Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
唔係架,K島好多管理員好垃圾,支那人用bot貼幼幼圖炸版又唔理,又鐘意極權主義,你得罪佢/立場同佢唔同就封你IP唔比你發文...事實上好多人因為咁棄左K島

連仔唔理還唔理但連登唔會封你Ip先啦。
排外排支分唔清
仲多咗好多左狗
到左今日今日仲諗住可以直接討論、批評時事問題既人係咪弱智
唔關有冇腦事
若所有題都被五毛洗版打飛機
一見異己就挑釁辱罵甚至聯合檢舉
試問咁既討論環境 仲值唔值得浪費時間?
「說到五毛,連登也不比高登好。D仆街日日人形蜈蚣互相吹奏,玩膠,好麻煩」

其實講得冇錯
唔使起底,一睇就知你條撚樣係崇台撚嚟

香港嘅討論區,關台灣仔咩事?

PTT唔係又一堆「港仔滾出台灣」?
連登黑洞台最正常
VamosRAFA條賤種柒頭黎 又話咩自己會衰左會認柒
點知屈完人一個道歉post都冇
傻啦,搞分化啫,俾PTT差就知咩事
唔太明白個邏輯關係

點解支持佢地幾位長期對抗五毛,就一定唔接受台灣被批評?

五毛係指長期就所有議題都攻擊嘲諷黃絲及手足既果班人,台灣問題只係其中一個佢地會發揮既議題姐。而唔係所有對台灣有批評既都係五毛
K島
主要都係讀唔到大學既台仔

要睇都睇PTT啦
雖然都好on9好天真,但弱智程度低d
連登玩諷刺玩膠玩到曲直難分,得連登仔先睇得明
成日見倒d post都覺得其他人入到嚟會以為連登清一色支持港共
佢唔係崇台撚,係著名五毛藍尸蘋果智障手機/華賓初上
gossip:你肯定?
算吧啦,兩邊都係屎有咩好討論,都係無乜sense,英文能力不足理解唔到國外文化,睇野好局限

鬼島呢個地方唯一可取,就係亞洲區黎講內卷唔嚴重,
但而家d樓都開始抄貴,遲早都係內鬥內耗型社會
我記得2020年尾已經有post講會大量五毛入連登
今日睇番完全係
仲有波台班傻9
玩到人地報警
講得有道理,見到呢度好多人支持國安法,又話有國安法之後點好點好
fg ig連中東ac五毛都有
自爆關人乜事
呢班唔識玩膠同奶共連登仔人又7出國際 影衰香港人
好多人現實中係fucking loser
唔想係網上都輸
旅遊台實有人話你唔識野
應該要點點點
想豪d 玩,就笑9你水魚
應該住hostel 苦行幾十公里先岩
真係想討論既就俾人趕走晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞