水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

我都易心軟 感情方情係易d 繼續中伏,但不斷同自己講 佢呃你嫁 催眠自己。。。我真係有咁做,改到的,時間問題

我都係...希望我可以快d忘記..但前提係要佢唔好再失驚無神搵返我.......好似而家咁 我明明已經開始忘記 佢一出現就gg...

你del 晒佢d contact ig fb tg line etc

同埋最重要係move on, 所有野都係因為你未move on 所以佢一出現就打回原形,呢樣真係要靠自己參透,因為人地講n 次都唔夠自己諗通 你而家係塞住左姐,過一排就諗通嫁啦

唔可以del...我忍心唔到 唉...
我仲不斷睇佢d野...fb佢一早block左我 ig就前幾日unblock

過一排lo 你對佢有情都無用 佢對你無情,不過你都係聽唔入耳ga la , 過一排 希望你諗通啦
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

就算瘦到得bmi18 我都有個肚腩

你個肚腩係你幻想出 唔係真的

真係有 我都唔知咩事 所以真係好撚煩 個死人肚腩

你有冇飲酒 無ge 你個所謂肚腩應該好細姐,你咁瘦

好大...一食飽就爆咁制...
唔鍾意飲 好耐先飲一次

爆咁制 no ff la 唔會肚腩大過pat 吧 咁都正常la

女仔成日覺得自己肥 學下男仔明明小肥照鏡都覺得自己大隻

no....我肚真係好唔正常 超級大舊

瘦底有肚腩咁gag 只係食完野先大一陣?
有冇人因爲太易信人中過太多伏而變得好有戒心

我好容易就相信人 就算中過伏 都係會容易再次墮入

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

同埋我好容易就心軟...真係改唔到

我都易心軟 感情方情係易d 繼續中伏,但不斷同自己講 佢呃你嫁 催眠自己。。。我真係有咁做,改到的,時間問題

我都係...希望我可以快d忘記..但前提係要佢唔好再失驚無神搵返我.......好似而家咁 我明明已經開始忘記 佢一出現就gg...

一開頭真係難頂 但你要知道 你依家都日日發惡夢 就算之後有咩改變 都會keep住咁 比少少勇氣 del左佢又好block左佢又好 唔好比佢再出現 我最近都同你一樣 角色一樣 最緊要勇氣啊茶壺
搵多d人傾計搵朋友玩 填滿自己個世界 慢慢就會好

http://clickme.net/24038
我覺得佢講得幾好 送比你

我要將最好既自己留比更重要既人!
但我怕我已經用完 ....
又肥又矮既茶壺快啲上水

屌你 我又高又瘦架 有個肚腩姐嘛
茶壺咁耐唔on 無事吧

今日好開心 督波錠標直落 不過而家散場又得返自己係度亂諗野 不過上黎睇下大家吹左d乜都係一種寄託 我愛大家

我好容易就相信人 就算中過伏 都係會容易再次墮入

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

一開頭真係難頂 但你要知道 你依家都日日發惡夢 就算之後有咩改變 都會keep住咁 比少少勇氣 del左佢又好block左佢又好 唔好比佢再出現 我最近都同你一樣 角色一樣 最緊要勇氣啊茶壺

時間耐左會慢慢fill 返ge 邊會用完
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

短期內諗起都正常 半年後重諗就rip

你個肚腩係你幻想出 唔係真的

唔鍾意飲 好耐先飲一次

爆咁制 no ff la 唔會肚腩大過pat 吧 咁都正常la

而家都大緊 係朝早無野 平平地 一食野就漲

改唔到
多年經驗話俾我知
呢世都係喧嘅衰格

時間耐左會慢慢fill 返ge 邊會用完

去我地去過既地方我諗起我地以前既點滴 其實我地去左好多地方
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

我而家一年後再次諗起
好驚佢之後又突然出現...但我唔想block佢...
茶壺咁耐唔on 無事吧

今日好開心 督波錠標直落 不過而家散場又得返自己係度亂諗野 不過上黎睇下大家吹左d乜都係一種寄託 我愛大家

睇下戲 等個心唔好再亂諗lo. 睇下美英劇

聽歌就實係聽慘情歌嫁啦 聽少d
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

督波好玩 對上個ex教我玩的
茶壺咁耐唔on 無事吧

睇戲...不了..前幾日我地見返 佢叫我去睇戲 ....我拒絕了 而家好後悔
有冇人因爲太易信人中過太多伏而變得好有戒心

成日心裡面都會好抗拒d女 但如果有女同自己傾計 就無晒會事

點解要抗拒
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

我而家一年後再次諗起

上年至今年同今次唔同,今次佢做到咁,你都唔醒 你真係想做佢香港區情人 啊! sry 唔係情人 係玩物。。。。。

睹物/地方思人真係好sad 自己盡量避啦,我自己都避去個d 去過ge 地方

唔鍾意飲 好耐先飲一次

係咪你食得多野 但胃細個
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

wow 我都覺得好玩,但唔太識玩 fd 又唔好,變左好少去。。
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

我而家一年後再次諗起

上年至今年同今次唔同,今次佢做到咁,你都唔醒 你真係想做佢香港區情人 啊! sry 唔係情人 係玩物。。。。。

睹物/地方思人真係好sad 自己盡量避啦,我自己都避去個d 去過ge 地方

我而家已經好左好多 岩岩分手果時係屋企每個角落都諗起佢 因為佢黎過我屋企 唉
我真係唔明點解佢可以一年之間變左第二個 咁愛我要生要死都可以轉過頭扑其他女仲要十日七次 我猜不透 想不通好恐懼..我今晚會繼續發惡夢

唔鍾意飲 好耐先飲一次

我係大食妹 譚仔套餐都食得曬
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

wow 我都覺得好玩,但唔太識玩 fd 又唔好,變左好少去。。

我都好廢其實
茶壺咁耐唔on 無事吧

睇戲...不了..前幾日我地見返 佢叫我去睇戲 ....我拒絕了 而家好後悔

如果可以回到過去
茶壺係咪去左搵ex

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

我而家一年後再次諗起

我而家已經好左好多 岩岩分手果時係屋企每個角落都諗起佢 因為佢黎過我屋企 唉
我真係唔明點解佢可以一年之間變左第二個 咁愛我要生要死都可以轉過頭扑其他女仲要十日七次 我猜不透 想不通好恐懼..我今晚會繼續發惡夢

會唔會因為同阿媽住俾阿媽控制住,而家自由 又大個啦 又識埋d player fd , 所以變得快🤔
姑勿論你個ex宜家點
但係客觀d咁睇其實樓豬你自己當人水泡先
就算之後沉左船都覺得人地係死毒撚
甚至散埋都覺得係自己教到佢好social
唔甘心人地散左之後變好左 覺得人地應該多謝你
衰d講 根本你就只係當佢狗咁撚
唔好咁痴線啦
on9仔最中意用星座掩飾自己d仆街格

唔鍾意飲 好耐先飲一次

我係大食妹 譚仔套餐都食得曬

係wo 我都唔係次次食得晒,你邊到瘦 , 唔好ff 啦 矮肥扮高瘦

咁漲都正常食咁多野

btw 之前澳洲識左個靚ge德國妹妹 唔肥 15x高 食一個pizza......我都食唔晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞