Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
之前八綋一宇巴打咪提到 而家好多所謂連登仔淨係識口號式思維 其實呢堆人變晒思想殭屍 同比熱水焫親一樣 所有反應都係可以預計
你好勇敢 竟然夠膽點名 其中一個人我尤其唔夠膽點名 陣間佢話我係五毛 個個以為我真係 水洗都洗唔清 咁就曬咗ac
還有那裡充斥偽五毛
就是一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標
想了解香港文化的話逛fb ig就好, 比看連登要好十倍

波台狗玩膠都知
由2014年開始嗰班根本就係鸚鵡學舌 容易被操控,唆擺及利用
佢嗰啲都叫新聞
親共言論?
兩種都有啦
不過假膠嗰種仲撚垃圾

你唔夠人講就 屈人五毛 嘅弱智奶台狗

咁有道理之前咁多個po唔出嚟護台?
講得幾啱,以前後生睇高登/連登會好認真
而家睇會過濾
乜人都鬥,係唔鬥建制派
日日po 孽瘤相
當某啲紅既時候就鬥死佢,例如近期既毒舌大狀,睇場戲都屌打飛機 屌乜撚?
要有一班弱智配合班五毛扮假膠先得
好笑果堆還好啦,低質on9留言存心引戰果堆真係難以理解,咁得閒點解唔去睇av打飛機
呢啲清泉post 竟然上到熱門
即刻釣到佢出嚟
咁人地全職係多時間嘅
見一大堆p牌同五毛追住佢嚟屌,就知佢做得啱
腸個d po成班友淨係:
on99咁都叫正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞