水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
做咩啫你
用咁大篇文話我

第一次留名

算命佬呃你十年八年
水瓶座巴絲就唔會啦
歡迎

駁唔到

我都係水瓶 男朋友處女...
咁你地而家未分手?會唔會係拍拖拍到厭倦左先咁呀

未分,處女座成日俾錯覺水瓶好夾
根本就係兩個世界
我地又唔係厭,但佢沉迷手機game
又唔返工 ,我地兩個都讀緊書
呢排暑假我好努力返工,佢淨係廢係屋企
我成日同佢講野十問九唔應 掛住打機
永遠都係我叫佢先陪我
好lonely ,永遠放我係一邊 好辛苦
佢以前唔係咁,所以有落差

係 無錯 我ex都比錯覺令我覺得我地好夾
其實我係諗野諗得好複雜 而佢就好簡單唔爹唔掉咁
不過我地拍拖未試過十問九唔應咁又....

你試下同佢出去拍下拖 玩下 唔好成日係屋企啦

我地去過幾次旅行 都要瘋狂打機
三年入面 因為佢打機 都嘈唔少
我覺得打機無問題
但佢好誇張
佢同佢啲fd出街都係咁
佢又唔中意影相
個個fd都忍唔住叫我同佢分手
但係我唔知點開口

。。。。。如果係咁我已經同佢分左手 當我死架?
你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

我都係水瓶 男朋友處女...
咁你地而家未分手?會唔會係拍拖拍到厭倦左先咁呀

未分,處女座成日俾錯覺水瓶好夾
根本就係兩個世界
我地又唔係厭,但佢沉迷手機game
又唔返工 ,我地兩個都讀緊書
呢排暑假我好努力返工,佢淨係廢係屋企
我成日同佢講野十問九唔應 掛住打機
永遠都係我叫佢先陪我
好lonely ,永遠放我係一邊 好辛苦
佢以前唔係咁,所以有落差

我覺得打機無問題
但佢好誇張
佢同佢啲fd出街都係咁
佢又唔中意影相
但係我唔知點開口

你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

性生活不協調,分手其中一大原因
大家早晨
大家早晨
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯
做咩啫你
用咁大篇文話我

第一次留名

算命佬呃你十年八年
水瓶座巴絲就唔會啦
歡迎

駁唔到

牙尖嘴利

我覺得打機無問題
但佢好誇張
佢同佢啲fd出街都係咁
佢又唔中意影相
但係我唔知點開口

你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

琴日好少少 無發夢 但岩岩起身都係loop左一陣 又諗

我覺得打機無問題
但佢好誇張
佢同佢啲fd出街都係咁
佢又唔中意影相
但係我唔知點開口

你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

性生活不協調,分手其中一大原因

一定係...以前細個就無咩野 大個左就一定要
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?
大家早晨

岩岩訓醒

我覺得打機無問題
但佢好誇張
佢同佢啲fd出街都係咁
佢又唔中意影相
但係我唔知點開口

你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

你打機過世啦
去旅行都打機

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

我聽日飛泰國 但我會諗起同佢上年去過既地方 因為今次都會去返 唉 好煩 又要再loop..咁快就一年 唉..上年去完旅行返黎一個月之後就分手..

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

我聽日飛泰國 但我會諗起同佢上年去過既地方 因為今次都會去返 唉 好煩 又要再loop..咁快就一年 唉..上年去完旅行返黎一個月之後就分手..

玩得開心d 啦,諗起都無法,集中係玩方面,你同fd 一齊去,叫你fd 一見你眼紅就捉你去第二個地方
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
一個講多做少,一個就好有行動力。
如果佢buy你個理論同覺得你有思考力,
其實都幾容易互相欣賞。

佢無性慾ga

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

玩得開心d 啦,諗起都無法,集中係玩方面,你同fd 一齊去,叫你fd 一見你眼紅就捉你去第二個地方

d fd唔會知道我唔開心..我都無同佢地講 知道我唔開心果個無去 點算
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊個會發現你 咁驚青做咩
你識好多人係水瓶座咩
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

因為大家個生日日期近?其實白羊座既性格係點架 算唔算成熟d

有時大家生活習慣唔同,
一同居就會好大矛盾,
可能一個習慣整齊,
另一個可能就習慣一入屋企衫褲鞋四圍飛,
好似沖涼咁明明有哂玻璃門,
都唔知點解可成個洗手間都濕哂。
在家無數極多小小事
同居先係真正考驗

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

改唔到咪我夾佢,唔緊要,只要大家有愛就得

good gf

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

佢口裡說不咋?

唔係呀,臉上都寫埋出黎,通常我見到咁都唔出聲再打擾佢
水瓶入黎轉個圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞