[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z..(2)

1001 回覆
49 Like 9 Dislike
咁點解呢?
咁之前棍波車係平過自動波, 但潮流個趨勢逼緊我哋轉去電動, 而且好多廠都唔再出棍波, 而家你買部棍波隨時貴過自動.

btw, 當然我係加拿大考車牌, 佢冇分棍波定自動, 當然你可以要求考棍波, 只要你架師傅車係棍波就得, 但排期一定難過自動

我開頭都識揸棍波, 後尾只會係打機嗰陣時間唔中揀棍波車, 現實貴嘅全部自動
帶埋個女去.

我之前啲經歷故, 全部都只係講title嗰件事, 雖然Z永遠彈出彈、係每一件事都掩掩樣樣, 但冇關係嘅我唔會提特別起
關於星座我係咪要畀個提示?

我同Z都係動物

Z係屬於某一科目動物, 而佢個科目動物入便一個種類, 又特別鍾意食我

咁都估唔到, 我真係幫唔到你哋
原來金牛苑執咗?
好耐冇去FMP
Z似獅子喎真係
唔怪得我睇Z故冇之前咁投入,我成世遇過嘅獅子女都好撚鍾意跣我,依家見到都兜路走
似啦似啦 之前學業為重。。 真係獅子女咁
但獅子乜動物都食㗎喎
啱啱見完
感覺似傾計了解你係咩人多過似見工
真係拍劇咁
咁都搵得到佢
係緣份呀 哈利
你係金牛?
又好似幾似喎
食咗Z未?
咁最後係講咩事要救命
參考返佢食R 果個經歷
應該係訓埋同一張床都無食過
咁都冇一齊,真係難理解
我一定搵撚唔到 成日比人話冇餘光 又唔夠敏感 好難留意身邊事物
可能結局係一齊左,改左名做T,變埋佢老婆
呢個happy ending

不過呢啲咁重要嘅人,結婚反而太現實,會冇咗個感覺
係得不到先會咁特別同記咁耐…
Google 雙魚男獅子女:
獅子座女生和雙魚座男生: 不管我去哪裡,遇見了什麼人,我都只喜歡你

雙魚男眼中的獅子女 獅子女吃定雙魚男

獅子女是一個很強勢的人,自己喜歡的人是會主動出擊的,會為了自己喜歡的人奉獻自己的一切,雙魚男會被吃得死死的。雙魚男會把獅子女看作是自己的全部,用自己的全部去愛對方

好似係武肺嗰段時間執.

我識好多老細都上曬岸唔想再做, 寧願出去打份hea工過日晨.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞