水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
月亮星座

http://www.sayastro.com/astro/gs/37227.html

我月亮都係水瓶

我唔明喎 要計農曆呀

.係計農曆
農曆對照表
http://www.hko.gov.hk/gts/time/conversionc.htm

我月亮係白羊呀咁 性格都講岩曬..情緒起伏大 不受人控制

我都覺得準ga 我係愛控制人

星座有啲野好行,
放落個個都岩
睇到死係處女座手上 有共鳴
共勉之啦

加油 努力撐過去

利申我係水瓶 男朋友係處女
已拍拖3年
好辛苦 仲過朋友 佢有佢打機 無理過我

咁拍拖真係辛苦。。。

你班水瓶女做咩成日俾處女仔食住

我發誓下個一定唔可以係處女仔 要係天蠍男

水瓶同天蠍好似唔太夾

我鍾意佢地控制慾強

我地嘈到拆天 都要繼續
利申半同居
無性生活 守緊生寡

佢無性慾ga

以前頭一年有,之後0

......咁快完熱戀期ge 咩

重要逼你有睇佢打機

之前日日都有,而家食自己
佢連飛機都唔打

。。。。。男人唔打飛機咁點解決 佢有無咁鍾意打機 連飛機都唔打

3年都咁,以後仲有大把日子要捱
我因該頂唔順

係呀女仔都會有性慾架嘛 佢咁點得喎

我而家係咪要等佢搵唔搵我

又loop...

佢新女起碼同佢玩到佢去uk 讀master

佢返uk 大把女玩

至於你 , who?

係咪要等到我去完wh返黎 好痛苦呀沙律

我覺得 分左手
不要等,因為佢值得你等既話 當初唔會走

唉咁又係....值得愛既話就算走左都會返黎而佢無

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之
一定會有人珍惜我地架 加油

我成功分手實開返個post
公告天下 我可以自由 重獲新生
月亮星座

http://www.sayastro.com/astro/gs/37227.html

我月亮都係水瓶

我唔明喎 要計農曆呀

.係計農曆
農曆對照表
http://www.hko.gov.hk/gts/time/conversionc.htm

我月亮係白羊呀咁 性格都講岩曬..情緒起伏大 不受人控制

我都覺得準ga 我係愛控制人

星座有啲野好行,
放落個個都岩

又未必ge 星座都係統計出黎吧,會有d 唔同ge

佢無性慾ga

以前頭一年有,之後0

重要逼你有睇佢打機

佢連飛機都唔打

。。。。。男人唔打飛機咁點解決 佢有無咁鍾意打機 連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

又loop...

佢返uk 大把女玩

至於你 , who?

我覺得 分左手

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之

成功or not 睇決心

你甘願餘生食自已咩

男ge 為留你交功課唔爽啦

又loop...

佢返uk 大把女玩

至於你 , who?

我覺得 分左手

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之

你好唔開心咩而家 不過聽你咁講佢真係幾悶下
利申初戀就係太悶所以分手了

以前頭一年有,之後0

重要逼你有睇佢打機

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

好撚強 我有時一比人掂一掂就暈曬

以前頭一年有,之後0

重要逼你有睇佢打機

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

好慘 遲d 變石像

重要逼你有睇佢打機

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

好慘 遲d 變石像

你試下買d性感內衣玩下野 睇下佢點 笑死

重要逼你有睇佢打機

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

咩叫暈曬

我覺得 分左手

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之

佢係又悶又hea又沉迷打機
我都成日問自己點解可以同個咁既人拍3年
唉 當發左場夢

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

咩叫暈曬

控制唔到自己

佢連飛機都唔打

我因該頂唔順

我已經練成仙

好慘 遲d 變石像

你試下買d性感內衣玩下野 睇下佢點 笑死

唉 無用的

我覺得 分左手

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之

唉 當發左場夢

我都想問你 佢都唔係好理你,一齊到3年真係癲

雖然你學生 大把時間姐

我覺得 分左手

我覺得 你同我好似
你值得擁有一個更好
我覺得你係好女仔

嗯 共勉之

唉 當發左場夢

咁樣唔要得呀....拍拖係一時姐 但結婚係一世架
如果繼續拖落去係咁悶 你諗住成世都咁咩
一係你叫佢改下 如果唔係就分手 睇下佢點先
我本身多野講又癲癲忽忽咁 男友太悶有我講無佢講真心想死 好似自言自語咁
我要訓啦
聽日翻工
Nice to meet you all

我因該頂唔順

我已經練成仙

咩叫暈曬

控制唔到自己

咁易 咁咪好易搞掂你
我要訓啦
聽日翻工

早抖 發個好夢..
希望我唔好發惡夢已經謝天謝地

我因該頂唔順

我已經練成仙

咩叫暈曬

控制唔到自己

咁易 咁咪好易搞掂你

咁都要睇個人係邊個
我要訓啦
聽日翻工

g.n. c u tmr

我已經練成仙

咩叫暈曬

控制唔到自己

咁易 咁咪好易搞掂你

咁都要睇個人係邊個

我眼訓啦 g.n. sweet dream

我已經練成仙

咩叫暈曬

控制唔到自己

咁易 咁咪好易搞掂你

咁都要睇個人係邊個

岩岩都諗住講gn 點知一個二個快過我

咩叫暈曬

控制唔到自己

咁易 咁咪好易搞掂你

咁都要睇個人係邊個

岩岩都諗住講gn 點知一個二個快過我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞