Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
K島依家活躍用戶認真仲有幾多
以前就真係成日上
落足力幫五毛然後嘈話人地屈佢毛,係咩新玩法
更多無撚謂野都開到 (1) (2) (3)啦
呢到反而有啲野(論壇風氣, 認毛) 真係值討論
呢個post算係多正常人而唔係一味屌啦
一味引戰咪又係嗰幾隻野
佢地識撚睇廣東話咩
我有話你話我毛咩
你g點敏感過我
講緊因人廢言呢個態度錯
唔係話你係因人廢言個個
果時連燈全民奶綠台灣仔當然稱讚你,因為台灣各平台就係綠營天下
自從香港人踢爆民進黨玩手段層層卡關, 最奶綠的時事台對台灣都係55波
一個控制唔到的平台當然要踩到死

香港電子唐人街郁連燈係同一原理
圍爐講黃營中產想要的結論就30萬至100萬一個月
當然唔想有平台威脅到自己,因為kol控制唔到連燈風向

連燈踢爆過黃世澤扮保守黨政要,教人飲山水整病牙粉
咪係囉
你自己都唔明自己咩邏輯
嬲同覆人有乜關係?
笑人柒唔得架咩?
希望上面長文既想法你地都岩聽
關咩事
台仔投邊個會理連登講咩?

係都上IG FB YOUTUBE度帶風向有用十倍以上
兩個都係變種4CHAN(雖則形容K島有D唔啱)就似
兩個都越做越縮得番個堆仔人
你話冇就冇啦
你自己心安理得啦
咪係
你都識講啦
所以我笑柒tvb撚嬲嬲豬豬又唔得嘅咩
你係tvb撚
都話我怕人對號入座
即係你9UP人地嬲嬲豬?
唔係咩新玩法, 已玩咗好耐
本身性質上就係無可能證明邊個係毛
就算條友係黨出糧比佢, 佢糧單都唔會show僱主係黨 (而係其他空殼公司?)
你亦唔會有佢糧單
所以班賤畜最愛就係問返人"點證明?" "你又知我係?" "你話就係?"
將個mission impossible拋出嚟就覺得贏咗
即係屈啦,哦你唔係既咪算囉咁
一藍屍無屈我
二你見我完全無屌過佢地啲垃圾言論?
明明黃豬最主張公平公義,轉頭比黃豬屈毛仲多過藍屍,原來又唔可以出聲屌
仲叫我反省
咁是旦啦你咪當我藍屍,我國安添呀
挨住中國,日日大陸人大陸人大陸人,好難唔充斥負能量,只有香港人明白連登仔。
咁大個人自己選擇性接收啦 無能力嘅真係唔好睇,一陣睇少少信到十足十又話會上癮戒唔到
9up人哋係五毛同cctoy就得
Btw 你又點知人哋無嬲嬲豬
定係你本身就係
係嘅等我深入了解下tvb撚有無嬲嬲豬先
兩年前都係用呢招幫阿布泰維穩
絕大部分選民投票唔會睇政策主張都係靠感覺
而連燈有大量來自各地的cd rom,因為都係用中文
幫綠營護航的時事台會員唔少一睇就估到係台灣人
香港本質就係班閪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞