Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
仲有好笑嘅咩
呢個令我諗起慘過返印度嘅post
HI,屈毛狗
上嚟唔係輕鬆,係搵人出氣,打架
行一轉歷史POST,好多講屠城魔項羽係英雄
當時老百姓人見人僧項羽,係連登變做大英雄
你人生係咪無聊到咁
香港太多人中意做假膠 玩角色扮演 扮智障 扮5毛 扮到上腦
玩到同現實世界兩個人咁
親共言論係邊?

係咪睇清台灣真面目果d言論=親共?
見一隻block 一隻 絕不留手 有block 錯無放過
自制乾淨版連登
唔奶台=親共
啤梨班fans
某論壇管理員:「你管我 ? 人民幣真香 」
財經台都開始有五毛想將佢變成另一個「波台」
攞嚟藏身
而家上連登係睇新聞多
親共言論喎Ching
你班CCPTOY 追住佢嚟咬就知佢做得冇錯
佢地玩緊機機械式水浸

第一唔刻薄唔陰毒唔講

第二揚左冇所謂洗版洗到得返佢地把聲
你指ccptoy?
唔係全部

從來個步驟都係
1. 由一毛帶風向 洗腦先
2. 有班自以為醒目既on9 仔被洗腦之後 就做埋一毛嗰份
3. 然後一出現機會 / 關鍵字 e.g. 台灣, 移民, 英國, 樓價 等等 . 班一毛就入場洗地抹黑帶風向, 之後 (2) 嗰班就自動自覺加入做助攻
4. 成功 >>> 就令多一班人被洗腦
失敗 >>> 唔緊要, 因為除左損失左少少工作時間之外, 無其他損失, 等下次機會

5. 依班 一毛 + 被洗腦既人 只會越嚟越大班
我地波台睇唔起台仔就真
唔覺有邊D好笑D撚樣只想引戰
旅遊post都會有班人屌來屌去
我記得之前試過留言 講咩類似歐洲大城市值得去 睇下文化歷史野 但唔好預期好乾淨好安全
都係會俾人屌 話你咩歷史感情野係自己FF 去廁所要俾錢垃圾地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞