水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
哩到有冇水瓶試過同射手一齊

未試過
BTW 想有人可以分享下

利申:射手巴追緊水瓶
開tg啦,唔想再喺度講,好危險

有冇咁驚

用member 打lo

我唔想俾人睇到嘅係連登會員嚟架
哈哈
我唔多口講俾人知就冇事
問題係嗰晚high得濟講咗

有冇咁驚

用member 打lo

巴你都為左佢做左好多野....
不過有d野真係返唔到轉頭...唉 但我回憶總是悲哀的

講真每一段感情過去都會有得著
執著只會令自己越諗越唔開心 唉
...佢前幾日話想見返之後可以從新開始 之後果晚我係咁喊 佢就話以前chur既感覺又返返黎 第二日又話覺得唔可以再返轉頭 一時一樣 屌佢老母

有冇咁驚

用member 打lo

點解分手?

因為佢有第三者

雖然分左手,不過都要多謝佢,
佢改造左我呢條毒撚

點解佢無多謝我...仆佢個街

所以佢咪返黎搵你囉

返黎玩我 死毒撚 屌佢老母

咁你個Case 又不幸啲
佢擺到明玩柒你啦,
睇下你做唔做到佢嘅香港區 SP No. 2

夠啦 sp 2號 我唔會做架!

應該...

射手雖然都鍾意自由同貪玩
但係同水瓶嗰種唔同

射手有d咩性格特質 無留意過

射手有d咩性格特質 無留意過

愛玩 愛自由,對外人可以好成熟下,但對情人/好朋友可以好似細路仔咁

但係同水瓶嗰種唔同

感覺上水瓶貪玩得黎好理性,但射手純粹覺得好玩咁玩
其實我想問水瓶女對有興趣既人會點 好難捉摸

但係同水瓶嗰種唔同

紅色同意
如果對佢有興趣會係咁share自己鍾意既野俾佢聽 會示意自己好雀躍 會好想好想佢搵你 但當佢搵你既時候雖然好興奮 但又唔想咁快應機 掉下佢癮咁 提高佢對自己既興趣去表示我對佢有興趣 係咪好複雜 其實水瓶絲打就係咁撚麻煩
開左group?

無開到

唔係話開咩

good gf

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

佢口裡說不咋?

唔係呀,臉上都寫埋出黎,通常我見到咁都唔出聲再打擾佢

咁真係要快d同居下,夾唔夾早d 知

佢月亮係獅子好固執又唔聽日講,仲好火爆

你咁都頂得順

咁唔係天生樣樣野都夾,要大家就大家咁先會長久
開左group?

未 而家得我地幾個 咁快開gp ,post 無人講野 變左得幾丁友tg

咁儲多啲人先啦

但係同水瓶嗰種唔同

紅色同意
如果對佢有興趣會係咁share自己鍾意既野俾佢聽 會示意自己好雀躍 會好想好想佢搵你 但當佢搵你既時候雖然好興奮 但又唔想咁快應機 掉下佢癮咁 提高佢對自己既興趣去表示我對佢有興趣 係咪好複雜 其實水瓶絲打就係咁撚麻煩

而且會有意無意咁講自己想去邊 呢個時候你就要嘗試下約佢去 因為佢係比緊signal你 水瓶絲唔鍾意主動 要靠你自動開聲
開左group?

無開到

唔係話開咩

得4 5 個渣啵
開左group?

無開到

唔係話開咩

得4 5 個渣啵

所以等多啲人入黎先

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

佢口裡說不咋?

你咁都頂得順

互相遷就係要的 但就得太多將自己大部分既性格改曬就唔好啦

試過
如果射手未定性就好慘
咁各位水瓶巴絲痴線撚 估唔到會吹到第二個post
歡迎大家再繼續痴線落去 成為痴線撚之最

補返第一個post既link:

https://lihkg.com/thread/324771/page/1

總結下水瓶既特點同痴線之處:
水瓶座既人笑點低淚點低 諗野天馬行空 個腦永遠諗野諗唔停 永遠憂鬱擺係心唔講出黎 但又會扮開心 扮開心果接收朋友既負能量 永遠唔會認低威 有時好想自己一個自閉乜野人都唔想理 有時又會想熱鬧中做下大哥哥大姐姐身份 鍾意既野可以鍾意到好癲 唔鍾意既野望一眼都嚴多 敢愛敢恨 覺得其他人好蠢 唔想同蠢人溝通 覺得浪費時間 永遠唔諗唔舒服 個腦無時停 但當人地問緊你諗緊咩既時候 你根本唔知自己諗緊咩 或者唔知由邊度講起好 或者根本無需要講出黎 因為根本無人明白自己 因為其實自己都摸不清自己 矛盾一生。

再講多一次 係呢度講野既水瓶撚都係痴撚線
如果唔係水瓶既巴絲入到黎追完覺得不安或者不適 本人怒不負責

自問樓豬拍左好多次拖 但偏偏死係毒撚ex處女座手上 樓豬真係豬黎 處理感情問題處理得好差 好想清們屌醒我 唔好再沈迷於一段無結果既感情上了
水瓶絲打樓豬上

但比水瓶信任 我有d怯

水瓶會信任人?我都有怯
我連自己都唔信

但係同水瓶嗰種唔同

紅色同意

而且會有意無意咁講自己想去邊 呢個時候你就要嘗試下約佢去 因為佢係比緊signal你 水瓶絲唔鍾意主動 要靠你自動開聲

同佢返工時間炒晒車,好難先約到
近排屋企人入院 佢突然主動話陪我探屋企人 好滾動
但水瓶女是咪好小嗲人/痴身架

佢口裡說不咋?

你咁都頂得順

互相遷就係要的 但就得太多將自己大部分既性格改曬就唔好啦

係呀,我都覺得我因爲佢變得唔太似原本嘅我.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞