[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z..(2)

1001 回覆
49 Like 9 Dislike
最common咁易撞名, 又大C小C, 應該單音, 都9成9 chris喇
kof 97唯一一個我識得用嘅人, 所以嗰陣時學校要我改名, 就諗起佢
dis-agree
駁唔到
btw想問下樓主melbourne有無話邊區好住啲
我係因為突然醒起會考,A-level,DSE
都要叫自己做Chris Wong, 王一心
我都幾中意KOF個Chris, 以前仲要唔知男定女, 睇漫畫先知 但我最後改左做另1個KOF人物
由cbd計起唔好住north(機場嗰邊再上).
SW, S都ok, SE唔係大陸人就香港人.

其他我冇住過或者喺嗰邊做過嘢, 唔敢答你.
第一次玩嗰陣時, 畀個仆街friend用Terry punch屈死咗
感謝你
到時又有故聽
想搵邪骨、私鐘boxhill Blackburn 啱曬你

私鐘性樓就CBD Vic market 嗰頭

想做Melbourne腥港人就boxhill 同Doncaster

我覺得mentone parkdale blackrock Mordialloc呢一條直線嘅南面都好住, springvale south都ok, 食飯買餸去Clayton springvale , 商場又有southland DFO Costco chadstone
去聽恐怖熱線、youtube奇案類別
經驗豐富
發夢嗰陣聽返嚟
tag錯歌,明明係兩個愛人重遇
係咪我一廂情願覺得佢俾晒位等你開口表白
大蛇版定係普通版?普通版係高手先用得叻
鍾意02用大蛇版D.C下.C.D變大蛇
呢樣野大家都屌到飛起
普通有著衫版
冇tag錯, 當時真係唱緊呢首歌
今年生日快樂
有時無結果,先係最好既結果
邪骨私鐘就唔啱我喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞