Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
係呀block左自己清靜左
但佢地係外面繼續出垃圾Po
但無人負評無人屌
仲要正評佔大多數
呢班垃圾就係連登主流
就好似一開始咁講連登只會變成5毛弱智社區
少年你太年輕, 只要一毛 account 多過可以 block 既上限, 你就無計啦

所以點解話「人民幣真香」就係咁解
成班憤青聚係連燈
連登愈嚟愈香討
香討啲直情係橫行霸道
連登五毛仲未去到嗰程度
ptt弱智好多
去廁所要俾錢垃圾地方
講得呢啲嘅已經可以幫佢factcheck以前講過啲乜
個班日日開POST 一時男一時女既膠人
唔明有咩好玩
佢地引到戰會有成功感,覺得自己有影響力
呢兩樣嘢佢地現實生活都冇
睇av打飛機亦冇
上面已有兩隻示範互含中
Taimeimei, 輝瑞·復必泰
仲有堆九龍灣PR
好撚中肯!
連登既黃金時期都係得19年果一剎那!
依加連運動以前既連登都不如!
所以有人整list追撃, 班賤畜勁撚在意
佢地會話"連登本身係咁用, 19先唔正常, 唔想睇QUIT囉"
而家連登1450仲多過真正五毛
分清楚邊啲係假膠先啦
人哋擺明係台灣留過知道啲揦鮓野
唔啱聽就話人分化
都霸霸地ga啦,佢地小圈子發言都幾人多勢眾

大家唔想同佢地煩,就唔理佢地/block左佢地,但咁樣都係縱容緊呢班仆街

想像下,如果佢地每次發言,都俾幾倍既人屌柒佢地,佢地仲可以做咩?

而家情況係調返轉,同佢地對抗既人,例如自由之子,pop子,肥_仔,vamosrafa,佢地係次次發言都俾幾倍既人屌柒返轉頭

先不論佢地同五毛/藍屍對抗既技巧如何,最少有人同班五毛唱反調,等個風向唔會一面倒呀。畢竟五毛好多時都係靠人多勢眾姐。

咁樣落去連登俾五毛橫行霸道,係好合情合理ga喎
仲有「井多少少?」
連登仔收入係全香港top5%點會係loser呢
得罪講句,咁做真係掩耳盜鈴ga咋。仲要你唔係盜鈴果個,係被盜果個,成個連登就快俾五毛藍屍盜左去
仲有其他template
有人自殺一定會講「手足」
講香港衰嘢一定好多正評,留言一定有美麗新香港/國際大刀會/留港撚又贏
移民post一有人持相反意見就會被人圍屌
餐廳post一定有嗰位大家樂代言人+代言狗
講撚到悶
幾時都係高登高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞