Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
最on9係啲引戰留言往往勁多正皮
好難唔成功既,無限資源供應
你又唔係好似d五毛咁,日日有時間同佢地玩
同紅登一樣
你留意下
一有支那負面新聞, 或踩民主國家題
五毛就入去洗版,但全部唔知噏乜柒
可能係分身,因為啲post全部九唔搭撚八
智障波台狗

我都係咁話,睇人互片,當娛樂。
其實都係無用
當你有1000個正常人 對家可以reg多10000個網軍
反正改個名 改下字 又係一條msg
當80%人都係會被煽動 你個20%人只能避走

但非實名際世界有個好處 你可以等個新壇 或係其他平台再睇番正常野
認真影響好大,咩fg50k、性自由未結婚可以出軌,真係識啲10 00後視為教條
班友仲要扮唔在意你狙擊佢先好笑
邊個地區都有連登呢類CLS討論區㗎啦
台灣有ptt
大陸有天涯
鬼佬有4chan / reddit
日本係咪2ch
不過佢地面皮真係勁撚厚
sad but true
P牌ac都算,明明有啲起下底都知咩料....
屌你老母啦 神驅唔屌得咩?
我一六年睇到上年 佢轉態轉撚到做返以前佢屌嘅嘢喎
搞到連登咁你條撚樣好撚大責任㗎 搞到黃藍界線咁撚蒙糊 鍾意就係黃咪就係你條撚樣
已經唔係討論,只係互屌
任何post講乜最後一定只會互屌

Pop狗都吹奏
垃圾賤種台狗
肯同五毛藍屍對抗呢點係值得吹奏喎
唔似某d人咁樣同佢地圍威喂
然後依個post都係繼續鬧交
係點?
係屋企做軍師水啲人出去坐監?
唔係話神驅唔屌得
係神驅屌你班冷嘲熱諷撚
佢衰撚過藍絲5毛啦
亂咁幫人哋上顏色 自己鍾意嗰啲就係黃
珍,呢個原因幫左好多人戒連登
講d 好平常既大眾野就算無分黃藍,e.g.講下旅行
都會有d 人好搶口屌你老母話你唔識去旅行以為得佢自己識咁
真係好撚癲,現實有咁既人都一定係精神病
而連登就係充斥精神病人既地方,想討論都討論唔到比呢班人搞彎哂
大灣區就算吧啦
仲有人當佢講嘢做指標? 邊度有着數就轉咩風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞