...

但我仲癡心妄想 仲覺得佢係衝動先會鍾意個女仔 我同佢一年感情喎 點解可以咁...我係咪好傻

你呢一刻傻就一定架啦,不過點都好ex就係ex,末來架野無人會知道,可能會遇到更好,又可能只有更差,無人知道。
知足會好啲。
你諗你講起呢樣嘢, 我就諗起蘇格拉底談戀愛,
話說有個學生問蘇格拉底:咩係戀爱?
蘇格拉底就話:你宜家面前有一大片麥田,你喺呢一片麥田,只可以向前走,唔可以回頭, 然後揀一棵,你覺得最靚嘅麥穗出嚟。
學生行越過麥田,最後咩都揀唔到無手而回。
蘇格拉底問學生:點解空手而回?
學生就話 我好早見到一棵好正,因為我覺得未來會揀到更加好,所以一直冇揀到,點知行下行下就行完啦,好後悔。
個學生再問老師:咁咩係結婚呀?
蘇格拉底就話同頭先個規則一樣,你再行多一次麥田,你就會知道。今次個學生好快就揀到,佢覺得最靚嘅麥穗。
蘇格拉底問學生:
揀咗呢棵麥穗之後,你有無後悔?
學生話:
揀左呢棵之後見到好多更正靚的麥穗, 好後悔做咩咁早揀咗手上呢棵。
佢話想靜下,可能到最後靜落黎發現,原來無左我係佢身邊嘈淵吧閉先係最好
佢話想靜下,可能到最後靜落黎發現,原來無左我係佢身邊嘈淵吧閉先係最好

如果真係咁樣,就証明你地有緣無份
拍拖唔一定係要黐到實一實, 大家都留啲空間 相處會好啲

唉繼續去喊了...

死心好事 好過拖拖拉拉

希望呢次真係你ge last , 心唔好再有佢,佢已經唔係以前ge 毒撚 佢係一個player
我係水瓶巴

男女 同女男match 唔同ga wo...
我係水瓶巴

男女 同女男match 唔同ga wo...

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

你終於都屌佢老母啦😉

佢老母係拆散我地既人 我一直都好想屌佢老母

可能係你心存僥倖, 覺得你哋分手係外來因素造成。其實係內因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞