水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

水瓶不嬲都咁on9架啦 頂唔順咪分手囉 你根本就唔知我煩緊咩 講左你都唔明架啦

分?明明就係你唔分,一講就話要死要死咁
咁你想點呀?一係講清楚,無謂拖拖拉拉呀!
成日話我煩,根本最煩個個係你

...處女男就話要死姐 水瓶都會都真係好撚o嘴
無架啦 分手都唔會想同你講清楚 因為無必要

你點呀

我係處女女.....
我最唔鐘意佢忽冷忽熱,鐘意就糖痴豆,唔鐘意就玩失蹤,麻撚煩

sor9啦咁 我ex就係仆街處女 水瓶處女無好結果

屌佢又話覺得我地夾又盛,講到天上有地下無咁,我覺得我地一啲都唔撚夾呀仆街

溝我果時咪話夾 溝到咪按返佢既習慣行事囉 仲理你感受咩

分?明明就係你唔分,一講就話要死要死咁
咁你想點呀?一係講清楚,無謂拖拖拉拉呀!
成日話我煩,根本最煩個個係你

你點呀

我係處女女.....

屌佢又話覺得我地夾又盛,講到天上有地下無咁,我覺得我地一啲都唔撚夾呀仆街

係囉,而家咪咁囉,岩岩仲whatsapp 我話隻腳行到好累,食埋野沖埋涼同我講早抖 屌,明明就係行左去買面包之後返屋企喇,都話腳痛累,唔撚想一齊行咪出聲囉,唔想見咪出聲囉,無人迫你架,唔洗好似受罪咁!
男朋友水瓶座,樓主寫嘅特質完全無
佢諗野好簡單,有咩開心唔開心會即刻講
以前睇水瓶座既特質,都覺得同佢唔係好夾可能係佢異類
我係處女女,同佢拍左四年

我都係處女女呀,我個水瓶唔似你咁嘅,忽冷忽熱咁,成日收埋啲野係心度,點估呀,我真係好累喇

你點呀

我係處女女.....

係囉,而家咪咁囉,岩岩仲whatsapp 我話隻腳行到好累,食埋野沖埋涼同我講早抖 屌,明明就係行左去買面包之後返屋企喇,都話腳痛累,唔撚想一齊行咪出聲囉,唔想見咪出聲囉,無人迫你架,唔洗好似受罪咁!

可能返工/讀書攰掛
我而家都好撚攰 仆街ex處女男遲大到 我屌佢老母

可能男同女又會唔同d
但處女同水瓶真係夾咩 我ex而家仲係小學雞到無得再小學雞

你點呀

我係處女女.....

可能返工/讀書攰掛

我咪話左幫佢按下,佢又唔制,又呢又路咁,屌佢老味
你約你ex食飯呀?

我係處女女.....

可能返工/讀書攰掛

你約你ex食飯呀?

等佢冷靜下 水瓶很需要時間靜下
我約佢.....唉 我都唔知呢個係咩交易

佢明like 你 講出口就得

我唔肯定佢係咪like我,我怕佢對每個男仔fd都係咁

講左先 最多咪fail 但成功左就

我都想係成功,但有時唔肯定係咪真係like我

我同一個男仔都連續傾左3個月wts 都開始依賴佢 女仔係會鍾意每日同佢wts既男仔
其實我無資格話鍾意第二個 因為我而家都自身難保 依賴吧
btw你可以同佢再傾耐d先去馬既

我自己覺得話曖昧又唔可以話有又唔可以話無
有時想約佢出街都未必得

絲打你都要加油,可能有一日你會自己諗通唔會再理佢

如果次次都約到出街 證明佢好得閒

正常10次有一半約到 都算唔錯啦

咁我都明佢有忙既時候。因為我都有時知佢邊d時間約左人或者做野

所以想問下多d意見

可能返工/讀書攰掛

你約你ex食飯呀?

等佢冷靜下 水瓶很需要時間靜下
我約佢.....唉 我都唔知呢個係咩交易

交易?做咩事?
佢咪就係咁囉,唔鐘意咪直接講囉,唔聲唔聲咁搞到我好唔舒服

我認為呢個毒撚竟然可以溝到我真係三生有幸 一開始果時都唔係鍾意佢而同佢一齊 我其實係當佢水泡 之後佢越黎越愛我 我都越黎越愛佢 大家long d 好辛苦 但越辛苦就越愛 因為佢係毒撚 我睇死佢永遠無女鍾意 所以食住佢 係咁當佢係狗咁 要佢成日匯報自己去左邊 做左d咩 可能久而久之 佢覺得我煩 男人一溝到手就唔會同以前未溝到咁對你好 佢開始討厭我 加上佢屋企好溺愛佢 成日話我搞到佢少左同屋企人相處 所以慫恿佢同我分手 最後 我地分手
佢覺得自己唔係真係我講得佢咁差 所以佢分手之後返去外國就努力social 識左好多朋友 落club 去玩 甚至同人扑埋 完全好似忘記左我咁
但係 琴日佢返左香港 搵我出去 就...咁了

佢落club 一定扑左唔小女 重一定有fd 同佢去

你好自為之啦 自己今晚

佢岩岩tg我話:我不管了我只想有個人陪

嘩屌
講埋出口

我準備出去了

記得唔好俾人_ _ 阿 出去係啪嫁咋

佢勁小學雞 明明講好九龍區 岩岩上左車改口叫我去佢果邊 大佬我住九龍 佢好唔好意思叫我一個女仔咁夜過港島 再次心死...佢而家仲要遲到未到

叫你上佢屋企吧
我又嚟搞事

你點呀

我係處女女.....

可能返工/讀書攰掛

吊你引咋
突然眼訓sry 希望你all good la
有冇巴絲拍拖拍到好濫 但實際上好有原則

之後就傷到人又傷到自己
水瓶男對自己女朋友忽冷忽熱咁想點
就好似岩岩同佢行街咁,那口那面唔知做乜,問佢又話無野,前兩日又好開心拖哂手咁樣,都唔知佢做乜春

可能係佢心入面有野煩緊 一係唔想講 一係唔知點講 面癱姐

佢落club 一定扑左唔小女 重一定有fd 同佢去

你好自為之啦 自己今晚

佢岩岩tg我話:我不管了我只想有個人陪

嘩屌
講埋出口

我準備出去了

記得唔好俾人_ _ 阿 出去係啪嫁咋

佢勁小學雞 明明講好九龍區 岩岩上左車改口叫我去佢果邊 大佬我住九龍 佢好唔好意思叫我一個女仔咁夜過港島 再次心死...佢而家仲要遲到未到

叫你上佢屋企吧

無可能了 佢阿媽殺撚左佢 佢呀媽好憎我以前係咁chur住佢個仔 吃醋吃到癲 可能永遠無機會都上佢個屋企

我喊完先再話你知 我痛到崩潰

我都算係

而家只係好想瘋狂喊 喊到2046 我比fd屌到我傻 鬧我點解咁蠢仲去見佢

而家只係好想瘋狂喊 喊到2046 我比fd屌到我傻 鬧我點解咁蠢仲去見佢

樓豬你咪癲啦 癲撚完未
放低咗你就會覺得 屌我以前做乜鳩 咁架喇
諗下佢唔好嘅地方啦
我發現水瓶都係好鐘意淨係諗人地點好唔理人點差
跟著就盲咗 做埋啲癲野 好癲
識得我耐就知我人有幾仆街唔好當我係好朋友啦 我唔想再扮好人扮好知性啦

喊左會舒服d 理性上係蠢 但感性上係正常lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞