Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
local而言連登已經算係少有嘅,唔係太反智
三人成虎 坦白講跟車太貼 好難唔炒車
弱智嘅人好多 睇透都唔少嘅 至少仲有啲討論空間
但毛啲發言認真disturb
至於你一竹篙打一船人 標籤自己唔可同連登仔相提並論
行為都好符合連登品味
爭咩丫溝埋做瀨尿牛丸啊笨
其實台仔熱嘲冷諷功力好強
語文好 頭腦清晰
我平時係台仔group睇佢地笑政治 嘲諷功力超強
睇唔到我話部分咩
有腦個啲有諗個啲咪唔係囉
你識諗咪唔係講你囉
根本執著一個人佢似毛,唔聽
而唔係睇佢講咩而唔聽
因人廢言本身就on9
傻閪台灣狗
台港友好,黃綠絲集合
無錯wo
咁ok之後可以擺返曬啲證據出嚟可以refer可以攞嚟判斷
好老實講,其實善用block功能就可以,有幾類人通常我見到即block
1. 職業批鬥
2. 癲狗無啦啦咬人
3. 擺到明係五毛果d

其實好簡單。
日日問候伯母你都唔撚夠
你係要親自部署將你老母屌獲勁你先安樂
你有咁嘅需求就講啦 我真係唔介意
講得好,連登無時事台頂住就無今日波台既繁榮,波台狗要感恩先係
下次總統投票見真章
Pop子條膠仔撚到班tvb 撚嬲嬲豬都幾搞笑
綠營100%輸
貪污太嚴重
達哥ming仔唔出聲姐,但你就日日出聲屌黃喎,咁你變藍/人地覺得你藍又有乜問題

唔一定話唔俾批評黃,但問題係你從來只係屌黃,對藍對五毛既就學你話齋,完全無理,咁既做法人地覺得你係藍屍,合理呀係咪?你覺得唔公道既,咪反省下自己係咪奚落黃絲/手足太多,完全無用同樣力度批評返藍屍五毛,令到人地有咁既印象囉。

屈唔屈毛呢家野,我同你都唔知大家真實身份,只係客觀陳述你同五毛無乜分別姐,你係咪五毛就要等你自爆啦
點解你覺得會嬲?
block晒佢地唔代表佢地唔存在,唔代表佢地無影響力既
唔好煩到自己就算。
佢有佢講野的自由,我有我block尻班撚樣的自由。
弱智當有趣的五毛=支共就是國難、肥仔、自由之子
其實Komica依D唔洗account既匿名版都上心到嘈二十頁會唔會太on9?

而家所有中文地方都有網軍洗版攻擊架啦

依個係Komica個政治版,直頭有一半post係支那人開添
https://sora.komica.org/67/index.htm
你唔覺得嬲唔需要特登覆我
好怕人對號入座
所以連登要行板主制,連仔唔做野就由時事台手足清洗太平地
覺唔覺同覆唔覆有乜邏輯關係
即係你日日笑大陸係日日嬲緊大陸?
goodest logic
我撚有話你係毛
你咪咁敏感啦 G點都未掂就咁大反應
我係話你中二病
你係要自我標籤五毛咁我冇計wor
完全唔明你咩邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞