水瓶座巴絲同我入黎 (2)

1001 回覆
30 Like 14 Dislike
點解我喊到咁都無反應 仲可以同個女仔wts到哈哈笑
我係佢一齊左一年既初戀黎 點解佢可以變到咁
佢以前無左我又要自殺 又要死咁 點解而家會變到咁
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!
佢約我出黎係玩我 係玩我 屌佢老母

你終於都屌佢老母啦😉

佢老母係拆散我地既人 我一直都好想屌佢老母

話說 有冇興趣同佢現任講你地琴晚ge 事

佢咁鐘意玩,你都送返份禮俾佢

你唔洗覺得咁做唔好

對佢好 先至係對自己唔好

好多老母唔鐘意女仔大過男,重要雙方都後生

同埋怕你管掂佢,將來個仔唔聽自己話

btw 講白d 即係你同佢有緣無分
水瓶巴LM
凱薩巴打終於上水
訓咗冇睇
茶壺點
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶

都廢事再落井下石
肯死心未?
佢話想靜下,可能到最後靜落黎發現,原來無左我係佢身邊嘈淵吧閉先係最好

如果真係咁樣,就証明你地有緣無份
拍拖唔一定係要黐到實一實, 大家都留啲空間 相處會好啲

係,真係要畀佢靜下
佢話想靜下,可能到最後靜落黎發現,原來無左我係佢身邊嘈淵吧閉先係最好

如果真係咁樣,就証明你地有緣無份
拍拖唔一定係要黐到實一實, 大家都留啲空間 相處會好啲

係,真係要畀佢靜下

慢慢等下,唔洗下下chur住人
自已搵下節目俾自已做
訓咗冇睇
茶壺點

嘩...搞到自己咁肉酸
真係不愧水瓶

都廢事再落井下石
肯死心未?

好似仲未死心無眼睇
點解我喊到咁都無反應 仲可以同個女仔wts到哈哈笑
我係佢一齊左一年既初戀黎 點解佢可以變到咁
佢以前無左我又要自殺 又要死咁 點解而家會變到咁
講野同行為都hurt我 我最痛係佢話無愛情既性係唔舒服 咁你點解又會舒服到嗌到咁 我應該一野咬斷佢條J 死仆街!!!!!
佢約我出黎係玩我 係玩我 屌佢老母

佢俾條女飛 j 痕咋

傷心一排 del 晒佢地d 野啦 block 晒佢 改埋電話最好
我係水瓶巴
點解要鐘意一個處女座 成件事錯撚哂

點解又係水瓶同處女 真係好撚煩 處女食屎

男女 同女男match 唔同ga wo...

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

同星座 男同女都唔同性格啦

重有外來因素(父母 或教育佢個個)
我係水瓶巴

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

純偏見,你同我講道理係講唔通
我係水瓶巴

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

有冇星座係perfect match

好想知水瓶男同咩最match
我係水瓶巴

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

純個人偏見,一定係獅子女
試過畀三個獅子座女仔征服過

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

我都識個獅子女 好fd 但無愛

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

咁就同我一樣,我想識返個水瓶絲打都無

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

不過好明顯獅子100% 唔係水瓶perfect match

水瓶男女 只係80%左右 睇好多都係水瓶男同雙子最match,但無咩雙子女fd

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

不過好明顯獅子100% 唔係水瓶perfect match

水瓶男女 只係80%左右 睇好多都係水瓶男同雙子最match,但無咩雙子女fd

雙子座女仔以前識過一個,
係幾好,鐘意笑,就算係你攪爛gag
都一樣笑餐死
畀過暗示要我上佢,不過都係無
宜家爆後悔
有2個ex係水瓶
我 真 係 好 撚 憎 呢 個 星 座
我係水瓶巴

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

天秤

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

天秤

利申同緊天秤一齊
有2個ex係水瓶

放心,水瓶巴絲都未必鐘意自已
有2個ex係水瓶

同埋,點解咁憎水瓶巴/絲??
我係水瓶巴

最唔明點解,
處女座男 同 水瓶絲打
處女座好 同 水瓶巴打
呢兩個組合都係出事多

只可以輸少當贏啦
呢啲痴線佬唔好亂傷人已經要還神
有2個ex係水瓶

唔好作賤自己
同時放過水瓶座
唔係串你
頂佢唔順唔好勉強,佢唔會為你改變太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞