水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike

咁又應該唔係

咁睇真係樓主令佢甩左毒

佢無感激之意 所以其實我真係好唔甘心
如果你話我死係一個靚仔手上我願意
但係 佢只係一個 死 毒 撚

因為你睇唔起佢 佢先轉生

佢而家已經唔再係毒撚

佢琴日同我講曬佢食女過程 話咩扑野唔戴套 又點點點咁 我真係越聽越驚 佢已經唔係以前既佢 由佢同第二個扑野開始 我已經知道佢唔再係屬於我 心死
琴日發惡夢係咁諗起佢同果d女人扑 好恐懼

佢係咪痴左線 同你講佢扑野唔用套個d....

佢而家只係想搵人啪咋

你d 野唔好送俾佢啦。。

佢仲話佢搞到個女仔要食事後丸好內疚
點解佢要同我講呢d 佢根本唔知道我心被割
我全晚諗住佢地個畫面發惡夢 恐懼到癲
我而家仲寫緊信比佢.........可能佢唔會睇

佢似向你示威多d

其實佢點解要同你講呢d 野 好奇怪。。

寫下信都ok wo

明顯係示威了...想我難堪?
我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

笑死

唉十日扑七次

咪諗啦屌

琴日好少少 無發夢 但岩岩起身都係loop左一陣 又諗

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

我聽日飛泰國 但我會諗起同佢上年去過既地方 因為今次都會去返 唉 好煩 又要再loop..咁快就一年 唉..上年去完旅行返黎一個月之後就分手..

玩得開心d 啦,諗起都無法,集中係玩方面,你同fd 一齊去,叫你fd 一見你眼紅就捉你去第二個地方

d fd唔會知道我唔開心..我都無同佢地講 知道我唔開心果個無去 點算

快d 同個你覺得最fd ge 講。。。

再唔係一唔開心上連登 等我地屌醒你
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
一個講多做少,一個就好有行動力。
如果佢buy你個理論同覺得你有思考力,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

獅子都會就下水瓶 因為水瓶幫到佢。。。

唔係夾 獅子利用你咋

我相信大家

有愛呢d 野會改ge

改唔到咪我夾佢,唔緊要,只要大家有愛就得

good gf

係佢眼中我都係唔好,又挑剔又麻煩

佢口裡說不咋?

唔係呀,臉上都寫埋出黎,通常我見到咁都唔出聲再打擾佢

咁真係要快d同居下,夾唔夾早d 知
水瓶入黎轉個圈

有無tg gp
有無tg gp

未有小圈子 等個post 多d 人先再諗開唔開

因為你睇唔起佢 佢先轉生

佢而家已經唔再係毒撚

佢琴日同我講曬佢食女過程 話咩扑野唔戴套 又點點點咁 我真係越聽越驚 佢已經唔係以前既佢 由佢同第二個扑野開始 我已經知道佢唔再係屬於我 心死

佢而家只係想搵人啪咋

佢似向你示威多d

寫下信都ok wo

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念
btw一定比沙律巴屌死 唔好打我呀

咪諗啦屌

琴日好少少 無發夢 但岩岩起身都係loop左一陣 又諗

無發已經係好開始啦

慢慢就可以唔諗

我聽日飛泰國 但我會諗起同佢上年去過既地方 因為今次都會去返 唉 好煩 又要再loop..咁快就一年 唉..上年去完旅行返黎一個月之後就分手..

玩得開心d 啦,諗起都無法,集中係玩方面,你同fd 一齊去,叫你fd 一見你眼紅就捉你去第二個地方

d fd唔會知道我唔開心..我都無同佢地講 知道我唔開心果個無去 點算

快d 同個你覺得最fd ge 講。。。

再唔係一唔開心上連登 等我地屌醒你

偶然間開左個水瓶post 估唔到可以向大家發洩下 好過自己亂諗了
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

咁講下水瓶同白羊點夾法
有無tg gp

tg 沙律巴
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

frd就好難講?
唔明

佢而家只係想搵人啪咋

佢似向你示威多d

寫下信都ok wo

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念

你要做公廁 我阻你唔到

回心轉意? 無愛_ _ _
有無tg gp

tg 沙律巴

你開tg gp
水瓶入黎轉個圈

想問水瓶同雙魚夾唔夾
水瓶入黎轉個圈

想問水瓶同雙魚夾唔夾

70%

水瓶座 VS 雙魚座

配對評分:70 還蠻不錯的一對

星座比重→54:46

由於你們是相鄰星座,雖然風與水、陽性與陰性星座不合,但你倆算是所有陰陽組合裡最理想的一對。因為你是「未來星座」,魚兒是「夢幻星座」,都是脫離現實的,況且,魚兒的易感、溫柔及善體人意,都挺符合你心中所建構的愛情世界。

(網路轉載)

佢而家只係想搵人啪咋

佢似向你示威多d

寫下信都ok wo

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

你要做公廁 我阻你唔到

我唔想做公廁 但我放唔低
唉又loop....
開tg gp 要拉一個朋友先開到有冇人add me 先

https://t.me/LightxCaesar
有無tg gp

tg 沙律巴

你開tg gp

等多d人入黎先 咁我玩tg就唔會再係睇佢lastseen
而係同水瓶巴絲鬥痴線

佢似向你示威多d

寫下信都ok wo

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

放唔低都要放 分分鐘佢已經百人斬

佢對你已經無愛,你唔放手佢都唔會care..因為佢就放左啦

不過講無都無用,你個心一軟,唔堅決都會送上門。。。

佢似向你示威多d

寫下信都ok wo

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

問題係佢已經無搵我...可能佢係睇度緊點製造驚喜俾條女
有無tg gp

tg 沙律巴

你開tg gp

等多d人入黎先 咁我玩tg就唔會再係睇佢lastseen
而係同水瓶巴絲鬥痴線

玩tg 你先會睇佢lastseen 阿?

你唯一搵到佢ge 得tg, 雖然佢mute 左你

我好鍾意寫信比男朋友

我都好鐘意寫信比我前度

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

問題係佢已經無搵我...可能佢係睇度緊點製造驚喜俾條女

講loop 佢無俾女飛 佢唔會搵你

可咩能 一定係諗驚喜俾新女啦

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞