Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
咪同之前戒連登條臭Viu八婆一樣
比正評嗰班戒咗未
睇facebook?
唔識我
好打有限
認同你
著名澳門仔 出哂名
邊有咁多沃門人
同你都唔會互相說服到,唔係block無咩野做到
好簡單,個post我有無屌你
無架因為你講既無咩問題
大家觀點唔同
但係上面隻賤種vamos已經唔同
自己屈鬼比人屌就做荷蘭叻睇唔到
掉轉頭仲特意標籤人呢個毛個個藍想為自己開脫
你要多得呢啲賤種令我對黃扣分
當然啦
我買佢股票梗係信佢唔會偷晒我啲錢 我賣嗰陣真金白銀比番我啦 咁都要問?
唔得喎
你日日話港股爆聯匯爆架嘛
咁你做乜仲要放錢買港股即
港股同大陸股有分別咩?
你日日吹啲乜自己失晒憶呀?
你有美國基金佬咁多貨咁多錢先講啦
小股民要講逐步減倉
你咪日日吹港股爆自己咪又有港股
人唔笑
YC
講緊你
夏蟲不可與語冰

未放哂 唔等如信港股 我唔會咁on9蝕住走 你on9唧 但我唔係

弱智就唔好出來獻世
咁即係身體誠實囉
咁簡單
唔聽第日渣都冇
唔驚 因為已走了大部分 既然一早就唔信 咁已經唔買得多 100蚊走咗95蚊 點解要驚? 你戇鳩之嘛 我由始至終 都唔撚信香港 今日未走哂唔等如我明日唔走 但幾時走哂? 我覺得ok 咪走啦

我同你呢條5毛唔同 你口講愛国愛党 但買美股
我唔撚支共港共 但我唔會咁戇鳩將100蚊入面5蚊都蝕住走 只要我其餘95蚊唔係買港元嘢就得

你繼續hold 你d支那股啦 記住真係做 咪得把死人口
又唔信又留貨
即係唔信大陸又買大陸股
身體先係最誠實既
你買港股就得
我買美股就唔得
咁鍾意搬龍門一定SURE WIN既
一講 linux ,呢 D 垃圾言論就會出現
我無買大陸股
係你自己無知

支那企業 同 本地港股係兩個不同類別

美國公司今日都未完全撤出支那 我就好誠實 我係唔撚信香港 但錢少 我唔care 我最終亦會一股不留

點似得你呢D垃圾 咁受党愛国 居然買美帝股?
呢條垃圾真係超級乞人憎
你忍唔住回, 又變咗繼續比機會佢放屁噴屎
原本個po係講 討論風氣, 毛/假毛問題
你上心忍唔住回佢就中伏了, 兩個又吹到離題咩股咩股
呢啲撚樣半秒attention都唔洗比佢
唔洗同佢又來而又往, 反正佢就明搞局嘅, 唔會有建設性對話
而家又分得清港股大陸股?
唔CARE但又唔會蝕放
你當初又點解話綠債?
政苦出綠債,財自機會
https://lih.kg/wDAORAX
自己話港股呃人,但又自己心甘情願身體誠實咁比佢呃?
睇清楚呀,港股
我仲大把IBOND响戶口呀,
咁我的確識分 美股 港股 支那股

至少好過你 水人買支那股

支那股就明騙 港股就俾支共搞死

你繼續買多D支那股啦 我係睇死港股 亦一定唔會掂支那股

我D濕鳩公用股 蝕極都仲好過你D垃圾ibond
繼續搬龍門先
政府冇錢贖未
唔知架

支那話唔俾錢 就得

等吓啦 唔使心急 時辰到咪會囉

我就無你咁叻 可以由騙子手賺到

不過你講咋 係咪真就你自己心知肚明

日日吹到天黑都得
反正cctoy大把你呢類人
波台狗揚威海外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞