水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
一個講多做少,一個就好有行動力。
如果佢buy你個理論同覺得你有思考力,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

獅子都會就下水瓶 因為水瓶幫到佢。。。

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

唔通水瓶係獅子的標准兵源

唔乸係掛...?

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

重要收收埋埋 唔俾人知,係大班fd 面前唔講 好多人了佢 佢間唔中同我講

咁唔通我有兵仔命,做兵做到上到位

你係同緊獅子女拍拖?

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

重要收收埋埋 唔俾人知,係大班fd 面前唔講 好多人了佢 佢間唔中同我講

我見個個好張揚
日日post波圖

都係收兵 獅子女收兵原來係日常,,

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

但係我好信佢

咁總有例外ge 唔洗擔心

獅子女愛收兵
親眼目睹

威啦 btw are u sure u are the only one

咁我識個獅子女 我應該係佢好朋友黎ge...佢講左好多野我知,有d 佢d bfs 同好朋友都唔知,我信ge 因為個d 事 真係唔想提。。

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

做左正印,宜家分埋手,兵都無得做

點解分手?

獅子女愛收兵
親眼目睹

威啦 btw are u sure u are the only one

咁我識個獅子女 我應該係佢好朋友黎ge...佢講左好多野我知,有d 佢d bfs 同好朋友都唔知,我信ge 因為個d 事 真係唔想提。。

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

但係我好信佢

咁總有例外ge 唔洗擔心

朋友嚟
只不過會一路觀察,睇下你哋講得中唔中

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

開tg啦,唔想再喺度講,好危險

獅子女愛收兵
親眼目睹

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

雖然分左手,不過都要多謝佢,
佢改造左我呢條毒撚

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

不幸中ge 大幸。。。

有冇咁驚

用member 打lo

有冇咁驚

用member 打lo

有冇咁驚

用member 打lo

一隻二隻都唔鍾意高妹 好hurt呀我 原來高妹無市場

只係想講你覺得矮妹唔及你 但你ex 玩過高妹 而家要玩矮妹

高妹有市場 只係同矮妹唔同

佢係鍾意高妹架
而家轉左口味....唉

佢係咪痴左線 同你講佢扑野唔用套個d....

佢而家只係想搵人啪咋

你d 野唔好送俾佢啦。。

佢仲話佢搞到個女仔要食事後丸好內疚
點解佢要同我講呢d 佢根本唔知道我心被割
我全晚諗住佢地個畫面發惡夢 恐懼到癲
我而家仲寫緊信比佢.........可能佢唔會睇

佢似向你示威多d

其實佢點解要同你講呢d 野 好奇怪。。

寫下信都ok wo

明顯係示威了...想我難堪?
我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念
btw一定比沙律巴屌死 唔好打我呀

咪寫啦,浪費自己嘅青春同時間

我仲有勁多信紙同信封準備左..
開左group?

未 而家得我地幾個 咁快開gp ,post 無人講野 變左得幾丁友tg

小圈子

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

點解佢無多謝我...仆佢個街

有冇咁驚

用member 打lo

原來有呢d功能...

我唔知,我要自欺

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

有冇咁驚

用member 打lo

巴你都為左佢做左好多野....
不過有d野真係返唔到轉頭...唉 但我回憶總是悲哀的

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

返黎玩我 死毒撚 屌佢老母

有冇咁驚

用member 打lo

巴你都為左佢做左好多野....
不過有d野真係返唔到轉頭...唉 但我回憶總是悲哀的

頭號水泡?

點解分手?

因為佢有第三者

佢改造左我呢條毒撚

所以佢咪返黎搵你囉

返黎玩我 死毒撚 屌佢老母

咁你個Case 又不幸啲
佢擺到明玩柒你啦,
睇下你做唔做到佢嘅香港區 SP No. 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞