Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標
https://lih.kg/zgAHyuX
#200 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你點睇佢鬧人台狗
你睇下係邊個話人台狗啦
最好做法其實就係BLOCK左佢, 不過要大家一齊做

咁就可以正常討論, 反正唔會夠佢地得閒24小時係度做同一樣野

係呢個PO嬲台仔講真話既人已經9成中
邊6條傻柒俾我講中左?
https://lih.kg/bvGcoJV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

咁你又點睇佢鬧人台狗
Pop狗你都唔識
可以證實到你冇點上連登
但又扮晒嘢話連登好多五毛
真假膠分唔洗嘅傻西
宜家每日上連登時間夾夾埋埋唔過半個鍾
兩個都係五毛啦
係連登認真就知台仔get錯野啦
你囉
我細佬黎,佢細細個發燒燒壞腦搞到依家嚴重弱智加讀寫障礙,唔好怪佢
聽新疆迅仲多過上連登
Block左佢地,其他人上連登就剩係見到佢地d五毛言論啦喎
同埋偽5毛同5毛唔洗分太清

反正把口講唔出有用既說話
連登仔幼稚程度比低卡還低能, 語言暴力比ptt還暴戾
排外風氣嚴重, 思想單一
偶爾看看就好, 跟他們沒啥好討論的
即叫即到
唉 有咁嘅細佬
你值得死全家
唔好柒俾台灣人睇
人地仲以為你條弱智淨係識貼template
我都想問 咁你點肯定 人地係五毛
你話果d咩 黑暴抵死 果d係五毛 無問題架
但呢幾年 一有咩反對意見就屈毛都唔少
所以要一齊

唔係就會變左好似香討咁 (冇BLOCK既人既視角)

講真都屌左幾年, 百毒不侵果D人點都唔會俾連登影響

宜加係怕D再後生D既, 係連登睇D篡改歷史既野俾人洗腦
變左將來正常人都會俾人批鬥
佢細佬係五毛藍屍「誠實香港市民」,佢入左院舍分撚左家啦喎
又割?
中呀

因為連登黃絲都幾多戇鳩
辛鳩苦你
怕就怕如果block晒佢地唔理,你所講既再後生D既,或者其他岩岩上連登既人,見到d五毛藍屍無人屌,就以為係連登主流意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞