水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
有無tg gp

未有小圈子 等個post 多d 人先再諗開唔開

tg 沙律巴

你開tg gp

等多d人入黎先 咁我玩tg就唔會再係睇佢lastseen
而係同水瓶巴絲鬥痴線

玩tg 你先會睇佢lastseen 阿?

你唯一搵到佢ge 得tg, 雖然佢mute 左你

佢ig unblock左我....佢親手係我個電話到俾我follow返佢

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
一個講多做少,一個就好有行動力。
如果佢buy你個理論同覺得你有思考力,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

獅子都會就下水瓶 因為水瓶幫到佢。。。

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

唔通水瓶係獅子的標准兵源
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

咁講下水瓶同白羊點夾法

我覺得思想同價值觀方面,幾夾
同埋外冷內熱咁

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

親身經歷 可以唔中咩 好彩個時唔係愛佢,係鐘意 抽到身
之前邊個講起水瓶同獅子
講多少少

具體你想知啲咩先??

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

咁講下水瓶同白羊點夾法

同埋外冷內熱咁

兩個外冷最初點一齊

我都好鐘意寫信比我前度

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念
btw一定比沙律巴屌死 唔好打我呀

你要做公廁 我阻你唔到

回心轉意? 無愛_ _ _

我唔想做公廁 但我放唔低
唉又loop....

放唔低都要放 分分鐘佢已經百人斬

佢對你已經無愛,你唔放手佢都唔會care..因為佢就放左啦

不過講無都無用,你個心一軟,唔堅決都會送上門。。。

問題係佢已經無搵我...可能佢係睇度緊點製造驚喜俾條女

講loop 佢無俾女飛 佢唔會搵你

可咩能 一定係諗驚喜俾新女啦

我見佢呢幾日不斷影ig story去九龍塘 會唔會係開房...我好驚...但條女住鴨脷洲wo

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

係咪好易frd?

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

咁講下水瓶同白羊點夾法

同埋外冷內熱咁

兩個外冷最初點一齊

我係外內都熱

都係唔好答我
驚俾人發現

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

咁我想知獅子座男仔係點

分手一年啦 我每一個月都有keep住寫信比佢 諗住佢回心轉意之後就一次過比返曬佢 而家屋企仲有12封信未比佢 下個月唔知寫唔寫好...9月6號就係我地既2週年紀念
btw一定比沙律巴屌死 唔好打我呀

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

我見佢呢幾日不斷影ig story去九龍塘 會唔會係開房...我好驚...但條女住鴨脷洲wo

唔洗驚,一定係 , 幾日都九龍塘 除左開房諗唔到其他。。1,2日就話姐

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

咁我想知獅子座男仔係點

我唔太熟,只係遇過幾個
Fd都做唔到,完全無共同話題

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

重要收收埋埋 唔俾人知,係大班fd 面前唔講 好多人了佢 佢間唔中同我講

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

咁我想知獅子座男仔係點

我唔太熟,只係遇過幾個
Fd都做唔到,完全無共同話題

我完全無獅子座男朋友or朋友

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

唔洗驚,一定係 , 幾日都九龍塘 除左開房諗唔到其他。。1,2日就話姐

....唉死得了.......oh我突然諗起佢係去個city U 屈蛇 ....

邊有咁容易自爆
Frd就好難講,
其實都幾容易互相欣賞。

啲人成日話水瓶同獅子夾
我一啲都唔覺
我覺得水瓶同白羊就ok

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

重要收收埋埋 唔俾人知,係大班fd 面前唔講 好多人了佢 佢間唔中同我講

咁唔通我有兵仔命,做兵做到上到位

唉又loop....

....唉死得了.......oh我突然諗起佢係去個city U 屈蛇 ....

極速令你心死 我覺得好過慢慢拖你。。。

你真係無機會嫁啦 唔好咁多ff

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

威啦 btw are u sure u are the only one

咁我識個獅子女 我應該係佢好朋友黎ge...佢講左好多野我知,有d 佢d bfs 同好朋友都唔知,我信ge 因為個d 事 真係唔想提。。

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

點解當兵當到你咁自豪

你要做公廁 我阻你唔到

唉又loop....

算啦絲打,你都會死左條心啦

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

點解當兵當到你咁自豪

因為重點係佢上左位lo

極速令你心死 我覺得好過慢慢拖你。。。

你真係無機會嫁啦 唔好咁多ff

無呀我而家都係會繼續ff....條女邊忽好過我 好嬲 又矮又老

唔係夾 獅子利用你咋

唔係掛
聽到好撚驚呀

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

威啦 btw are u sure u are the only one

咁我識個獅子女 我應該係佢好朋友黎ge...佢講左好多野我知,有d 佢d bfs 同好朋友都唔知,我信ge 因為個d 事 真係唔想提。。

我唔知,我要自欺
留名

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

點解當兵當到你咁自豪

因為重點係佢上左位lo

做上等兵?女神一唔開心就搵佢先 所以好高興?

嘩 講得好中,應一應

獅子女愛收兵
親眼目睹

我唔知,我要自欺

頭號水泡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞