Komica台仔:坦白說連登少看為妙,一群弱智當有趣的失敗者不斷發表親共言論破壞討論, 純粹以惹怒人為目標

740 回覆
1846 Like 51 Dislike
https://lihkg.com/profile/318890
最好笑係班賤畜比人狙擊時
就"咁又點我係咪會痛" "因人廢言?" "玩膠你認真?" "只識無腦回狙擊template"
但因為佢驚被踢爆, 就會用自己口中嘅"無用template"去狙擊discredit返你
你唔理佢咩佢就"柒到, 又比人屌走"
連登仔fg個個月入幾百萬,手揸幾十間私樓都失敗者?
不嬲都有笑鳩啲藍絲啦
自由之子條白卡都有人撐你班傻鳩似五毛搞事分化多啲
收皮啦
當初就話姜濤革命本錢,鏡係黃要睇
而家柒爆比人屌就扮都唔扮
所有回覆直接幫viu奶到雪雪聲咁撚肉酸
我日日祈禱你全家比手足掉火魔
事實係咁, 咁又點
Pop狗呢啲搞撚亂黃藍界線嘅撚樣都有人撐先好笑
咁你有咩證據証明我五毛?
但我有證據你捉鬼炒車喎
係,好撚on9有啲係玩膠玩到變真心一毛
a:乜我姜b最勁,陳奕迅死開啦
b:都話鏡粉癲㗎啦
c:收皮啦

都唔知做乜撚

不過唔排除有偽偽五毛
佢以為偽五毛球就唔會係五毛假扮咩
日日貼台灣新聞咩消息人士講支爆然後打飛機唔知想點完全唔知想討論咩然後話五毛唔敢覆

你都有份啦 鍾意就係黃
搭左我條問題先
我叫你老友加理入我list 又話冇證據唔加
依家po profile 當證據
波台狗揚威海外
本身連登係一個號召力好西利既平台
唔知係咪有人有心搞爛佢
而家真係好多毫無創意既人獲獲都覆一樣既野
On9當有趣 搞到個個post都差唔多咁
覓腸洗版都正常去驗下腦啦
on9當有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞