Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
但你係連登藍屍,最撚戇鳩係你
藍屍五毛狗「誠實香港市民」
一陣話你屈毛
呢個太出名喇
冇得屈啦
所以要支持板主制,叫班捉毛黨做板主ban哂佢地清洗太平地
你俾人講中又關連登黃c事
睇鏡仲唔夠
而家都唔識分d 人係真係咁on9 定係d 五毛特登拉低個討論水準
無ga,都係靠日常觀察,到底佢係咁岩某個議題同我意見不同,定係佢係長期發表藍屍五毛言論,例如樓上藍屍五毛「窮柒香港市民」
真係唔知為咩
老母俾人輪住屌
除咗五毛搵唔到其他解釋
唔通喺心理變態中意幫老豆帶綠帽嘅綠帽俠?ching識玩
好簡單

一班人不斷話連登係黃到金(得黃既聲音)

一班人不斷話19年係廢青, 犯法, 抵死

咁就會變左連登黃壇都開始覺得19年既事做錯左既係香港人

要篡改野好易
以前好多黃絲唔知,日日同五毛開拖
後來發覺香討被五毛壟斷, 於是放棄
y not both
唔係個個嚟連登都熟連登生態嘅
見到五毛搞到個壇烏煙瘴氣又未知連登咁多五毛嘅話咪覺得係個壇嘅主流民意→⁠覺得連登on9而quit→⁠降低咗連登認真mode嘅輿論影響力
根本有五毛,自己有腦有獨立思考就唔會影響到
連登仔標題黨fake news content farm經常炒車
笑人藍絲微博小紅書假新聞又日日係微博掘野出黎笑
成日賴毛賴外力
其實就一班無知細路哥上連登扮晒時事通
部分連登小粉黃同小粉紅本是同根生
但亦有人 因為反對意見 就屈毛
所以咪話 有五毛 亦有屈毛
唔係成日野都二元對立
果件咩q市民 就算9數啦
但亦有人 因為反對意見 就屈毛
所以咪話 有五毛 亦有屈毛
唔係成日野都二元對立
果件咩q市民 就算9數啦
其實問你個問題呀,連登見你咁耐,屌所謂「小粉黃」就出盡力,但從來無見過你屌你所講既「五毛」,仲成日同班五毛一齊屌小粉黃屌cctoy屌連登仔,咁其實你同d「五毛」有咩分別?人地將你歸類係「五毛」,又有咩問題?分別可能就係唔知你有無收錢姐
理解
佢5唔5毛就唔知
但日日係度做公道伯

以為人地睇唔到佢所講既野
仲要將D野放到好大係同5毛互片既PO度幫5毛

打仗果陣 佢會話 喂你地唔好射佢頭, 要公道D人道D
拿 你地如果踢戰俘幾下我會告你地犯戰爭法
傻閪
屌我老母同支爆一樣
係你呢類無撚用得把口既人講
繼續嬲啦
毛就無啦
屈沃就有
你都戇鳩
我要逐個post逐個留言睇有無五毛要屌?
無理佢地代表覺得佢地岩?
唔怪得達哥ming仔一眾公眾人物唔出聲即刻變晒藍
五毛本身垃圾擺明講廢話幾一致
小粉黃就自詡神聖公義,但就做埋啲一言堂文革雙標批鬥屈毛,為左笑下對家就連藍屍套fake news都學足
抵比人鞭多幾錢
包括你個回覆都係想屈我毛
咁見唔見我逢時事台走入去搞事呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞