水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
老野水瓶路過

how o

巴定絲

老巴

u win 咁夜ge 聽日唔洗返工?

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

做野個度好忙,同埋都鐘意做,所以應該唔會
不過返到屋企應該會攰到pk

認真左

170 都真係幾長腿 不過我唔係腳控

你係肚控

屌 你就肚控 有肚腩

我係樣控 可愛ge女仔

笑死 肚控 我打完都笑左出聲
樣控 外貌協會囉屌你

我都笑左 肚控都講得出

你咪又係外貌協會 , 可愛ge 女仔最正

一句講曬 可愛嬌小定大波長腿

可愛大波長腿

可愛最重要,其他都唔係重要,當然唔好機場啦,變左同個小學生拍拖咁 有B 都好啦

可愛通常係小學生樣
我成日覺得可愛同長腿係2回事 拉唔埋 長腿會係性感果邊囉好無

巴定絲

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

搵到份鍾意返既工好難得呀 介唔介意講下盛行呀
老野水瓶路過

how o

巴定絲

老巴

沙律巴又唔洗?日日咁夜訓

我份工有d 自由ge

夜訓因為要屌醒你阿ma
我之前講過呢排無咩心情,要等到有睡意先訓得著,同埋我前2日有早訓的。。
想問水瓶座同咩星座會夾?

利申:水瓶巴
老野水瓶路過

how o

巴定絲

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

今日訓到好遲 搞到訓唔著?

........唉我真係好憎自己仲諗佢呀屌 我牛皮燈籠咁做乜9
我問佢會唔會dom我送比佢既禮物 佢話唔會 但唔知條新女介唔介意 如果介意都會dom咁話 我心都傷埋..好多野都係我親手整 然後好貴咁寄去外國 如果dom曬我d心血會好心痛...

講過諗佢係正常,有人性ga ma...過返排就會唔諗

佢唔講係ex 整ge 就無野啦

同埋無女接受bf keep ex ge 禮物,你都唔會接受到啦 right?

萬一佢dom曬...咁點算好呀

none of your 唔識串
business

點算好,算啦好嗎

佢送比我既野 我話過我會搵到個好男仔先會攞返出黎睇..
而家我pack曬箱擺左係櫃頂 唔敢掂

咁就由佢係櫃頂,等你搵到好男仔之後就丟左佢啦

no.....唔可以 ....回憶黎架
btw其實拍拖咁多次 好似係得呢次係會咁用心整野比另一半 之前果d bf都無咁好待遇 我憎爆ex

痛苦ge 回億就唔好記啦

毒撚係比較真中ge 對女朋友,你feel 到付出返都正常

how o

巴定絲

老巴

我份工有d 自由ge

夜訓因為要屌醒你阿ma
我之前講過呢排無咩心情,要等到有睡意先訓得著,同埋我前2日有早訓的。。

自由工作者 你wh返左黎好耐啦?

屌唔醒架啦 我都係好矛盾 好憂鬱呀點算 希望今晚唔好發惡夢 唉 好煩呀我 想打死自己...btw thank you

巴定絲

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

工程顧問,啱曬水瓶咁鐘意諗野geh 人

我絲就同金牛座最夾囉個人認為

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

顧問
要好多口水先得喎咁
老野水瓶路過

how o

巴定絲

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

今日訓到好遲 搞到訓唔著?

本來諗住出街,點知打風cancel 左,係屋企成日

講過諗佢係正常,有人性ga ma...過返排就會唔諗

佢唔講係ex 整ge 就無野啦

同埋無女接受bf keep ex ge 禮物,你都唔會接受到啦 right?

萬一佢dom曬...咁點算好呀

none of your 唔識串
business

點算好,算啦好嗎

佢送比我既野 我話過我會搵到個好男仔先會攞返出黎睇..
而家我pack曬箱擺左係櫃頂 唔敢掂

咁就由佢係櫃頂,等你搵到好男仔之後就丟左佢啦

no.....唔可以 ....回憶黎架
btw其實拍拖咁多次 好似係得呢次係會咁用心整野比另一半 之前果d bf都無咁好待遇 我憎爆ex

痛苦ge 回億就唔好記啦

毒撚係比較真中ge 對女朋友,你feel 到付出返都正常

佢好多禮物都係handmade比我...我鍾意果個公仔 佢真係去整個泥膠 然後去焗個模型出黎比我既 我係佢初戀..佢咁愛我都正常 但而家已經唔係

水瓶巴bff水瓶 夾嘅仲有獅子 白羊

老巴

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

顧問
要好多口水先得喎咁

口水?作為一個濕鳩工程師,又唔駛好多geh。
睇到死係處女座手上 有共鳴
共勉之啦

可能關我月亮係獅子事
共勉之啦

加油 努力撐過去

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

顧問
要好多口水先得喎咁

工程師呀 好掂咁喎清

你係肚控

屌 你就肚控 有肚腩

我係樣控 可愛ge女仔

樣控 外貌協會囉屌你

我都笑左 肚控都講得出

可愛大波長腿

可愛最重要,其他都唔係重要,當然唔好機場啦,變左同個小學生拍拖咁 有B 都好啦

可愛通常係小學生樣
我成日覺得可愛同長腿係2回事 拉唔埋 長腿會係性感果邊囉好無

可愛係樣細個姐同埋可愛包含埋佢性格!!

可以一回事ge 可愛㫕腿ge 女仔係少,但有。

長腿係sex ge

可能關我月亮係獅子事

咩月亮係獅子 笑死

屌 你就肚控 有肚腩

我係樣控 可愛ge女仔

樣控 外貌協會囉屌你

我都笑左 肚控都講得出

可愛大波長腿

可愛通常係小學生樣

可愛係樣細個姐同埋可愛包含埋佢性格!!

可以一回事ge 可愛㫕腿ge 女仔係少,但有。

長腿係sex ge

咁你應該好鍾意日本既女仔 佢地通常係可愛type
韓妹就通常長腿性感啦
共勉之啦

加油 努力撐過去

利申我係水瓶 男朋友係處女
已拍拖3年
好辛苦 仲過朋友 佢有佢打機 無理過我

巴定絲

老巴

我份工有d 自由ge

夜訓因為要屌醒你阿ma

自由工作者 你wh返左黎好耐啦?

屌唔醒架啦 我都係好矛盾 好憂鬱呀點算 希望今晚唔好發惡夢 唉 好煩呀我 想打死自己...btw thank you

唔洗返公司,落site 的,又無人理咪free lo

返左黎一年多d 上年4月返

其實我知係屌唔醒ga,我澳洲時識個女fd 都係咁,理性上係要唔諗,但感性上根本會狂諗
真係要靠自己諗通

試下聽d 音樂訓,有d 幫助

要,係床越碌越唔眼訓

咁聽日咪返工釣魚

顧問
要好多口水先得喎咁

工程師呀 好掂咁喎清

感情唔掂呢最弊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞