Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
你舉個幾件戇鳩會員
pop狗扮黃賤種
vamos屈鬼柒左唔認掉轉屈人毛
自由肥仔兩件屈毛白卡
咁都攬,你似玩膠多啲
Pop子 viu pr黎架傻鳩
元龍選區居民表示:屌你老味張秀賢
https://lih.kg/tdzawQX
#121 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

何君堯比人斬單野100%係假
https://lih.kg/mPRzQeX
#147 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你假膠定五毛?
同佢地對抗既人,例如自由之子,pop子,肥_仔,vamosrafa,佢地係次次發言都俾幾倍既人屌柒返轉頭

咪係,以前高登年代好多資訊分享
去到連登年代一定係純互屌
講真有心討論有心分享既人一定唔會優先想貼係連登
俾人屌返轉頭其實有冇諗過係佢哋講嘢太撚戇鳩
充滿熱狗
仲有,我一路都唔明
點解有開post history,但冇回post history?
有得睇返user回覆過咩post,再用追故模式,好多人都容易判斷條友係咪打手。
喺 blocked user 隔離 , 出返 block reason 都好啦
但, 依啲咁衝擊支那user 既野唔會做架啦
無左流量 無左人仔 點算? 太香太香
或者有無諗過屌柒佢地既都係五毛藍屍,或者同佢地圍威喂既假膠
腸啲post鳩到流
即係黃就算啦由佢
不如成個連登只比崔生post上庭資訊算啦
人形蜈蚣又全面進場
24小時唔駛唞咁撚多接力嘅
五毛藍屍講戇鳩野果陣,又唔見你地屌柒?又唔見你地放大佢地言論,再次次見到佢地都搵位入佢地?

你地次次針對佢地幾個,又唔針對五毛藍屍既?
還有那裡充斥偽五毛
就是一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

俾台仔講中晒
俾人屈5毛下下問人拎證據,呢班俾人屈毛嘅似係台仔講嘅偽5毛
最鍾意攻擊左膠、cctoy呢啲標籤
因為FB IG嘅ac通常都係有玩開 鳩噏會被人認到
嗰幾條五毛又出嚟吠
佢真係有10000個網軍,開夠100000個戶口,我就唯有收皮啦,但而家唔係呀嘛
我就係講緊果80%人,真係想一齊玩爛連登?
等個新壇就更加無謂啦,當俾你等到啦,如果網軍真係咁多人,又有咁多人都被煽動,咁咪又係變成連登2.0?你等得幾多個新壇呢?
你睇吓你覆緊咩人
老老實實ptt 一逢選舉仲奇撚怪

連登起碼留言有正負評,親支/假膠九成時間都係負爆
玩膠發表親共言論,然後俾人話5毛就話人屈毛,問人拎證據
呢班咪偽5毛囉
唔攬佢地,唔通攬你班賣港五毛賤種
你俾台狗講中?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞