Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
台咩仔 成個香港版都係香港人多
咁5毛係一個代名詞啫
執著嚟做咩
等於藍絲一樣
有D行為不辯自明重要拗
重要繼續踩連登論壇同各種標籤攻擊反共人士
然後話人屈佢
台灣狗
我哋努力幫大家執正返黃色規矩咋
樓上唔好晒時間
無人想同你地玩泥漿

覆埋D野同bot一樣
連登真係唔好理咁多
班奶台狗以為咁樣就有用
依家fb次次出親台灣啲野都大把人屌
fb有代表性過連登多多聲
繼續啦你
我最想睇毒撚幻想

因為佢講中一半
少睇為妙
呢幾日柒幾單
仲唔夠?
咪又係想話我同藍屍五毛同論調
五毛食飯咁我係咪要食屎先岩
點樣去回應一個留言
我係睇佢講咩野
講廢話既我同五毛都咁岩屌佢就=我都係五毛
唔好啊 我認真啊
約個時間啦
五毛一直都有,但亦都有班免費做五毛嘅假膠/波台狗,我一律當五毛處理
樓上大條道理果件 :

同佢地對抗既人,例如自由之子,pop子,肥_仔,vamosrafa,佢地係次次發言都俾幾倍既人屌柒返轉頭
「離間香港台灣關係,其實都係中共agenda之一」乜連登咁有影響力 而且係人哋台灣唔想同你友好
而你就死奶爛奶 吞聲忍氣

佢講一大堆廢話 一句批評台灣嘅就五毛分化
已經完咗
連登係佢地搞統戰搞pr班人覺得既黃絲壇喎,多五毛進駐唔正常咩
「批評台灣嘅就五毛分化」係你講咋,做乜曲解我言論
我講得好清楚我覺得應該保持溝通,再觀察及思考
你近乎全部post都係咁岩同五毛一樣既論調姐真係咁岩得咁橋
咁你有無一樣咁大力屌藍店屌藍屍屌五毛屌政府呀
五毛地圖炮
我覆啲戇鳩仔
咪重疊囉
logic fail晒鳩氣
個post得返幾條友覆
我係五毛使同你晒口水導得你個幾條友
都係個句,你話係咪係
都唔會互相說服到
我有我做五毛
唔岩睇你咪block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞