Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
戇鳩 拎個本來就充斥著一堆極端言論嘅小眾討論區同主流比 無撚野呀話台仔 連登啲人質素點差都好過你班撚樣 玩少陣小紅書同抖音先好講野啦好嘛文化入侵大省
邊一邊即係
佢最興就係借啲倚貼黨報
or 港女xxxx 港男xxxx
總之有咩juicy引到戰佢就貼咩
呢幾個負責係台灣post做嘢,次次都見到佢哋集體出動,笑撚死我
之前都有人開post 講過,匿名論壇就係咁,
無解的

呢個post 幾有道理,集合左幾多能言善辯,思維清晰嘅清都好,
佢地跟本唔需要同你拗,
開十個八個廢post 就可以洗走你
尋日神驅屌完,台仔又屌
而家嘅連登係邊個紅就屌邊個
政治人物、明星
一定搵到野咬
撐嗰啲就俾佢地屌盲撐

然後一班假膠反示威者+發表親共言論

呢班撚樣好鍾意互含
一個出現就成班出現係咁回post

連登俾呢班冷嘲熱諷撚整柒哂
點可以漏咗 友勝武愛
投資移民讀書移民專業移民全部比你扯去
「求台灣幫」

要感恩台灣幫香港人
因為比香港人拎幾百萬去投資?

要跪要奶要感恩 你代表你自己好喇
咁睇呢啲衰極都係叫冇內容
假膠嗰啲冷嘲熱諷搵架嗌仲仆街
台仔就算鳩數啦,成班都怨婦咁
有事就淨係怪人,瀨地硬
即刻諗起隻濕鳩lily
冇排外,係排支,即係包括台灣省
原神就係好例子
大國課金排行上十大熱門

證明人地成功,結果連登大部份人都係屌依樣個樣

講全世界既人ON9,得自己清高點知香港GOOGLE遊戲課金排第2
證明連登仔真係小數嚟,討論點解原神成功
每次留言又係咩抄,聲優,其他人無眼光之類廢話,咪同清朝時班ON9仔一樣

覺得大清永遠第一,點不知比日本超越左
why not both
最好笑係每隔幾日就有啲假到仆街扮自己移民po 然後又一大堆人會認真覆
我只係講事實

奶台嘅唔認同都可以留言

淨係識一大堆歪理 反共就要奶台

智障咁 唔夠人講 就屈毛

奶台真係9成係弱智
會員編號:#467747
會員名稱:天下一場夢

【犬隻】
事蹟:「有案底 人生玩完 大把黃妹妹鍾意
詳情:https://lih.kg/btmzGxV

天朝犬隻List(397人) 提供
【犬隻】
事蹟:連登用戶被判囚8個月, 佢話「今次可以永久無業保安都無得你做
詳情:https://lih.kg/yKJNdGX

天朝犬隻List(397人) 提供
連登得返財經同旅途台正常啲
除咗屌鏡屌黃之外其他你提到嘅
例如乜都屌一餐飽、每個post都有人互鬧
其實由高登年代已經係咁
高登連登同一條腸出理所當然本質都係一樣呢到本身就係一個鬥獸場,不過連登比高登低質都係客觀事實啲改圖啊潮文啊社會影響力都低咗好多
至於你話想上嚟輕鬆吓我真係笑撚咗
你跟本就嚟錯地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞