水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

比靚女圍就好了

但這個機會而家無了

小學5,6年級就有 同10個[女同學去游水 得我一個男

一半係靚女 但上左中學就開始少

中三開始 中一 二都有。。。

🙄上左中學仲同咁多女仔玩都有點不妥喎

中學得3 4 個女 男多d ge
.利申 你唔好當我同佢地玩女仔遊戲。。我地去游水 羽毛球 去遊樂場玩捉個d 咋

巴你幾歲 去玩捉果d

我覺得你以為我小學同d 女玩女仔野,所以先多女同學同我玩,我解釋返係玩個堆野 唔係玩女仔野

btw 15年前ge 事 覺得自己好老了。。。

巴你大我6.7年 應該
btw我小學都會同男仔玩捉果d
童年同d 同學玩下捉 去下公園踢ball 真係幾開心

而家d 小朋友 成日玩手機pad 個d

係呀小學邊有呢d智能手機喎
有冇水瓶巴絲個人係好撚矛盾
明知係伏越想踩

俾阿姐圍不了

比靚女圍就好了

但這個機會而家無了

。。。。。。。。咁多女仔 沙律巴你有無男仔朋友

小學少 得4,5 女因為識2、3 之後識埋佢d fd
有個我鐘意 但唔敢表白,覺得佢有錢唔會受我
試過3line 有女fd 打黎問我係咪like 佢, 我feel 到佢係隔離line 唔敢話係

之後過左排先知佢都like me 好後悔

蘇州過後無艇搭

佢之後重嬲左me

比曬signal但無反應梗係嬲啦 屌 我突然諗起有條仔 我同佢keep住傾左wts3個月 比曬signal比佢約 之後前一個月終於約左 之後到出果日佢竟然唔敢提 佢以為我比人約左所以唔敢提 但其實我係屋企等左佢一日 我之後嬲左佢 真係好蠢 表白都唔識 抵佢死呀!

比靚女圍就好了

但這個機會而家無了

試過3line 有女fd 打黎問我係咪like 佢, 我feel 到佢係隔離line 唔敢話係

蘇州過後無艇搭

佢之後重嬲左me

都好過我呢啲死毒撚 意識到自己鍾意左人 對住佢就啞撚左

對住鍾意既人係會啞左而且超緊張架
女友水瓶,利申雙魚
水瓶男友最近工作到好累,好煩躁,我知佢唔係唔愛我,但佢覺得我叫佢一星期出一次街有啲煩,我可以用咩方式支持佢先係最好呢?(我經常同佢講我愛你,我諗佢聽都聽到厭......)

我愛你唔洗成日講 可能而家大個左唔同以前拍拖了 以前細個拍拖就好癡纏 講我愛你伴侶會覺得sweet 而家大個左要返工 癡纏反而係壓力 建議你有時接下佢收工 食下晚飯咁都唔錯呀
真係覺得瘦長腳同一個少少肥既女仔比
少少肥係高分d 有親和力?可愛?我都唔知
水瓶留名

我應該算係前者 不過我覺得自己好肥 bmi上左20
岩岩識既人會話我個樣好串好cool 其實我好nice好癲架

20咪正常size囉
我自己都係個比人感覺好cool 好靜既人
但其實熟左最癲最on9既係自己
我覺得水瓶都係會咁

無錯係呀 熟左就會最癲最on9
明知係伏越想踩

我囉 呢一刻既我就係想越踩越深 明知唔可以 但偏偏想
明知係伏越想踩

就算明知有伏
唔踩唔舒服
踩咗就知奶野
明知係伏越想踩

正想講你就係好好嘅例子
明知係伏越想踩

正想講你就係好好嘅例子

8號波落大雨令我個心好唔舒服 好想即刻搵佢 我好掛住佢呀dllm
水瓶男友最近工作到好累,好煩躁,我知佢唔係唔愛我,但佢覺得我叫佢一星期出一次街有啲煩,我可以用咩方式支持佢先係最好呢?(我經常同佢講我愛你,我諗佢聽都聽到厭......)

我愛你唔洗成日講 可能而家大個左唔同以前拍拖了 以前細個拍拖就好癡纏 講我愛你伴侶會覺得sweet 而家大個左要返工 癡纏反而係壓力 建議你有時接下佢收工 食下晚飯咁都唔錯呀

我有接佢收工呀,佢面上表示不滿但心入面我知佢好開心,得閒食晚餐,佢話唔想用太多錢啵,都少左食
有冇人因爲太易信人中過太多伏而變得好有戒心
有啲肉地先正呀 就算搣到肚腩都冇所謂

我成身都好瘦 但有個肚腩

唔係掛

比靚女圍就好了

但這個機會而家無了

蘇州過後無艇搭

佢之後重嬲左me

比曬signal但無反應梗係嬲啦 屌 我突然諗起有條仔 我同佢keep住傾左wts3個月 比曬signal比佢約 之後前一個月終於約左 之後到出果日佢竟然唔敢提 佢以為我比人約左所以唔敢提 但其實我係屋企等左佢一日 我之後嬲左佢 真係好蠢 表白都唔識 抵佢死呀!

我個個無signal ga, 因為唔熟。。。
但應該係我其中一個女同學話佢知

你呢個又太蠢。。。。或者佢其實魚翁x 網

我係大你6年
明知係伏越想踩

正想講你就係好好嘅例子

8號波落大雨令我個心好唔舒服 好想即刻搵佢 我好掛住佢呀dllm

戒毒論,忍到就戒到

洗唔洗綁住你 等你出唔到街 打唔到字

btw 佢點搵你 , 你搵佢,佢點同新女友交代,就算出黎都係純啪 你爆喊佢都唔理 重話唔舒服。。

成日發惡夢 佢同人扑真係對你心靈好大創傷,不過其實你諗下就知,佢係英國落club啪左好多女啦,香港個個已經係第n 個,佢同n 個人扑完,你重接受到佢? 佢重要對你無愛 無人性

我有接佢收工呀,佢面上表示不滿但心入面我知佢好開心,得閒食晚餐,佢話唔想用太多錢啵,都少左食

好節儉 好男人

我好容易就相信人 就算中過伏 都係會容易再次墮入
有啲肉地先正呀 就算搣到肚腩都冇所謂

我成身都好瘦 但有個肚腩

唔係掛

就算瘦到得bmi18 我都有個肚腩

但這個機會而家無了

蘇州過後無艇搭

佢之後重嬲左me

我個個無signal ga, 因為唔熟。。。
但應該係我其中一個女同學話佢知

你呢個又太蠢。。。。或者佢其實魚翁x 網

我係大你6年

我最憎蠢人 我而家都未嬲完佢

哥哥 我中一 你中七啦
明知係伏越想踩

正想講你就係好好嘅例子

戒毒論,忍到就戒到

洗唔洗綁住你 等你出唔到街 打唔到字

btw 佢點搵你 , 你搵佢,佢點同新女友交代,就算出黎都係純啪 你爆喊佢都唔理 重話唔舒服。。

成日發惡夢 佢同人扑真係對你心靈好大創傷,不過其實你諗下就知,佢係英國落club啪左好多女啦,香港個個已經係第n 個,佢同n 個人扑完,你重接受到佢? 佢重要對你無愛 無人性

我而家都1516 好想好想去搵佢 但又禁住自己唔比去搵佢咁 其實真係好辛苦
不過佢同人十日扑七次真係對我影響好大 我個腦係咁loop個畫面 好不安....

好節儉 好男人

佢話想搬出黎一齊租屋住,其間申請公屋

好節儉 好男人

佢話想搬出黎一齊租屋住,其間申請公屋

nonono!唔好咁快同居呀!!!!!
相見好同住難....但如果上左3字頭大家出左黎做嘢都可以諗下既...畢竟大家都已經成年人 有承擔責任既諗法了

我好容易就相信人 就算中過伏 都係會容易再次墮入

我都係好易信人,但中過伏個d 就唔會再信

理得佢真假, 一次不忠,永無不用。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞