水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
想問下你地幾大
啱啱入po
篤波唔叫 自私篤搞錯
水瓶撚揮個手

生不逢時
想問下你地幾大
啱啱入po

我2x 姐姐黎
你係咪小朋友呢
篤波唔叫 自私篤搞錯

好撚廢 督左2個鐘先玩完一盤 好撚柒 gelid人笑9我地
姑勿論你個ex宜家點
但係客觀d咁睇其實樓豬你自己當人水泡先
就算之後沉左船都覺得人地係死毒撚
甚至散埋都覺得係自己教到佢好social
唔甘心人地散左之後變好左 覺得人地應該多謝你
衰d講 根本你就只係當佢狗咁撚
唔好咁痴線啦
on9仔最中意用星座掩飾自己d仆街格

我承認開頭同佢一齊我唔係鍾意佢 但係佢死都話要同我開始 我話我根本唔鍾意你 我會害左你架 但佢死都話唔怕 因為佢a0 傷害佢都無所謂...所以我就同左佢一齊 而且果時覺得就算一齊都唔會耐因為佢會返外國讀書 我有叫佢返去social架係佢唔肯 佢話愛我寧願推曬social 我亦都知道佢為左我真係keep住毒唔去social
之後我發現佢既真心 所以都慢慢愛上佢 之後比埋第一次佢 所以咪好緊張呢段感情 搞到要好chur佢做每一件事 最後令到佢覺得好chur 最後屋企人又怕我太控制佢 先慫恿佢叫我地分手....
分手之後佢先返外國開始social姐嘛 之後一年時間變左第二個人咁 返黎玩我
唉講起都好撚煩 早知係咁 我就唔應該應成同佢一齊

耶教mode:神俾你ge 考驗黎,pass 到就成長ga la

神呀救救我 比我逃出生天好唔好

靠自己 過關先得到幸福

點算呀夜闌人靜好有衝動腥個tg俾佢
但每次想腥都諗起佢同人扑野同無愛唔舒服

有野令你唔想tg 佢係好事,同埋人地同新女扑緊 邊得閒理你

block 你 又mute 你 佢有心就唔會咁做啦,早d 訓啦,平靜下個人再聽d 好悶ge sleeping music 就訓到 youtube 好多,對我work ga
篤波唔叫 自私篤搞錯

好撚廢 督左2個鐘先玩完一盤 好撚柒 隔離d人笑9我地
篤波唔叫 自私篤搞錯

人地聊你賭5蚊一度嘅話唔好同人賭添呀 輸死你

我係大食妹 譚仔套餐都食得曬

係wo 我都唔係次次食得晒,你邊到瘦 , 唔好ff 啦 矮肥扮高瘦

咁漲都正常食咁多野

btw 之前澳洲識左個靚ge德國妹妹 唔肥 15x高 食一個pizza......我都食唔晒

好啦咁你當我係大肥婆啦
利申 我米7

當你大食婆 你唔易肥個d 黎 好葡萄。。。
米7

就黎高到俾人歧視 不過我自豪

米7都俾人歧視。。。。。

搵男朋友要搵米8先得
btw我減肥減極都瘦唔到肚 跑步減肥都係瘦大比多...我成個人就黎唔岩比例

.未見過米7俾人歧視 雖然香港女仔黎講算高

但d 人應該唔會歧視 你get 錯 以為人地歧視咋

做d 練腹部ge 運動
想問下你地幾大
啱啱入po

我2x 姐姐黎
你係咪小朋友呢

2x?我21姐

去左督波
期間不斷諗起ex

估唔到你去督波

短期內諗起都正常 半年後重諗就rip

督波好玩 對上個ex教我玩的

wow 我都覺得好玩,但唔太識玩 fd 又唔好,變左好少去。。

我都好廢其實

有fd 一齊鳩督下都唔錯 好過我無,下次試下再叫fd 去

督開有條癮 手指好痛而家

周圍玩下lo 你而家咁得閒
姑勿論你個ex宜家點
但係客觀d咁睇其實樓豬你自己當人水泡先
就算之後沉左船都覺得人地係死毒撚
甚至散埋都覺得係自己教到佢好social
唔甘心人地散左之後變好左 覺得人地應該多謝你
衰d講 根本你就只係當佢狗咁撚
唔好咁痴線啦
on9仔最中意用星座掩飾自己d仆街格

我承認開頭同佢一齊我唔係鍾意佢 但係佢死都話要同我開始 我話我根本唔鍾意你 我會害左你架 但佢死都話唔怕 因為佢a0 傷害佢都無所謂...所以我就同左佢一齊 而且果時覺得就算一齊都唔會耐因為佢會返外國讀書 我有叫佢返去social架係佢唔肯 佢話愛我寧願推曬social 我亦都知道佢為左我真係keep住毒唔去social
之後我發現佢既真心 所以都慢慢愛上佢 之後比埋第一次佢 所以咪好緊張呢段感情 搞到要好chur佢做每一件事 最後令到佢覺得好chur 最後屋企人又怕我太控制佢 先慫恿佢叫我地分手....
分手之後佢先返外國開始social姐嘛 之後一年時間變左第二個人咁 返黎玩我

耶教mode:神俾你ge 考驗黎,pass 到就成長ga la

靠自己 過關先得到幸福

block 你 又mute 你 佢有心就唔會咁做啦,早d 訓啦,平靜下個人再聽d 好悶ge sleeping music 就訓到 youtube 好多,對我work ga

佢話想book酒店比驚喜佢 我屌佢老母 諗起都嬲 我為佢慳錢...從來無呢d待遇
其實我真係好撚矛盾 又想佢搵我 但我又好介意佢同人做過 如果之後佢grad左master返黎同我講佢覺得我係最好 咁我應唔應該同返佢一齊

我知你係原因之一

不過去到uk 成班學生,實會成班一齊落club 因為無其他野玩 唔似香港

佢以前同我拍拖果時就淨係會同班毒撚fd去食下飯咁
今年就癲到同人去飲酒 識左第二班人 而呢班人就係衰人黎

甩毒 係每個毒撚ge 夢想。。。

但其實佢而家打扮都仲係好毒 我以前買果d衫同褲比佢 佢果2日都無著出黎...但見ig佢有著我d野同用我d野..

🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

你出返甩毒攻略 btw 已經唔係你d 野

我送比佢 佢仲有用係咪仲掛住我

掛住你所以佢係咁扑其他女 goodest(Best) logic

男仔唔會丟個d 野 會繼續用

係女先會丟晒ex d 野
篤波唔叫 自私篤搞錯

人地聊你賭5蚊一度嘅話唔好同人賭添呀 輸死你

笑死 人地隔離個個都玩計分 我地小朋友玩泥沙 完全無用過分牌
想問下你地幾大
啱啱入po

我2x 姐姐黎
你係咪小朋友呢

2x?我21姐

咁你咪小朋友囉

靠自己 過關先得到幸福

佢話想book酒店比驚喜佢 我屌佢老母 諗起都嬲 我為佢慳錢...從來無呢d待遇
其實我真係好撚矛盾 又想佢搵我 但我又好介意佢同人做過 如果之後佢grad左master返黎同我講佢覺得我係最好 咁我應唔應該同返佢一齊

算數啦 呢啲男人開心過就夠

係wo 我都唔係次次食得晒,你邊到瘦 , 唔好ff 啦 矮肥扮高瘦

咁漲都正常食咁多野

btw 之前澳洲識左個靚ge德國妹妹 唔肥 15x高 食一個pizza......我都食唔晒

好啦咁你當我係大肥婆啦
利申 我米7

米7

搵男朋友要搵米8先得
btw我減肥減極都瘦唔到肚 跑步減肥都係瘦大比多...我成個人就黎唔岩比例

做d 練腹部ge 運動

講笑姐 唔係歧視 d人成日話我長腿姐姐其實幾暗爽
想問下你地幾大
啱啱入po

我2x 姐姐黎
你係咪小朋友呢

2x?我21姐

咁你咪小朋友囉

姐姐

估唔到你去督波

短期內諗起都正常 半年後重諗就rip

督波好玩 對上個ex教我玩的

wow 我都覺得好玩,但唔太識玩 fd 又唔好,變左好少去。。

我都好廢其實

有fd 一齊鳩督下都唔錯 好過我無,下次試下再叫fd 去

督開有條癮 手指好痛而家

周圍玩下lo 你而家咁得閒

要搵份工返下 出年2月先去wh

靠自己 過關先得到幸福

唔怪得我大家姐教我二家姐唔洗太幫bf 慳錢,真係有d 原因。

btw 唔好發夢啦 , 佢講得出無愛唔舒服。。。你都唔明? 重loop 同佢d 開心事? 同埋到時佢有冇性病都唔知 鬼妹好污糟

好啦咁你當我係大肥婆啦
利申 我米7

米7

搵男朋友要搵米8先得

做d 練腹部ge 運動

講笑姐 唔係歧視 d人成日話我長腿姐姐其實幾暗爽

認真左

170 都真係幾長腿 不過我唔係腳控

佢以前同我拍拖果時就淨係會同班毒撚fd去食下飯咁
今年就癲到同人去飲酒 識左第二班人 而呢班人就係衰人黎

甩毒 係每個毒撚ge 夢想。。。

但其實佢而家打扮都仲係好毒 我以前買果d衫同褲比佢 佢果2日都無著出黎...但見ig佢有著我d野同用我d野..

🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

你出返甩毒攻略 btw 已經唔係你d 野

我送比佢 佢仲有用係咪仲掛住我

掛住你所以佢係咁扑其他女 goodest(Best) logic

男仔唔會丟個d 野 會繼續用

係女先會丟晒ex d 野

........唉我真係好憎自己仲諗佢呀屌 我牛皮燈籠咁做乜9
我問佢會唔會dom我送比佢既禮物 佢話唔會 但唔知條新女介唔介意 如果介意都會dom咁話 我心都傷埋..好多野都係我親手整 然後好貴咁寄去外國 如果dom曬我d心血會好心痛...
想問下你地幾大
啱啱入po

我2x 姐姐黎
你係咪小朋友呢

2x?我21姐

咁你咪小朋友囉

.你都係小朋友
老野水瓶路過

靠自己 過關先得到幸福

唔怪得我大家姐教我二家姐唔洗太幫bf 慳錢,真係有d 原因。

btw 唔好發夢啦 , 佢講得出無愛唔舒服。。。你都唔明? 重loop 同佢d 開心事? 同埋到時佢有冇性病都唔知 鬼妹好污糟

....十日扑七次...無病就奇...我接受唔到我個男人同第二個扑...佢同我講話條女試過無戴套..要食事後丸..我真係接受唔到佢掂過佢之後黎掂我...我而家好想嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞