水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
其實平時大家收工,如果有男女朋友而又出街嘅話,會去邊度行?

但我個水瓶男友唔想出街
哩到有冇水瓶試過同射手一齊

射手雖然都鍾意自由同貪玩
但係同水瓶嗰種唔同

感覺上水瓶貪玩得黎好理性,但射手純粹覺得好玩咁玩
其實我想問水瓶女對有興趣既人會點 好難捉摸

紅色同意
如果對佢有興趣會係咁share自己鍾意既野俾佢聽 會示意自己好雀躍 會好想好想佢搵你 但當佢搵你既時候雖然好興奮 但又唔想咁快應機 掉下佢癮咁 提高佢對自己既興趣去表示我對佢有興趣 係咪好複雜 其實水瓶絲打就係咁撚麻煩

而且會有意無意咁講自己想去邊 呢個時候你就要嘗試下約佢去 因為佢係比緊signal你 水瓶絲唔鍾意主動 要靠你自動開聲

同佢返工時間炒晒車,好難先約到
近排屋企人入院 佢突然主動話陪我探屋企人 好滾動
但水瓶女是咪好小嗲人/痴身架

水瓶女出哂名獨立自主,唔靠人
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信

屌你老母 我想殺撚左你
水瓶好難得先會同一個人熟絡而且講撚曬佢所有既心事比佢聽 係一件好難得既事 水瓶係嚴重缺乏安全感既人同埋好難得先咁信任一個人 佢覺得你好重要先會同你講咁多渣頂你咩 而你竟然要同佢絕交 你會hurt到佢好深 而且永遠都唔敢再相信任何人 你肯定要咁做
好撚嬲 聽你咁講

但係同水瓶嗰種唔同

紅色同意
如果對佢有興趣會係咁share自己鍾意既野俾佢聽 會示意自己好雀躍 會好想好想佢搵你 但當佢搵你既時候雖然好興奮 但又唔想咁快應機 掉下佢癮咁 提高佢對自己既興趣去表示我對佢有興趣 係咪好複雜 其實水瓶絲打就係咁撚麻煩

而且會有意無意咁講自己想去邊 呢個時候你就要嘗試下約佢去 因為佢係比緊signal你 水瓶絲唔鍾意主動 要靠你自動開聲

同佢返工時間炒晒車,好難先約到
近排屋企人入院 佢突然主動話陪我探屋企人 好滾動
但水瓶女是咪好小嗲人/痴身架

對朋友係大家姐角色 leader黎
對bf都可以好爹 但唔算痴身我覺得 可能經過ex單野之後覺得太痴身會chur到佢 唉
睇星座拍拖已經唔理智

無話睇星座拍拖 岩feel係皇道
只係想同時探討下咁姐

但我個水瓶男友唔想出街

去尖沙嘴海傍 我最 like

但我個水瓶男友唔想出街

尖沙咀有咩好野食,等我得閒同佢去行下
睇星座拍拖已經唔理智

從來唔睇星座呢拍拖,
但唔知點解拍得成拖嗰啲女仔都係嗰啲星座,仲要係拍左拖先知佢生日同星座
唔經唔覺又98x個回覆,準備開3.0啦

但我個水瓶男友唔想出街

你問岩人 我好鍾意尖沙嘴
食你想貴定平 有條韓國街 可以試下
厚福街有好多野食揀 台菜川菜日本菜
金馬倫道都係 日本菜 韓國菜等等
九龍公園對面條街就有d粉面咁 咩香港仔魚蛋
寶辣巷而家都開左好多特色茶餐廳 你可以去兜個圈望下
行前少少近佐敦有間叫金鳳茶餐廳 我覺得幾好食 下午茶好抵 甜品店係厚福街附近都有
其實拍拖係尖沙嘴fit爆 食完飯可以行海邊 去下尖東 然後去海運大廈果邊都有個長堤可以行下
利申 我每次拍拖都鍾意同bf去尖沙嘴
唔經唔覺又98x個回覆,準備開3.0啦

估唔到咁多口水

但我個水瓶男友唔想出街

行前少少近佐敦有間叫金鳳茶餐廳 我覺得幾好食 下午茶好抵 甜品店係厚福街附近都有
其實拍拖係尖沙嘴fit爆 食完飯可以行海邊 去下尖東 然後去海運大廈果邊都有個長堤可以行下

尖沙咀又得喎,邊間好feel,想約個女仔去食飯

但我個水瓶男友唔想出街

尖沙咀又得喎,邊間好feel,想約個女仔去食飯

好feel u mean 蠟燭燈光晚餐果d?
厚福街行到燜有棟野上lip既..層層都係餐廳 你上黎求其揀一間都有feel架啦
開tg啦,唔想再喺度講,好危險

有冇咁驚

用member 打lo

但係同水瓶嗰種唔同

係,唔識收咁
開左group?

未 而家得我地幾個 咁快開gp ,post 無人講野 變左得幾丁友tg

咁儲多啲人先啦

有野想聽人分析
希望快啲開到

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信

點解要絕交?

水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信

屌你老母 我想殺撚左你
水瓶好難得先會同一個人熟絡而且講撚曬佢所有既心事比佢聽 係一件好難得既事 水瓶係嚴重缺乏安全感既人同埋好難得先咁信任一個人 佢覺得你好重要先會同你講咁多渣頂你咩 而你竟然要同佢絕交 你會hurt到佢好深 而且永遠都唔敢再相信任何人 你肯定要咁做
好撚嬲 聽你咁講

同感
仲要有得準備,未聽過絕交有準備
一隻二隻都唔鍾意高妹 好hurt呀我 原來高妹無市場

只係想講你覺得矮妹唔及你 但你ex 玩過高妹 而家要玩矮妹

高妹有市場 只係同矮妹唔同

佢係鍾意高妹架
而家轉左口味....唉

知轉左口味就放棄啦

佢仲話佢搞到個女仔要食事後丸好內疚
點解佢要同我講呢d 佢根本唔知道我心被割
我全晚諗住佢地個畫面發惡夢 恐懼到癲
我而家仲寫緊信比佢.........可能佢唔會睇

佢似向你示威多d

其實佢點解要同你講呢d 野 好奇怪。。

寫下信都ok wo

明顯係示威了...想我難堪?
我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念
btw一定比沙律巴屌死 唔好打我呀

咪寫啦,浪費自己嘅青春同時間

我仲有勁多信紙同信封準備左..

浪費幾張紙 好過自己繼續傷心

做左正印,宜家分埋手,兵都無得做

點解分手?

因為佢有第三者

雖然分左手,不過都要多謝佢,
佢改造左我呢條毒撚

點解佢無多謝我...仆佢個街

所以佢咪返黎搵你囉

返黎玩我 死毒撚 屌佢老母

恩張仇報 唔係無道理

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

恩張仇報 唔係無道理

佢自己攞嚟賤啫

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

恩張仇報 唔係無道理

佢自己攞嚟賤啫

感恩之心唔係個個都有

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

恩張仇報 唔係無道理

佢自己攞嚟賤啫

感恩之心唔係個個都有

恩將仇報而家係

水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信

屌你老母 我想殺撚左你
好撚嬲 聽你咁講

同感
仲要有得準備,未聽過絕交有準備

佢得罪你d乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞